אטאיסטים הא?

אטאיסטים הא?../images/Emo34.gif

אני יודעת מי מכם ייבחר להנהיג את הפורום הזה שלכם. יהיה זה האטאיסט האמיתי שישכיל להעלות את העניין בכתב, רצוי ספר עם שם קליט, יהפוך אותו ךרב מכר, יבנה בנינים מיוחדים לאטאיסטים ויבטיח צ'ופרים לכל מי שמקיים את כל ה"לא אמונה" האטאיסטית שלכם. הבנתם וודאי לאן אני חותרת. לא אטאיסטית ובטח לא דוסית. סתם אין לי תשובות.

L7

New member
הנשיא התורן של הפורום: משהו המביא

דתיים ומוריד מיסים.

רק רצון לשלום יביא שלום. מלחמה זה

דבר גרוע מאוד. את בחורה מבולבלת מאוד. או, בכל אופן, מבַלבלת מאוד: מדוע מישהו אמור "להיבחר"? איזה "עניין" אמור לעלות בכתב? איזו טובת הנאה יכולה לצמוח למישהו, שישדל מישהו אחר להיות אתאיסט? איך אפשר "לקיים לא אמונה"? אמונה במה? אני אישית לא הבנתי לאן את חותרת. מה פירוש הדגל הזה? זה הדגל הדרוזי?

L7

New member
מלחמה תביא שלום?מלחמה זה טוב?

רק דת תביא אתאיזם רק חזיר יביא כשר רק תשובה תביא שאלה רק ליכוד יביא עבודה רק שלום יביא מלחמה רק מחלה תביא בריאות רק עוני יביא עושר רק רע יביא טוב רק טפשות תביא חוכמה

lordjek

New member
רק טפשות תביא חכמה

דווקא מיוסם בפורום בצורה לא רעה בכלל

fima2001

New member
כתב אלקטרוני מתאים

אז כן אני האליתי בפורום הזה מאמרים מפורטים על אטאיזם תסתקל את ההודעות הראשונות שלי. א

עכשיו כל האמת...

בחרתי את השם הזה כשנכנסתי לפורום של ילדים מעריצי אביב גפן, במטרה לעצבן אותם עד אבדן חושים (זה הצליח אגב). אתם דווקא סבבה ופחות או יותר הפורום הכי פחות משעמם פה. (כמעט מחמאה). אז תעשו טובה, למען האינטיליגנציה, תתעלו על עצמכם ותפסיקו להתעצבן - זה הרי כל כך שקוף שאנשים נוטים לפרובוקטיביות סתם כדי לקבל את התגובות שאתם מספקים בדיוק בהתאם לציפיות. אני לא באמת חושבת שמלחמה תביא שלום, אבל אני גם לא מאמינה שסייג לחכמה שתיקה.

תודֶה

שנפלנו בפח של הפרובוקציה שלה. אבל את ההמשך שלה לא הבנתי. ובנוסף. כנראה שיש אלוהים בשמיים, והוא החליט להעניש אותנו, האתאיסטים, בהצפת הפורום בהודעות... איך לקרוא להן בעדינות? לא מובנות.

למעלה