אטימות ביטוח לאומי

אטימות ביטוח לאומי

פניתי לביטוח לאומי לקבל אישור על נכותו של בעלי, רציתי לנסות להשיג תו חנייה לנכה, הוא חולה סופני באלצהיימר, התשובה היתה:" 0% נכות לפי מסמך משנת 1986." נראה לי שאפילו לא טרחו לבדוק את התיק, הם משלמים לו תמיכה סיעודית, אני משלמת להם ביטוח לעובד הזר, וזו תשובתם, לא מזעזע?,פוגע, מעליב, מוכיח אי יעילות ואי התחשבות, איך מתקנים את המעוות,? אינני יכולה יותר לשאת אותו בכסא הגלגלים למטרות רפואיות, עייפתי, ואין מי שיעזור.

אסתרס

New member
../images/Emo178.gif אלוני גם אני צריכה חניית נכ

אמרו לי שאפשר לשלוח סיכום מחלה מפורט ועל המגבלה למשרד הבריאות ועם התשובה ללכת למשרד התחבורה. והם נותנים. אני אומרת זאת רק ממה שנאמר לי. ייתכן ובשבוע הבא אעשה זאת. מכתב רפואי מפורט כבר יש לי. אם אצליח מיד מיד אודיע כאן בפורום. אין צורך להוסיף על ההתנהלות רעת הלב של הביטוח הלאומי, שיש לו מנגנון גבייה מסודר ואוטומטי , אולם מנגנון תשלומים לניזקקים מסורבל איטי ופרנואידי . בקר טוב ישראל .

נילי41

New member
חניית נכים

אפשר לקבל תו חניה לנכה ממשרד הרישוי. אני הוצאתי תו חניה לאוטו של הבת שלי מכיוון שאין לי רכב והיא מסיעה אותנו לאן שצריך או שאני משתמשת ברכב שלה. פניתי למשרד הרישוי בטלפון שלהם שנקרא נדמה לי מודעפון, ועד כמה שאני זוכרת הבאתי למשרד הרישוי אישור מחלה של בעלי ממרפאת הזיכרון ואולי גם מרופא המשפחה, אני כבר לא זוכרת בדיוק (התחלה שלא אלצהיימר???). בכל אופן בטלפון הם אומרים בדיוק איזה מסמכים צריך להביא. את רישיון הרכב והניירת של הרכב וכו'. משאירים אצלם את האישור הרפואי והם מעבירים אותו לרופא של משרד הרישוי. זה לוקח כמה שבועות ויום בהיר אחד התקשרו אלי והודיעו לי לבוא לקבל את התו. זהו תו שמיועד רק בזמן שמסיעים את החולה, כלומר רק כשהחולה נוסע לבדיקות וכו', אבל התו נראה אותו דבר, משולש ירוק כזה ושמים אותו בחלון הקדמי.

יקירתי, תערערי

ואם זה לא יצלח, פני לבית המשפט. אבל, בכל מקרה, זה לא יעזור לך, כי ההוראות לקבלת תו חניה לנכים הוא רק במקים של בעיות רגליים או כלי דם. "סתם" נכים אינם זכאים לתווי חניה. (סליחה, שכחתי לגמרי מאחוז מאד ניכר של בעלי תו חניה מזויף, או כזה שהושג במרמה. הביטי סביבך ותראי אותם כל הזמן. כמו תו חניה לאדם שיש לו עסק בשכונה שלי ומגיע לו חניה חינם במגרש החניה של מקום העסק שלו. אבל אשתו עיוורת, שכמובן לא נוהגת, והוא מקבל תו חנית נכה עבורה וכך הוא סוגר לנו מקום חניה בשכונה, כל היום, שכן המכונית משמשת אותו ולא את אשתו והוא בחנות שלו מ-7 בבוקר עד 7 בערב) הביטוח הלאומי קבע לי אחוזי נכות די גבוהים, אבל הרשות המקומית סרבה, בכל תוקף, להעניק אישור חניה אזורי לבן שלי, שבזמנו עזר לי המון, אלה אם ארמה אותם ואעביר את המכונית על שמי, או שהבן שלי יעביר את כתובתו לשכונה, שוב, רמאות.

למעלה