אח מטומטם

אח מטומטם ../images/Emo4.gif

נתחיל מהסוף - אני עומד בתוך ערמת קיא , עוזר לאחי הקטן בן ה 16 להתקלח 8{ על מה אני מדבר
Oh my god
... אמש בשלוש לפנות בוקר , אני שומע צעקה של אמא שלי - התעוררתי ישר , קפצתי מהמיטה ורצתי לבדוק מה קרה . מסתבר שהיא נכנסה לחדר של אחי הקטן וגילתה אותו מעולף על הרצפה , שוכב בקיא של עצמו , כאשר קיא מסריח ומגעיל גם מעתר גם את כל הפרצוף שלו ובגדיו (שהוא לא החליף , ג'ינס חדש וחולצה חדשה) . היא חשבה שהוא מת , ופחדה להתקרב אליו , אז נכנסתי מהר לחדר שלו וניגשתי אליו , והתחלתי לתת לו סטירות קטנות כאלה שיגיב , והוא אכן הגיב . הילד היה מסומם לגמרי . ושאני אומר לגמרי - אז ממש לגמרי . הוא לא ידע איך הוא הגיע לרצפה , לא יודע איך הוא הגיע לחדר שלו , לא היה מודע שהוא שוכב בערימת קיא , כלום
הקמתי אותו בזהירות , הוריתי לאימי (שהייתה בידיים עם אחותי התינוקת , ממש בושה שהיא הייתה צריכה להיות בסיטואציה הזאת) להתקשר לאבי (שהיה במשמרת לילה) ולהזעיק אותו . לקחתי את המטומטם הזה למקלחת ועזרתי לו להתקלח , הוא עדיין לא מודע למה שהולך סביבו , לא מאמין שאני בשלוש וחצי לפנות בוקר צריך לעזור למטומטם להתקלח . בינתיים אימי השכיבה את התינוקת לישון , והתחילה לנקות את הקיא בחדר שלו- כן כן , ב 3 וחצי לפנות בוקר
לאחר שהיא לא ישנה כל הלילה עקב התינוקת . סיימתי לנקות את המטומטם והובלתי אותו לסלון וניסיתי לדובב אותו , בינתיים גם אבי הגיע . הוא לא היה מודע מה הולך סביבו , לא מחובר , אי היה אפשר לדבר איתו מילה . השכבנו אותו בסלון ונתנו לו לישון . כרגע הוא עדיין ישן , אני לא מאמין כמה מטומטם הוא יכול להיות . לא מאמין שהוא שם את ההורים שלי במצב כזה . כמה שהוא היה פסול עוד לפני אצלי - עכשיו הוא בכלל . איך אני אמור להגיב לזה
אני בעוד שעה נוסע מכאן למרכז , לא אהיה כאן כל היום והוריי יצטרכו להתמודד איתו במשך היום הזה - אבל כאשר אני חוזר ובכלל , איך אני מתמודד עם זה
גועל נפש

../images/Emo24.gif ענקי ענקי ../images/Emo23.gif

בהחלט חוויה לא נעימה ואפילו מצמררת לכל הצדדים. אני חושבת שחשוב שתדאגו שהיועצת ביה"ס תדע על כך כדי שישימו עליו עין טוב טוב ותתנו לו הרגשה שאתם שם בשבילו אם הוא רוצה לדבר, נסו כשהוא יתעורר לעודד אותו ולדובב אותו שיספר לכם מי היה איתו ואיפה וכו'. שולחת לך חיבוק ענקי ענקי ענקי ענקי
וצר לי שאתה נאלץ להתמודד עם דברים כאלה

ספירלי1

New member
תחנך את אחיך הקטן

ב"ה אח שלי הגדול פעם השתכר , אח שלי עשה איתו שיחה מאוד רצינית.. מאז ד"א הוא לא נוגע באלכוהול. תסביר לו שהוא ידפוק לעצמו תחיים.

פילפולה

New member
לדעתי..

וגם לדעת מומחים ממני עזרה מקצועית תעזור לו רק אם הוא ירצה אותה ואם לא-לא יעזור כלום. אכן, מקרה מצער... אבל ככה זה כשיש אחים דפוקים. ולא, אני אישית ממש ממש לא ממליצה על יועצת בית ספר- BEEN THERE DONE THAT. לצערך זה לא ממש עובד עליהם.. לא מעניין אותם לדבר על זה ואני בספק אם הוא רוצה בכלל לטפל בזה. חוץ מזה-אתה בטוח שהוא מכור? ואולי זה שימוש חד פעמי? תברר.. תדבר.. תרכוש את אמונו. לצערי,אין לי עיצה טובה יותר ליעץ לך. נסה לרכוש א אמונו ולייעץ לו-גשר על הפער למרות הקושי...
פיל

למעלה