אח, רוני, רוני

פנומן 72

New member
אח, רוני, רוני

תראו מה זה עולם. יוצאת הבונבוניירה הזו לאיזו מסיבה או סתם מקום עם הרבה צלמים ופלאשים, לבושה שימלה שחורה אבל בלי חזיה. האמת, בשביל מה צריך חזיה... אקיצור, הצלמים מבזיקים עליה וכשהם מגלים שההבזקים האלה "משקיפים" את השימלה הם לא מפסיקים לצלם, והיא בטח חשבה שלא מפסיקים לצלם אותה בגלל שהיא איזה סופרסטאר... מצד שני, אולי אנחנו הדבילים שחושבים שהיא לא יודעת, והיא דווקא ידעה גם ידעה ואנחנו הפכנו אותה במחיר דדיים (יפים מאוד יש לציין) לכותרת הראשית שלנו. תשפטו בעצמכם. מצד שני, יכול להיות שהיא למדה דבר או שניים מריהאנה, שהיא לדעתי השחורה היפה ביותר היום

זיקן

New member
מנהל
אממממ יותר טוב

מקונספירציה

Love Today

New member
אאאאאאאעעעעעעעעעהה??

ריאנה השחורה הכי יפה? ראית את אלישיה קייז במקרה?! היא באמת מדהימה ביופיה, באמת אבל... ריאנה סתם ממוצעת כזאת, הפרצוף שלה די מכוער ובהמתי. לגבי רוני, כן ראיתי את זה...עלק היא רושמת בטויטר שלה"התמונות גרמו לי עוגמת נפש" פעם הבאה אל תהיי זונה ותשימי חזיה, ככה לא היו רואים לה שום דבר גם עם פלשים בעוצמת קרני X. אבל מה לעשות שהיום כל אחת מתה להיות קצת [ או הרבה..] זנותית במובן מסוים כדי לקבל תשומת לב מגברים, ורק משחקות אותה ילדות תמימות ומלאכיות. אז אני לא אתפלא אם זה באמת טריק פרסומי שלה..

פנומן 72

New member
אלישיה קיז היא יפה. ריהאנה היא בובה

אני אוהב פנים בובתיות כאלה, כמו למשל אסתי גינזבורג ...

Love Today

New member
באיזה חלק בפרצוף שלה היא בדיוק בובה?

התווי פנים שלה גסים ובהמתיים... אסתי גינזבורג וכאלה אני גם אוהבת יופי נקי ובובתי כזה, אבל ריאנה!? היופי שלה הוא כל דבר חוץ מבובתי... אלישיה קיז או טיירה בנקס אוכלות אותה בלי מלח בכלל גם בגוף וגם ביופי.

Matsman

New member
הדבר היחיד שפחות אהבתי אצלה

הוא האף שלה שרחב מדי לטעמי, אבל בהחלט פרצוף יפה. שלא לדבר על הגוף שלה.

yagluli

New member
רגע, את בחורה !

"אל תהיי זונה ותשימי חזיה" זה ביטוי שהייתי מצפה מגבר שישמיע... מה קרה לחופש של בן-אדם להתלבש איך שהוא רוצה ?? היא לא התכוונה שזה מה שיקרה וכנראה שזאת באמת עוגמת נפש (רוני מעולם לא הייתה מהפרובוקטיביות לפי מיטב זכרוני) קצת חמלה :)

Love Today

New member
אמרתי לה איך להתלבש?

אמרתי לה שלצאת עם שמלה בלי חזיה מעלה לי בראש איזה מילה שמתחילה בש' ממשיכה בר' ומסתיימת בה'.. תפעיל את הדמיון D: וזה לא שהיא בעלת חזה ממש קטן שבדר"כ אלה בחורות ש לא צריכות חזיה בכלל. היא בחרה לעשות את זה אז שלא תרשום בטוויטר "התמונות גרמו לי עוגמת נפש.." צריך לחשוב קצת לפני שעושים משהו, בעיה שלה הפלאשים שיקפו לה את השמלה וראו לה את החזה[ לטענתה..] , לדעתי זה סתם טריק פרסומי כדי לדחוף אותה טיפה לתודעה הציבורית לכמה שניות.

