אטרף אם אתה קורא את זה בוא לכתוב

טיפקסית

New member
אטרף אם אתה קורא את זה בוא לכתוב

יהמאן הייתי בהלם ששמעתי שאתה קורא בפורום תבוא לכתוב אנחנו מחכים לך הבנת מ-ח-כ-י-ם. אממ ראיתי אותך בהופעה בכפר ורדים אפילו צילמתי אותך בתמונה מאחורי המכונת עשן אני אביא לך אותה בנהריה. איזה גרוב בנאדם תגיד אתה נולדת מכונה של גרוב או שזו רק אני? איזה ביטים,אתה והתופים זה כמו ציפור לשמיים [יש מבין?] בהופעה בנהריה בקשה אתה חייב לעשות לי את הבית של הראפ הצרפתי כמו שעשית בכפר ורדים בקשה אני מתחננת באלוהים תעשה את הראפ בהופעה בנהריה כמו שאתה אומר "הדג נחש" עם המבטא הצרפתי לא פלא שאומרים שאתה פארודיה מטורפת של פיליפ אוזוספ מהקומדי. אגב ממתי התחלת לקרוא את הפורום? למה לא זרקת מילה תבוא אנחנו מחכים לך אל תתבייש מאיתנו. עזוב את העובדה שכולנו פה שרוטים אחד אחד זה מילא אבל אם תבוא נעשה לך קבלת פנים של מלכים, אז כדאי לך. בכל מקרה אם אתה קורא אתה יותר ממוזמן לכתוב. ואני אכתוב לך לפני ההופעה בנהריה כי אני מתה לפגוש אותך כי בהופעה בכפר לא הספקת אפילו לחתום לי [צעקתי לך וכנראה לא שמעת אז הפעם אני לא מוותרת ואני גם רוצה מקלות] שיהיה לך אחלה יום וזה רק בקטנה תבוא כבר לכאן ותתחיל לכתוב כפרה. להתראות בשמת אנוכי שמחכה לפגוש אותך בעוד עשרה ימים בעיר נהריה

למעלה