אטופיק דרמטיטיס

coralush

New member
אטופיק דרמטיטיס ../images/Emo35.gif

שלום דר יניב יש לי ילדה בת 5 הסובלת מאטופיק דרמטיטיס, מה לא ניסינו ולשווא... לאחרונה שמעתי כי מריחת ויטמין e נוזלי בשילוב עם מספר טיפות שמן לבנדר יעזור אך גם זה לא עזר מי יודע מה ... אני עושה לה אמבטיות עם בלינאום הרמל ומורחת לסרוגין דרמה קרם, משחת פרחי באך, קרם גוף וזלין אינטנסיב קייר , משנה מדי פעם כי אמרו לי שהגוף מתרגל... כלום לא עוזר ואני מיואשת... הילדה כל היום מתגרדת...מה עושים? אנא עזרתך. תודה רבה.

aviv14

New member
אולי פיתרון

השתמשי בסבון דאב במשך שבועיים לפחות באם יהיה שיפור תמשיכי כל הזמן להשתמש בו. אני סובל מהמחלה למעלה מעשרים שנה ביקרתי אצל עשרות רופאי עור ואלרגיה וכל מיני רפואה אלטרנטיבית ועוד כל מיני ניסיונות שלא עלו יפה. לאחרונה אני משתמש בסבון דאב ומשאיר את הגוף עם הסבון במשך מספר דקות לפני השטיפה במים אל תשתמשי בשום תכשיר נוסף. אצלי רוב התופעות נעלמו כך שאני ממליץ לעשות את הניסוי.

coralush

New member
אטופיק דרמטיטיס ../images/Emo51.gif

אביב, ראשית תודה. אני משתמשת בדאב 75 אחוזי לחות כבר תקופה ארוכה אך זה לא ככ עוזר. האמת היא שזה בא בגלים , חוץ מכך שבאופן קבוע זה מציק. יש תקופות יותר מוצלחות ויש פחות אבל בסהכ זה כל הזמן. יש לנו 3 כלבים בבית ואני חוששת שמאז הוספת הכלבה האחרונה יש החרפה. מהנסיון שלך (20 שנה...) יש קשר? אמרו לי שהסיפור הזה עובר בגיל ההתבגרות...זה לא עבד עליך אם אתה כבר 20 שנה בעניין..כלומר זה עלול להמשיך הלאה??? האם יש לך נסיון עם הטיפול של הרופא מבית החולים דנה שכולם ממליצים עליו? האם יש לך המלצות נוספות לטיפול בשבילי? תודה רבה על העזרה.

Dr Yaniv

New member
אטופיק דרמטיטיס

לקורלוש שלום הנושא נידון כאן בעבר אין ספק שכלבים וכד ובמיוחד אבק יכולים לתרום לבעיה חשוב להיצמד לטיפול מסויים ולהתמיד בו לרוב חולף בגיל הילדות המבוגר יותר מכיוון שקצרה היריעה מלפרט עד שנתגבר על הבעייה הטכנית תוכלי לשלוח מעטפה מבויילת עם כתובתך לכתובת המרפאה (הודעת מנהל הפורום)ואשלח לך דף הסבר מפורט כפי שצינתי יש גם תרופות חדשות שאושרו כבר בארה"ב ויש מו"מ לגבי היבוא לכאן PROTOPIC & ELLIDEL החודש אצא להרצות ולהשתלם בכנס האירגון העולמי לרפואת-עור בילדים ואם יהיו עידכונים נוספים אביאם בברכה ד"ר יניב

למעלה