אח עצים ובשר> המלצות>>
ערב טוב. יש לי בבית אח עצים גדול ומסיבי, בניתי מתקן רשת "שיושב" בגובה של 7 ס"מ מעל הגחלים (אחרי פירוק הגזעים) ועל הרשת אני מכין סטייקים, המבורגרים ומיני דברים קלויים (מנגל כל החורף דלוק ומוכן). יש לי שתי שאלות-יש לכם המלצות על נתחים מסויימים שכדאי לצלות בתנור עצים? ושאלה שנייה היא האם מישהו יודע אם אני יכול לעשן בשר בתנור כזה? או אולי לצלות בצורה איטית מאוד בחלק העליון של התנור? (מחר אם שוב אני יאכל סטייק בתנור אני יעלה תמונות לשם המחשה.)
ערב טוב. יש לי בבית אח עצים גדול ומסיבי, בניתי מתקן רשת "שיושב" בגובה של 7 ס"מ מעל הגחלים (אחרי פירוק הגזעים) ועל הרשת אני מכין סטייקים, המבורגרים ומיני דברים קלויים (מנגל כל החורף דלוק ומוכן). יש לי שתי שאלות-יש לכם המלצות על נתחים מסויימים שכדאי לצלות בתנור עצים? ושאלה שנייה היא האם מישהו יודע אם אני יכול לעשן בשר בתנור כזה? או אולי לצלות בצורה איטית מאוד בחלק העליון של התנור? (מחר אם שוב אני יאכל סטייק בתנור אני יעלה תמונות לשם המחשה.)