אח כמה "מאכזבת" ההוצאה בבלו ריי של

prince9

New member
אח כמה "מאכזבת" ההוצאה בבלו ריי של

SPIRIT . היום קבלתי את החבילה ובתוכה CASE צנום מפלסטיק הכי סטנדרטי ובתוכו שוכן דיסק בלו ריי של הסרט בלי שום חוברת או דיסק תוספות.
כמובן הכיתוב על הCASE בגרמנית כי זה האזור הכי מוקדם ממנו היה ניתן להזמין . ולמרות כל ההקדמה הזו אני חייב לציין כי
ידעו "לעשות" סרטים פעם , החל מהאנימציה הדו מימדית אמנם ,אבל הלא פחות ממדהימה - התמונה פשוט צבעונית מאוד ומלאה בפרטים ועד לאיכות השמע המצוינת . היה פשוט תענוג
לצפות בסרט עם הבת שלי (האנגלית די פשוטה והסרט לא מכיל המון מלל מסובך) . מומלץ בחום .
עכשיו נשאר רק ש DREAMWORKS יוציאו את נסיך מצרים .

bluray1

New member
יש כתוביות בעברית?

כי בדרך כלל סרטי בלו ריי של DREAMWORKS יוצאים עם עברית גם דיבוב וגם כתוביות.

Disneyman

New member
אם ייצא בדיבוב

אז זה יהיה כמו בכל הפצה עברית בבלו ריי של דרימוורקס בהפצות של הונגריה. ככה זה תמיד. אנחנו תמיד חולקים בלו ריי שיש בו הונגרית.

Disneyman

New member
מה גם שיש לסוס פרא יותר סיכוי לצאת בבלו ריי

שפרירה זכאי הפיצה את הסרט על DVD של גלובוס גרופ (שלאחר מכן הפכה לNMC של ימנו) ב5.1, כלומר, לNMC יונייטד יש את הקלטות האודיו המקורי. בניגוד לנסיך מצרים שהופץ תחת חברת פורום פילם בשנת 1999 ויצא בדיבוב מונו על קלטות ודיבוב סטריאו בהשכרת סרטים בוי או די. פורום פילם מחזיקים בהקלטות ו/או שפרירה זכאי. ומאחר וסרטים שהופצו על קלטות שאינם של דיסני לפני עידן הDVD מעולם לא הופצו בDVD (פרט לאנסטסיה, מקרה חריג, שיצא עם דיבוב סטריאו בבלו ריי) אז קשה לי להאמין למרות שקבלתי אישור מרשת התו השמיני שאכן ייצא בלו ריי עברי. פורום פילם מחזיקים בזכויות וכולנו יודעים מה זה אומר. נקווה שסידרו את העיניין ו/או שלשפרירה יש עדיין את ההקלטות בראשותה.

prince9

New member
אין דבוב או תרגום בעברית ואני לא כל כך

בטוח (והלוואי ואני טועה) שתצא בעתיד הוצאה כזו . אז נכון שדרימוורקס בד"כ כוללת אותנו בפסיקול/תרגומים לעברית אבל מדובר
בהוצאה של סרט די ישן יחסית ולא ידוע מה מדיניותם לגבי סרטים ישנים וכרגע לפי מה שראיתי ניתן להזמין כפי שאני ביצעתי רק מגרמניה או בהזמנה מוקדמת מארה"ב - אמור לצאת ב13.5.2014 .
כמו שציינתי זה לא אמור מאוד לפגוע בחוויה מכיוון שפס הקול של הסרט מכיל אנגלית די פשוטה ולא עמוס בדיאלוגים מורכבים .

Disneyman

New member
דרימוורקס עשו שיחזור אנימציה לסרט?

הם עשו שיחזור צבעים, או משהו, כמו בסגנון ההפצות החדשות של דיסני?

prince9

New member
אין לי מושג אם ביצעו שחזור דיגיטלי או לא אבל

התמונה ממש מדהימה ביחס לDVD .

Disneyman

New member
עדכון! : יש אישור לDVD עברי של נסיך מצרים!!!!

דברתי עם התו שמיני בנתב"ג. הם יישלחו לי מחר את העטיפה של הDVD ! :)::: הDVD יהיה זמין בדיבוב 5.1 והתרגום המקורי שהיה בקולנוע. לא ידוע כרגע עם זו הפצה אזורית או גלובלית, כי הגלובלית נעשתה בשנת 1999 ומאז לא הפיצו עוד. לפי התכנון שנודע להם, הסרט יהיה זמין לרכישה בחודש יולי-אוגוסט על גבי DVD. לגבי הבלו ריי, עדיין אין מידע ודאי. נקווה לטוב. לפחות יש DVD !

Disneyman

New member
עדיין, נראה לי מי שיכול ליצור קשר

עם NMC ולאמת את העיניין זה הכי כדאי, יש לי חששות...

למעלה