"אח" מכה

רותמי4

New member
"אח" מכה

פעם ראשונה שאני כותבת פה, אני לא מאמינה אפילו שזה הגיע למצב כזה. אז ככה, הייתה אצלי חברה ולפני כחצי שעה היא הלכה. הוא ישר יצא מהחדר שלו ושאל אותי מה היה פה עניתי לו מה אכפת לך, מה זה משנה וכ'ו... הוא התעצבן ונתן בוקס לכיסא של המחשב, לאחר מכן נתן לי ככה סתם סטירה (כבר בפעם השנייה היום) בפעם הראשונה הוא גם נתן לי סתם כי משהו שאמרתי לא נראה לו, אז לא החזרתי לו. אך, הפעם, החזרתי לו הרגשתי שאני חייבת להוציא את העצבים שלי עליו, כאילו נכנסתי למעין טירוף כזה. וזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, זה קרה כבר הרבה מאוד פעמים. אני חושבת שיש לו אפילו איזו בעייה שהוא צריך פסיכאטר , ואני רצינית לגמרי בנוגע לזה. הבנאדם הזה בן 24 וחצי! השתחרר לפני 3 שנים ולא עבד אפילו לא יום אחד!! הוא לומד במכללה וחושב שכל החיים שלו יממנו לו כסף לכל הצרכים שלו. כל המשפחה שלי כל הזמן אומרת לו למה אתה לא עובד תחפש עבודה ומה הענה של המפגר?! שאין לו זמן, כן בטח הוא לומד אולי פעמיים בשבוע וכל פעם איזה 4-5 שעות. חשבתי אפילו להתלונן עליו במשטרה, אבל בתכלס מה הם כבר יעשו /= מה דעתכם על זה? מה אפשר לעשות? בטח תגידו לי לדבר איתו / עם אמא אבל הוא לא קולט כלום! הוא מתנהג כמו ילד בן 5. כ"כ ילדותי אפילו אמא שלי אומרת לי שאני בוגרת יותר ממנו. :( תודה מראש.

דברי עם ההורים שלך

תגידי להם מה בדיוק קורה ותנסי לערב איש מקצוע שידבר איתם או אולי עם אחיך.

eris1515

New member
../images/Emo45.gifגמני חושבת בדיוק כמו עינת...

תנסי לערב את ההורים בזה...

התנהגות בהחלט לא לעניין ולא מקובלת

דברי עם ההורים ותבהירי להם שאם הם לא יטפלו בנושא, את תפני למשטרה. גם אם זה רק בגדר איום, לדעתי זה יעזור. זה ממש התנהגות אובר מגעילה, מה גורם לו להתנהג ככה לדעתך?

רותמי4

New member
...

אמא שלי מודעת לנושא הזה, היא אפילו אמרה לו מס' פעמים שהוא צריך ללכת לקורס כזה של יחסי אנוש. מה גם שהוא מתנהג כאילו אין לו שום בעיה. אבל בתכלס מה היא יכולה לעשות? הוא לא ילד קטן שאפשר לקחת אותו בכוח ולטפל בזה.

הגיל לא משנה

גם אם הוא עבר את גיל 18 (שאז כן יכולים לקחת אותו בכח) הוא גר בבית, איתך. זכותך לבקש שקט בבית ושההורים שלך ינקטו צעדים קיצוניים.

h e n y

New member
אל תוותרי

למה אם תוותרי הוא יראה שאת שותקת ולא עושה כלום ורמת האלימות תגבר מרגע לרגע.. זה שהוא מעיז לשים יד עלייך אומר שמשהו לא בסדר אצלו והוא חייב טיפול אחרת את תסבלי ומי יודע אולי בן משפחה אחר. לפעמים האחים הבוגרים חושבים שהם יכולים לחנך את האחים הקטנים שלהם, שהם כאילו ה"אבא" או ה"אמא" של האחים והם לא מבינים שהם רק מרחיקים אותו... ואם יש צורך תפני ליועצת כלשהי או אפילו למשטרה. רק אל תשתקי על זה!

למעלה