אח מטומטם ../images/Emo4.gif
נתחיל מהסוף - אני עומד בתוך ערמת קיא , עוזר לאחי הקטן בן ה 16 להתקלח 8{ על מה אני מדבר
Oh my god
... אמש בשלוש לפנות בוקר , אני שומע צעקה של אמא שלי - התעוררתי ישר , קפצתי מהמיטה ורצתי לבדוק מה קרה . מסתבר שהיא נכנסה לחדר של אחי הקטן וגילתה אותו מעולף על הרצפה , שוכב בקיא של עצמו , כאשר קיא מסריח ומגעיל גם מעתר גם את כל הפרצוף שלו ובגדיו (שהוא לא החליף , ג'ינס חדש וחולצה חדשה) . היא חשבה שהוא מת , ופחדה להתקרב אליו , אז נכנסתי מהר לחדר שלו וניגשתי אליו , והתחלתי לתת לו סטירות קטנות כאלה שיגיב , והוא אכן הגיב . הילד היה מסומם לגמרי . ושאני אומר לגמרי - אז ממש לגמרי . הוא לא ידע איך הוא הגיע לרצפה , לא יודע איך הוא הגיע לחדר שלו , לא היה מודע שהוא שוכב בערימת קיא , כלום
הקמתי אותו בזהירות , הוריתי לאימי (שהייתה בידיים עם אחותי התינוקת , ממש בושה שהיא הייתה צריכה להיות בסיטואציה הזאת) להתקשר לאבי (שהיה במשמרת לילה) ולהזעיק אותו . לקחתי את המטומטם הזה למקלחת ועזרתי לו להתקלח , הוא עדיין לא מודע למה שהולך סביבו , לא מאמין שאני בשלוש וחצי לפנות בוקר צריך לעזור למטומטם להתקלח . בינתיים אימי השכיבה את התינוקת לישון , והתחילה לנקות את הקיא בחדר שלו- כן כן , ב 3 וחצי לפנות בוקר
לאחר שהיא לא ישנה כל הלילה עקב התינוקת . סיימתי לנקות את המטומטם והובלתי אותו לסלון וניסיתי לדובב אותו , בינתיים גם אבי הגיע . הוא לא היה מודע מה הולך סביבו , לא מחובר , אי היה אפשר לדבר איתו מילה . השכבנו אותו בסלון ונתנו לו לישון . כרגע הוא עדיין ישן , אני לא מאמין כמה מטומטם הוא יכול להיות . לא מאמין שהוא שם את ההורים שלי במצב כזה . כמה שהוא היה פסול עוד לפני אצלי - עכשיו הוא בכלל . איך אני אמור להגיב לזה
אני בעוד שעה נוסע מכאן למרכז , לא אהיה כאן כל היום והוריי יצטרכו להתמודד איתו במשך היום הזה - אבל כאשר אני חוזר ובכלל , איך אני מתמודד עם זה
גועל נפש
נתחיל מהסוף - אני עומד בתוך ערמת קיא , עוזר לאחי הקטן בן ה 16 להתקלח 8{ על מה אני מדבר