אטקרטיביות

מיטללל

New member
אטקרטיביות

בעודי חושבת מה לעזאזל לרשום בפורום.. נזכרתי באיזו פגישה מהפנטת שפעם הייתה לי..... יצאתי עם איזה בחור לאיזה מסעדה, זה הייתה בערך הפגישה הרביעית שלנו. שנינו היינו מורעבים. אני הזמנתי כנפיים עם תפוחי אדמה. והוא הזמין סטיק עם ציפס. ובעודנו מחכים הוא אמר שהוא מצטער שהוא לא הזמין את תפוחי האדמה, ואמרתי לו שהוא כבר יאכל משלי... ואז האוכל הגיע. הוא התחיל להתנפל
לי על הצלחת. לקחת המון מתפוחי אדמה שלי. לפני שהוא אכל את האוכל שבצלחת שלו ואפילו המשיך לקחת עוד בלי שגמר את מה שלקח... התביישתי. זה היה פשוט דוחה... הוציא לי את התאבון לחלוטין. איך הייתם מגיבים בסיטאוציה שכזו?

TheWhiteTigris

New member
חחחחח מה עשית לתפוחי האדמה האלה?!

כישפת אותם שהוא "יבלע" אותם במהירות?... וואלה, אם כבר לקחת אז קצת (אלא אם אכן זה חבר, אז אפשר לאכול לו הכל
) יצאתי פעם עם מישהי, אחרי שלא אכלתי במשך כמעט 24 שעות, והייתי מורעב - מת. אמרתי לה: "צ'מעי, אנחנו חייבים להיות מנומסים או שאפשר ללכת למקדונלד'ס ולטרוף שם ארוחה גדולה?" חחחחח

Anna Karenina

New member
הממ. סוגיה מעניינת.

או שהוא ממש רצה מנה כמו שלך, אבל היה קמצן מדי או משהו כדי לרכוש אותה לעצמו. זה שאת רכשת את המנה, עשה לו תאבון.
יכול להיות שהוא הרגיש מאוד (מאוד!) נוח איתך. כולל להתנפל לך על הצלחת.
איך הייתי מגיבה? המממ..אולי משהו כמו: "תגיד, הצ'יפס שלך באמת כזה גרוע שאתה חייב להתחרע על התפו"א החביבים שלי?" (לא, סתם..) יהיה בסדר.

בשלולית

New member
האמת....

כשדוחפים מזלג לצלחת שלי זה יכול להיות הדבר הכי דוחה בעולם. חזרתי אתמול מטיול שנתי באילת. בלילה של רביעי הרגשתי לא טוב כל כך - היינו בשיט על יאכטה
וכשאכלנו שם, אז לקחתי איזה כף אורז וכף מאיזה סלט שהיה נראה כמו מטבוחה.. בעודי יושבתי ולא נוגעת באוכל... חושבת אם לאכול או לא... חברה שישבה לידי פשוט באה ואכלה מהמטבוחה.. שמעו, גם ככה בסוף לא נגעתי בזה, אבל אלו דברים שיכולים להגעיל אותי בטירוף!! ועוד בכזאת חוצפה.... בלי לשאול... בלי לבקש... בלעחססס אם בדייט - יותר גרוע מחברה, היו עושים לי את זה... בעעעעעעע ואולי אני סתם מפונת
מה לעשות אני סטרילית ברמות מפחידות!

מעביר את זה בקטנה..

אבל לפגישה חמישית לא היינו מגיעים כבר.. חח - נימוס זה מעל הכל

למעלה