אח שלי..

אח שלי..

ביקש שאני אשאל אם אתם יודעים לאיפה זה תאריך 14.11 הסיפור הוא כזה: הוא הלך לראיון לנחל מוצנח בני משקים גדוד חמישים(נראה לי...) ושלחו לו מכתב בסגנון הזה: מועמד יקר!! התקבלת אבת תשובה ספית תינתן בהמשך, כאילו כל מי שעשה את הראיון(לפחות כל 10 החברים שלו) קיבל תשובה כזאת, זה אומר שהם התקבלו לנחל רגיל או מוצנח או שבנתיים סיננו רק מעט ואחר-כל ידעו יותר פרטים?!?! תודה יעל

palmino

New member
תשובה

אני ההיתי בגיבוש של בני משקים לפיקוד (נחל מוצנח) וקיבלתי את אותה התשובה, וגם באותו התאריך , ה- 14 לנובמבר זה גיוס לבני משקים (כמובן לרק אלה שעשו גיבושים וראיונות ועברו אותם) בקיצור תמסרי לאח שלך שהוא עבר, ביררתי בקשר לתשובה שניתנה במכתב:`` עקב אילוצים מערכתיים תשובה סופית תינתן באוקטובר..`` הסעיף הזה הוא בגלל שעד אוקטובר יכול להיות שינוי חס וחלילה במצב הבריאות או משהו כזה אז הם כאילו לא מתחייבים, חבר שלי דיבר עם ידידה שלו בבני משקים ולפני שהוא בכלל קיבל את המכתב ואת התשובה שהוא עבר היא אמרה לו שלא יבהל מהסעיף ושהוא היתקבל לבני משקים. אז אנחנו מתגיסים ביחד באותו הזמן ולאותו המקום, מתגייסים לבני משקים בכל מחזור רק 135 איש מכל אלה שעשו גיבושים וראיונות אז יש לנו סיכוי להיפגש. אז שיהיה בהצלחה. אגב מאיזה מושב או קיבוץ אתם? ביי ביי

לא זה ולא זה

הוא פשוט לומד באשל הנשיא שזה בית-ספר חקלאי: אנחנו מישוב קטן ליד ב``ש שנקרא עומר, יש פה חברה כמו בקיבוץ...בערך

עומרים

נראה לי.... לא בטוחה אני וגאוגרפיה לא משהו, תודה על המחמאה לניק.... יעל נ.ב- אני יודעת שאמורים לכתוב את זה עם כ`ף יעל לא רוקדת -כ-שעצוב אז לא ידעתי את זה

jedi knight

New member
לאמיר

אם יש לך אפשרות להגיע לנח``ל המוצנח אז תלך על זה !!!! אגב מתי אתה מתגייס אולי נהיה באותו מחזור ?????

palmino

New member
ל- jedi

אחי אני מתגייב בנובמבר הקרוב 14.11.01 , עברת גם תגיבוש לבני משקים??? אתה יודע שלנח``ל מוצנח( בני משקים) יש רק מחזור גיוס אחד בכל שנה והוא רק בנובמבר אז בטוח שאנחנו ניהיה ביחד. נקווה אמיר

jedi knight

New member
נתראה אחי

שיהיה בהצלחה !! שמי האמיתי זה לא אריק אגב (נוח לשמימוש בפורמים) אני כבר אפגוש אותך בטירונות :)

palmino

New member
אני מקווה

יש לך אי סי קיו? אם יש לך שלח לי אותו לאיימל אני רוצה לדבר איתך גבר.

למעלה