אח שלי שונא אותי...

ניסית לשאול למה?

אולי כדאי שתדברו על זה.. אולי זה גם נאמר מתוך כעס . גם אני ואחיי אמרנו דברים לא קלים אחד לשני כשכעסנו ורבנו.

אולי הוא אמר את זה כדי לעצבן אותך?

ניסית לדבר איתו על זה
לבקש הסבר
באיזה סיטואציה זה התרחש

אני לא חושבת שזה היה ברצינות...

אני ואחותי כל הזמן פןלטות שטויות בזמן ריבים אבל אף פעם לא באמת התכוונו לזה... לפחות אני לא התכוונתי ל\זה...חחח זה פשוט כשמתווכחים אומרים דברים בלי לחשוב

janejungle

New member
זה הלך ככה

אני אוהב אותך כי את אחותי אבל אני שונא את הבן אדם שאת.. כמובן שניסיתי להבין אבל הוא סגר את הדלת ואבד המפתח אז יש לנו יחסים די שיטחיים וחבל לי...

blue skies

New member
אניחייבת להגיד משהו

קצת שונה ממה שאנו אני אוהבת את אחי מאוד ואם איפעם הוא יצטרך עזרה אני הראשונה שאהיה שם אבל אני שונאת את האופי שלו, את ההתנהגות שלו, את הבחירות שהוא עושה את המטרות שלו אני חושבת שאם היינו אנשים זרים לא היה בינינו קשר ולא היינו מדברים אני לא בחרתי את אחי הוא האח שקיבלתי ואיתו אני צריכה להסתדר ולאהוב וזה מה שאני עושה

janejungle

New member
כן אבל אולי מגיע לו יותר

הסברים מאשר ביטול באמרה "אני אוהבת אותך כי אתה אחי, אבל לא הייתי אוהבת להיות איתך עם הינו זרים" כי לפחות זה מה שאני קיבלתי בלי שום הסברים לגבי מה? כי אולי זה משהו שגם אני מוצאת כבעיה אצלי ואולי אפשר לדבר על זה וזה יעזור לשנינו... אישית נפל לי האסימון שיש לנו בעיה כשנתקעתי על הכביש המהיר באמצע הלילה כשההורים בחו"ל והתקשרתי אליו והוא אמר לי "אז מה את רוצה ממני" ניתקתי המומה ומזל האוטו התניע...

blue skies

New member
טוב, את זה לא הייתי עושה בחיים

והייתי קמה ונוסעת גם אם לא יודעת מה היה באמצע אני מודעת לעובדה שמשפט כזה או אמירה כזאת יכולה לפגוע אבל אני במקומך או במקום אחי הייתי נותנת לזמן לעבור קצת ואח"כ מבקשת להפגש איתו, אפילו בבית קפה מקום ניטרלי שקט לדבר, ותזכירי לו את מה שהוא אמר והיית רוצה לשמוע למה הוא מרגיש וחושב ככה ושבהתחלה נעלבת אבל אח"כ חשבת על זה והיית רוצה לשפר את המצב בינכם אם את רואה שזה לא עובד ושהוא מתנגד ולא רוצה להפגש איתך אז את יודעת שבעצם זאת לא את הבעיה אלא הוא הבעיה ואז את יודעת שאת ניסית ובאת לשפר את המצב כי אחרי הכל אתם אחים ומשפחה. אישית אני חושבת שאם אח שלי היה עושה את זה וניגש אלי הייתי מעריכה אותו הרבה יותר, הרבה הרבה יותר

למעלה