אח של...

אח של... ../images/Emo66.gif

האם מטריד/מפריע לכם כשמכירים/פונים אליכם רק בזכות אחד האחים
כאילו אתם מוכרים ע"י אנשים רק בזכות שאתם אח/ות של... אני לא מתכוונת לאחים של סלבריטאים דווקא, אלא גם כאלה שיש להם נגיד אחים עם יכולות מופלאות שכולם זוכרים ומוקירים וכשרואים אותכם מזהים אותכם רק בגללים ומשווים בינכם...

blue skies

New member
../images/Emo46.gif גרררר....

אני שונאת בטירוף שפונים אלי ואומרים לי: "את אחות של..." זה מעצבן! במיוחד שאח"כ ומרים יווו את דומה לו... כאילו אני ממש ממש ממש ממש לא דומה לו!!! שנינו שונים לגמרים גם באופי וגם במראה ומה גם שאם כבר אז הוא דומה לי ולא אני לו!!!!

harar8

New member
זה אף פעם לא קרה לי

אבל אם זה היה קורה הייתי מתעצבנת.

eris1515

New member
כן ../images/Emo122.gif

כלללללל הביצפר שלי מכיר את אח שלי (כעיקרון מכיתות י') אין יום שאני חוזרת בלי מסר לאח שלי... האמת שזה קצת מחמיא לי
תגידי לאח שלך כך וכך כך .... או שהם אומרות אחת לשניה-את יודעת מי זאת? אחות של _____" יאוווווו תגידי לאח שאני מתה עליו או שלפעמים אומרים- את יודעת איזה חתיך אח שלה?!?
חחחחח :p

strawberrys

New member
אצלי זה גם ככה באופן מטורף.

כל השנים הייתי "אחות של גלי"(סתם שם שעלה לי הרגע), אחותי שגדולה ממני ב5 שנים. אחר כך אחי הקטן נעשה פופולרי ואני נהייתי "אחות של תומר"(כנ"ל). זה משגע בהחלט. המון פעמים שואלים אותי "יו, את אחות של תומר? כמה שאתם דומים". תאמת זה מחמיא לי כי הוא יפיוף קטן. זה משגע כל-כך, שפעם כל דבר שהיה דומה בינינו ניסיתי לשנות. אם הוא הצטרף לאיזה חוג שגם אני הייתי בו, או התחיל ללמוד משהו שגם אני למדתי, כעסתי עליו והתעצבנתי. כי בשלב מסוים בגלל שהייתי "אחות של" הרגשתי נטולת זהות, וכל דבר כזה שלמדתי היה בשבילי כמו התחלה של בניית הזהות שלי, וברגע שגם הוא עשה את זה, טיפת הזהות הזו כאילו נלקחה ממני. היום זה כבר די השתנה, כי אנחנו לא עושים את אותם הדברים, וגם אני קצת התבגרתי.

איימו

New member
אצלי זה בכלל לא ככה.

קודם כל אני הגדולה אז אולי, אולי אומרים את זה לאחים שלי. דבר שני אנחנו כ"כ לא דומים אין לי אף אח שדומה לי, הרבה פעמים חושבים שהאח שמתחתי חבר שלי, (כי מה לעשות הוא נראה יותר גדול). זה גם קורה לשני אחים אחרים שלי, שהפפרש גילאים שלהם הוא שנה וחצי ואחד כהה בטירוף והיא לבנה חבל על הזמן.

אחי התגייס ליחידה שבה אני הייתי

והרבה מהמפקדים הכירו אותו בגללי אני לא בטוח אם זה היה חיובי לו

blck angel1

New member
../images/Emo122.gif... אצלי זה ככה...:

את אחות של עידן?!!?? ממש לא דומה לו... אולי רק בשפתיים...אבל ממש לא דומה לו... את אחות שלו?! מאותו האם!? מאותו האב!? כאילו אחים אחים!? מפה נקטעת השיחה שאני זורקת מגף/נעל על הראש של השואל..

למעלה