Matsman

New member
היא לא בחרה שיצלמו אותה ככה

היא לא ידעה על הקטע הזה. זכותה של בחורה ללכת בלי חזיה או עם שתי חזיות ביחד, שום דבר מאלה לא הופך אותה לשרמוטה.

פנומן 72

New member
גם בטוויטר שלה היא שמה את תמונה עם השמלה הזו

וגם שם רואים לה את החזה. בקיצור - היא סתם מבלבלת את המוח.

yagluli

New member
ואם לא בא לה ?

את מתחסדת ואת צרת עין.. רוני נראת נפלא ועושים לה רצח אופי.. תקראי מה שכתבתי על זה בבלוג שלי .. אין לי עוד מה לומר בנושא http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1582599

Love Today

New member
אם לא בא לה

שלא תשים חזיה, מה אכפת לי.. שכל אחת תתלבש איך שנראה לה גם אם זה בעייני נראה לא מכובד, אני אחראית על הלבוש שלי בלבד. אבל אח"כ שלא תבכה ותתמרמר שצילמו אותה וזה מה שקרה. כאילו שהיא לא ידעה שביום הולדת של עידן יניב יהיה פאפרצי נו באמת...בבקשה תגיד לי שאתה לא עד כדי כך תמים! אולי באמת אני צרת עין על זה שלא צילמו אותי עם כל החזה חשוף ופירסמו את זה בכל מדורי הפפרצי )): אני בטוחה שאני לא אצליח לחיות עם העובדה הזו עוד הרבה זמן, זה קשה מדי מנשוא.

פנומן 72

New member
../images/Emo41.gif זה סתם ניסוי חברתי

בתאכלס, עם כל העירום שאנחנו מוקפים בו על בסיס יומי, אז הציצים של רוני מאחורי שמלה שחורה חצי שקופה, זה הדבר האחרון שהתקשורת הצהובה תתעסק איתו לאורך זמן. אולי הסתפקנו לשכוח אבל רק לפני כמה שבועות נתפסה מיטל דוהן בעירום אמיתי בחוף הים. נו אז ? כאילו - תעשו לעצמכן טובה (לא את אישית אלא בעיקר הבחורות מהברנז'ה) ותפסיקו לחשוב שהעירום יעשה את ההבדל התהומי בין הצלחה לבין כשלון. מורן אטיאס כבר היתה בדרך לתהילה כשהיא הצטלמה בעירום מלא לירחונים איטלקיים והיא היתה מצליחה גם בלעדיהם. בר רפאלי כבר היתה כוכבת כשהיא הצטלמה בעירום לספורטס אילוסטרייטד. צריך קודם להיות פרסונה מוצלחת ואז לעשות את צילומי העירום "על הדרך" ולא לחשוב ש"זוהי הדרך".. לא זכור לי שמישהי בישראל הפכה לכוכבת בגלל צילומי עירום. וכן, אני די משוכנע שדואני לקחה בחשבון שהמצלמות יצליחו לחשוף אותה.

yagluli

New member
../images/Emo45.gif הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם

או יכנס לאתרים.. זה ביזוי לשם פופוליזם.. אולי היא לקחה את זה בחשבון, אולי לא.. אין לדעת.. מה שכן , אם היא רשמה שזה מסב לה עוגמת נפש ומזה עושים חגיגה וקוראים לה שקרנית ופרובוקטיבית.. "אל תשפוט בן אדם עד שלא תהיה בנעליו" לכן אינני שופט.. רק מפריעה לי לשון הרע והרכילות הזאת.. זה דיי מגעיל

yagluli

New member
זה לא כלכך נעים לראות לינק שבור...

התמונות לא עובדות.. אבל אין זה חדש שבנות משתמשות במיניות שלהן כדי לסמא אותנו.. אשמח לקבל לינק עובד =]

פנומן 72

New member
שני הלינקים שצירפתי עובדים

אם הסירו את התמונות זה לא בעיה שלי. תחפש בגוגל...

לינק שעובד

כי אין על עטיני זמרות:p http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local/Article-f7ce8570f23d421006.htm

למעלה