אח פגישה, אח פגישה שכזו

tlingit

New member
אח פגישה, אח פגישה שכזו

אז איך ההרגשה כשפוגשים מתאמנים לשבר, כאלה שכבר באמת עבר הרבה זמן מאז שנפרדתם
חוץ מלהתרגש מהפגישה והשאלה הכללית מה התחדש מאז האימון, איך מתייחסים לסקרנות לגבי נושאים שעלו באימון באופן ישיר או עקיף? שואלים עליהם? מחכים שהמתאמן/מתאמנת יתייחסו אליהם (או לא)? ומה קורה כשפוגשים מתאמן/מתאמנת שהאימון איתם לא היה מוצלח
קרה לכם? מוכנים לספר איך ההרגשה, אילו מחשבות עוברות? איך נהגתם? אילו תובנות עלו בכם לאחר מכן?

היו כמה כאלה והן היו נפלאות

במקרה שלי לא הייתי צריכה לשאול, זה תמיד משהו שבא מהם כתשובה ל"נו, אז מה חדש / מה קורה?" אולי זה חלק מהתחושה שנתתי להם כשעוד התאמנו יחד. אולי זה חלק אישיותי שלהם, אבל לא הרגשתי שאני צריכה "לחלוב". מה שעולה לי בזכרון בשלוף זה שניים שדיברו על השינויים שעברו (אחד מנהל, אחד איש שרות מכירתי) כתוצאה ממשהו שעשינו ביחד, ו"זה באמת עבד לי", ואחד שדיבר על זה שחבל שלא נפגשנו היום מחדש ועל איפה הוא היה אז. לתפיסתו יכולתי להגיע אליו בדרך אחרת גם אז. לתפיסתי זה היה אבוד אז, במקום שהוא היה. כמובן שלא אמרתי לו זאת. שמחתי שהוא בא לדבר איתי. בכל מקרה, נתתי לו כרטיס ביקור, לכי תדעי :) במקרים האלה ובאחרים שמחתי לפגוש אותם (זה היה נכון גם במקרה השלישי שתארתי) והיה לי כיף שזכרו ושהרגישו שאפשר לדבר איתי גם בחלוף שנים. אחד מהם אפילו זיהה אותי לפני שאני הצלחתי להיזכר מאיפה... תובנות לאחר מכן: כיף לראות אנשים שמשתמשים במה שלמדו ומצליחים אני שמחה להיות חלק כזה בחייהם שהם זוכרים. השארתי חותם. זה חשוב לי באופן אישי. טיימינג איז אוורית'ינג אלוהים, כמה השתניתי! מחכה לראות את הסיפורים של המשתתפים האחרים. זה באמת מסקרן.

ואני חשבתי שאת רוצה לארגן מפגש

מחודש
קראתי את נושא ההודעה וזה מה שעלה בתוכי
לגבי הפגישות, בדרך כלל השיחה מתנהלת בטבעיות וכל אחד מספר מה חדש אצלו. מעין משהו כזה...

למעלה