אח עם התנהגות צ'חצ'חית באוטו

Run Tum Tuuger

New member
אח עם התנהגות צ'חצ'חית באוטו

זה שיש לי אח שמתנהג כמו ערס מצפון ד' זה משהו אחד... זה שהוא מעריך אנשים עִל פי איזה אוטו יש להם, איזה פִלאפון יש להם, ומה הם מעשנים (אם בכִלִל) זה כבר משהו אחר. זה שכִל פעם שיש לי שיחה עם אחד ההורים שִלי הוא מוכרח להטיִף לי מוסר זה כבר חִלק שונה לחִלוטין, וזה שהוא חמש פעמים בשבוע מנסה לשתף אותי בסוד שהוא מעשן כדי לבדוק אם אני מספיק "גבר" כדי לִלכת לספר להורים זה גם כן.... הצרה איתו היא שאני נשִלח להביא אותו מבית הספר עם החברים שִלו באוטו, כי בשעות הבוקר אני עוד בִבית; ובאוטו הוא מוכרח לפתוח חִלון וִלירוק, להמריץ אותי לצפור לאנשים, וִלהתנהג איתם כמו פושע משוחרר. אבִל כשהוא מתחיִל לנצִל את האח הפצפיסט שִלו שִלא מחזיר מכות, ומתחיִל להרביץ לי כשאני תוך כדי נהיגה זה כבר הגבוִל. כשאני מספר להורים שִלי, הוא מתרץ את הכִל בתור "הוא שם מוזיקה מעצבנת וִלא רציתי לפדח את החברים שִלי". אז נכון שמוזיקה עוזרת לי להתרכז, ורוב מה שאני שם זה דברים שהוא לא מתנגִד להם, אבִל הוא מוכרח להציִג את עצמו כגבר וִלִלחוץ עִל כִל הכפתור בטיפ במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב גם לדחוף למתקן הדיסקים מוזיקה מִמועדונים כזו שעושה הרבה רעש, מה שִלגמרי מוציא אותי מריכוז במשך הנהיגה. אם אני לא אבוא לאסוף אותו לא יתנו לי את האוטו. לפני שעה אגב הוא קפץ מתוך האוטו לפני שהתחִלתי לסוע כדי להרביץ ליִלדים מכיתה ז' (אני חושב שבצחוק), אחרי שהבנתי שהוא לא חוזר התחִלתי לסוע, ועקפתי את בית הספר שִלו ובאתי מהצד השני, כשהוא נכנס לאוטו הוא הציק לי כִל הדרך וקרא לי הומו עִל זה שנכנעתי ובאתי לאסוף אותו.

l i r a n 1 0 1

New member
???

בכל מקרה אל תיסבול את זה פעם הבאה שאתה מסיעה אותו והוא מתחיל את השטויות שלו תגיד לו חד וחלק ואם הוא ממשיך את התנהגות שלו ככה תה לו מסיעה אותו יותרותגיד את זה להורים שלך את זה. לא על המוזיקה תגיד להם על מהכות על זה שהוא קופץ מהאוטו והמיוחד על הקללות שהוא אומר לך ולגבי הסיגריות אים הוא באמת מעשן תספר אחשב!! אל תסבול בגללו!!!!!!!!!

l i r a n 1 0 1

New member
תיקון

בכל מקרה אל תיסבול את זה פעם הבאה שאתה מסיעה אותו והוא מתחיל את השטויות שלו תגיד לו חד וחלק ואם הוא ממשיך את התנהגות שלו ככה אתה לא מסיעה אותו יותר. ותגיד את זה להורים שלך. לא על המוזיקה תגיד להם על מהכות על זה שהוא קופץ מהאוטו ובמיוחד על הקללות שהוא אומר לך ואים הם לא מסכימים איתך אל תסיעה אותו ולגבי הסיגריות אם הוא באמת מעשן תספר אכשב!!

blue skies

New member
הצעה שלי

תסרב כמה פעמים לקחת אותו שההורים שלך יקחו אותו לבד או שילך ברגל ואם ההורים שלך יגידו שלא תקבל תרכב אז תסדר כמה ימים בלי אומנם לא ככה אבל גם לי יש קטע עם ההורים שאם אני לא אסיע את אחי או אחת האחיות שלי או לא יעשה משהו שהם רוצים/צריכים אז כשאני אצטרך את האוטו או לצאת אני גם לא אקבל לפעמים עדיף לסבול טיפה ולהסתדר בלי רכב ולשמור על הכבוד ואתה יודע אני כבר שבועיים לא נגעתי ברכב שלנו (ואני מאוד אוהבת לנהוג) ואני מרגישה מצוין כי אני יודעת שאני לא מורידה או משפילה את עצמי ונכנעת לתכתיבים לא צודקים

לדעתי...

אתה חייב לדבר על זה עם ההורים שלך, ולהראות להם כמה הבן שלהם, כלומר אחיך מסכן אותך ואותו, כי הוא מפריע לך להתרכז בנהיגה. כשתציג להם את זה ככה, אתה תראה איך מהר הוא ישנה את ההתנהגות שלו, ואם לא- תגיד להם שאתה לא מוכן לאסוף אותו ולסכן את החיים שלך, בטוחה שאם תגיד להם את זה ככה, הם לא יקחו ממך את האוטו.

../images/Emo45.gif

בדיוק מה ששירי כתבה.. עם אחיך,לפי מה שהבנתי-שום שיחה שבעולם,בייניכם,לא תעזור. רק ההורים שלך יכולים לטפל בזה. ואם לא?-תרים ידיים. אל תסיע אותו. אתה לא חייב לו כלום,ועוד במידה והוא לא מעריך אותך בכלל על כל הדברים שאתה עושה למענו... תסלח לי על ההתבטאות,אבל אתה לא
של אפחד,אתה בן אדם.ותזכור את זה.
*מתנצלת עם ההתבטאות הייתה יותר מדי,הדברים שכתבת ממש גרמו לי להתעצבן מההתנהגות שלו.*

למעלה