אח של יפתח שרייר שנפל בלבנון

fisher1

New member
אח של יפתח שרייר שנפל בלבנון

איך נעצר אצלי שעון הזמן בחיים. ביום רביעי לפנות בוקר דפקו בדלת אצל משפחתי התעוררתי משינה ופתחתי את הדלת ומולי עמדו שלושה אנשים במדים ואז שאלו אותי האם שמי יריב שרייר אמרתי שכן ואז הודיעה לי הקצין אח שלך יפתח נפל בלבנון היום אחר הצהרים. הידיים רעדו וכל הגוף קפא ורעד חששותיי הכבדים ביותר התבדו מאז החלה המלחמה . נדמה כי התחיל אצלי סרט תורכי . אנחנו בשבעה כעת כל השנים התרחקתי מכל התחום שנקרא המוות השכול טכסים בתי עלמין ועוד מדהים כמה בחיי היום יום אנחנו מקטרים על שטויות ושוכחים לחיות ולמצא את ההווה לטייל ולעשות את הדברים שאנחנו אוהבים באמת ,לאהוב ולחבק ונתינה מבלי לחשוב ..........? אני האח הבכור של התאומים נדמה כי אתמול אני זוכר שיפתח וירדן נולדו הזמן רץ והנה עברו להם 22 שנים קשה לעכל את הדייסה המרה שעפה לי בפרצוץ באותו יום חמישי לפנות בוקר רק עכשיו בשבעה אנחנו מתחילים להבין מי היה יפתח שרייר ואיך הוא נגע בכל כך הרבה אנשים בחתך רחב כל כך. בשבילי הוא ישאר יפתוש הקטן אח התאום של ירדן והאחות הגדולה יונת. באהבה ממני :יריב

No name for now

New member
שלום יריב

אין מלים לנחם או להקל על כאב כזה, כולנו למרבה הצער שותפים לכאב הזה מבינים את ההלם והבלבול אנחנו שולחים אליך ואל משפחתך חיבוק והרבה אהבה, ומזמינים אתכם לשתף אותנו ולהשתתף בפורום מתוך תקווה שנוכל לעזור

soso_sami

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

לא נותר אלא להציע חיבוק גדול ומנחם וכתף לסחוט בה את כל הדמעות כולן.... איתך בצערך

lyor5

New member
שלום יריב....

אני משתתף מאד בצערכם,באותו קרב שנפטר יריב נפטר גם עידן כהן שהוא גר בשכונה של חבר שלי והייתי שם כאשר באו נציגי צבא או קציני העיר שיכול להיות שכבר הופיעו לפניכן משום שהשכנים כבר ידעו וראיתי שם המולה , ואז מציפות את האדם תחושות האבל גם כאשר הוא לא קשור ישירות לשכול. אני לא יודע אם אני יכול לנחם אותך ,אך מן הפן הדתי מי שנפל במערכה נחשב כמו עשרת הרוגי המלכות (רבי עקיבא וחבריו) שנפטרו על קידוש השם,שאף בריה אינה יכולה לעמוד במחיצתן.

2005אורן

New member
יריב, מלים אינן מספיקות כדי לנחם

היה חזק, ועזור להוריך להיות חזקים. אנא פנה אלינו בכל בקשה, אנחנו כאן כדי לעזור.

למעלה