אטיוד שלי

• פותח הנושא aiziq
  • פורסם בתאריך

aiziq

New member
אטיוד שלי

כמדפדף באלבום , התמונות צפות לנגד עיניי ימיי ראשית חיי מונצחים לעד בדברים הקטנים: א. ספלולים ספלולי אלון שאספנו ומיינו לפי גודל וקבענו בקרש כמספר ימי החנוכה ב. ארון הלחם, ארון הלחם שעמד מחוץ לצרכניה ובו ככרות מיותרים שהזדרזנו לאסוף עבור המחר ג. ערימת הכוספה ברפת, גבעת גרעיני הכותנה בה התפלשנו והתגלגלנו כמו הייתה דיונת שלג ד. כפכפים, כפכפי הגומי מרגליו של אבא שספגנו בפנינו כל אימת שהרגזנוהו משנתו ה. דקל, עץ הדקל המרוט שהפשיל אלינו ענפיו ונתלינו עליהם כטרזן

aiziq

New member
אני מזמין אתכם להשתתף בעיצוב השיר

תודה לכל מי שירים את הכפפה

קסנדרה*

New member
איציק, הבטחתי, קיימתי ../images/Emo13.gif

איציק כפי שהבטחתי, לפני שאני יוצאת מתחילה עם היצירה שלך, לא אשכתב כי לא עושים זאת, סוכם. אבח אעיר את הע/ארותיי בהמשך, כעצה בלבד. כמדפדף באלבום , התמונות צפות לנגד עיניי ימיי ראשית חיי מונצחים לעד בדברים הקטנים: את הפתיח הייתי מציעה לא לכתוב עם כ' הדימוי אלא לכתוב זאת יותר כהשאלה, כלומר אתה מדפדף באלבום זכרונותיך והתמונות צפות ועולות לנגד עיניך, לדפדף בזכרונות זו השאלה יפה. לעז זה ביטוי פומפוזי, מספיק לעלעל בזכרונות. ולהמשיך בתמונות ללא האותיות א ב וכו' א. ספלולים * במקום לכתוב ספלולים הייתי מכניסה שורה שתתאר את המקום (לדוגמא: בגבעת המורה לקטנו...) ספלולי אלון שאספנו ומיינו לפי גודל וקבענו בקרש כמספר ימי החנוכה ב. ארון הלחם, * שוה החזרה בבית כ"כ קצר מכבידה , להחליף במשפט תאור אחרת. ארון הלחם שעמד מחוץ לצרכניה ובו ככרות מיותרים שהזדרזנו לאסוף עבור המחר ג. ערימת הכוספה ברפת, גבעת גרעיני הכותנה בה התפלשנו והתגלגלנו כמו הייתה דיונת שלג ד. כפכפים, * כנ"ל כפכפי הגומי מרגליו של אבא שספגנו בפנינו כל אימת שהרגזנוהו משנתו ה. דקל, * כנ"ל עץ הדקל המרוט שהפשיל אלינו ענפיו ונתלינו עליהם כטרזן לסכום יצירה מצויינת. אתה עובר מתמונה לתמונה. כמובן שעוד קצת עיבוד. בהצלחה קסנדרה

למעלה