אח שלו

אח שלו

נמשכת בטירוף לאח שלו חושבת עליו בלילות מדמיינת את שפתיו ואת טעמו ולא יודעת מה לעשות האורגזמות מגיעות רק כשעיני מדמיינות את פניו הוא לא יותר יפה מהחבר הוא לא יותר מושך מהחבר אבל אח שלו מטריף אותי הוא מעביר בי צמרמורות שאף גבר לא מעביר ואין בנינו שום דבר מיני (הלוואי שהיה ושיהיה !!) למרות שזה חרא מה עושים ? (אני והחבר שנה + יחד והמשיכה התחילה לפני חודש וקצת) אני עדיין אוהבת את החבר

Vdrums

New member
כותבים תסריט לטלנובלה ומוכרים

את זה לערוץ 3 בכבלים! האם שווה לך להרוס מערכת יחסים של שנה+ לטובת משהו מיני שיכול להיות חד פעמי ויכול להיות שלא יצא מזה כלום? (וסביר שלא, כי זה אח שלו והוא לא יפגע באחיו)

magenta73

New member
מה עושים?

בוחרים - אם את מבינה שאת נמשכת למשהו אחר בטירוף, אולי את לא עם הבחור הנכון.ואז אולי לחשוב לעזוב אותו, רק תביני, שעם האח שלו את לא תהיי. גם אם תפרדו. לא חושבת שאים עושים את זה זה לזה. או שאולי, הוא, האח, נמצא בפנטזיות, סתם, כי את צריכה רענון ועיניין וזאת הדרך... הקצת מוזרה, שלך... לרענון.

אני יודע שזה ישמע ביזארי :

אבל מנסיון מר של ידידה טובה שלי - עדיף (ואני אומר את זה בזהירות...) לוותר על שניהם כרגע. זה יהיה בעייתי לקיים מערכת יחסים עם מישהו כאשר יש לך בראש מישהו אחר - מה עוד שהמישהו הזה נמצא בקרבה מתמדת לזירת הפשע... וכמה שתשאירי את זה ברמת הפנטזיה - סופה יהיה להתגלות - והתוצאות לא יהיו סימפטיות. ומכייון שאי-אפשר "לבחור" - לצערי ולצער כולנו - אין לנו סוויץ' בראש שיכוון אותנו להרגיש או לא להרגיש משהו כלפי מישהו... אז לדעתי (ולדעתי בלבד) המצב הזה הוא חבית נפט שעלולה להתלקח מתישהו בעתיד. וכמו שאומרים : "אם יש ספק, אז אין ספק"....

למעלה