אח פגע באחותו בשל פגיעה בכבוד המשפחה

אני לא מתכוונת להיכנס איתך לדיון פוליטי פה

אבל אני לא חושבת שזה קשור לעובדה שהם ערבים. נכון, זה קרה בעבר הרבה אבל לשמחתי, דברים השתנו בחברה הערבית- ישראלית ונראה שפה מדובר קצת יותר מהחברה הערבית, אלא על מה שקורה בתוך משפחה כשמרגישים שהבת בגדה בעקרונות שעליה מושתת המשפחה.
נא לא להיכנס לויכוחים פוליטיים ולגזענות- שימו לב

מצטערת להגיב ככה

אבל כשחושבים על מה שהיא כתבה מעבר לבוטות זה די ברור שהיא צודקת - רצח על רקע כבוד המשפחה זו תופעה שנפוצה בקרב זרמים ערביים מסוימים וזה כבר מעבר לבגידה בעקרונות שעליה מושתת המשפחה. זה לא משהו חדש וזה ידוע ובמדינה שלנו מודעים לכך שבהרבה מקרים הבחורות נרצחות בצורה שנראית כמו תאונה בסיוע של כל בני המשפחה, כולל ההורים, על מנת למנוע מעצר של הרוצחים.

maiky17

New member
מה יכולה להיות דעתי בעניין?

זה איום ונורא. אני ממש לא מתכוונת להיכנס לוויכוחים פוליטיים, בגלל שאני לא חושבת שזה בגלל שהם ערבים. אני לומדת במגמת ערבית, השותף המנהל של אבא שלי במשרד הוא ערבי ולהורים שלי יש הרבה חברים ערבים. אני לא חושבת שזה קשור לכך שהמשפחה שעליה מדובר היא ערבית, אבל אני כן חושבת שאנשים נהנים לייחס את זה לכך. ומה דעתכם על הצעיר שדקר בחור, אב לילדה ונשוי, על רקע ויכוח על חניה? במה זה שונה? אצל יהודים יש אלימות, וגם אצל ערבים יש אלימות. אני חושבת שמה שקרה זה זוועה, זה פשוט זוועה, ואני מקווה שאותו אדם ייענש במלוא החומרה.

Eragon651

New member
לדעתי צריך לסרס אותו על דבריו

הוא הבושה האמיתית למשפחתו

למעלה