אטלנטיס

Tatu4Taty

New member
אטלנטיס

לאחר הרבה חיפושים הבנתי שיש 2 דעות בנודע אליה: האחת טוענת כי היא הייתה קיימת והיא מקור כל הדתות והמדע ואילו השניה שוללת את קיומה על הסף, רציתי לשאול את דעתכם על הנושא ואם אפשר גם האם היה קשר כלשהו בין הטיטנים לאטלנטיס? למרות שזה נשמע לי לא קשור.

Tatu4Taty

New member
עדיין מחכה לתשובה ורציתי להוסיף עוד

שאלה, רציתי לשאול מהי דעתכם בנוגע למאמר המצורף הקשור לתפיסה הפאגאנית אל מול המקראית והאם תפיסת הכנענים הייתה באמת כזו? כמו כן האם תפיסת הפאגאנים בזמנים העתיקים הייתה כזו? הדבר אינו מסתדר לי משום שבתפיסה הניאו-פאגאנית למיטב הבנתי הדבר אינו כך.

Tatu4Taty

New member
תודה :)

אני אקרא את זה, נראה מעניין אך לפי מה שהבנתי מהפתיח היא כן הייתה קיימת אז למה מיתוס? המממ אני מניח שרק אם אקרא את ההמשך אבין, או שזה לא קשור? לא משנה. בכל אופן תודה וגם שמתי לב ששכחתי להוסיף את הקישור המדובר עליו בהודעה השניה אז הנה הוא

Tatu4Taty

New member
מרתק

באמת מעורר השראה. אתה בא למצוא ביחד איתי את אטלנטיס? ^_^ מחכה בקוצר רוח לשאר הכתבות

magick smile

New member
וואו זה באמת היה מעורר מחשבה

תודה על המאמרים... הנושא של אטלנטיס מעסיק גם אותי ואני מתעניינת בזה. אז אם יש עוד מידע כל שהוא אני אשמח לקבל אותו. מי מאמין שאטלנטיס הייתה קיימת?? אני חושבת שכן.... כל מה שהיה במאמרים נשמע לי הגיוני בהחלט. וגם יש מקום לדמיון! :)

למעלה