אטרקטיביות.

Aberforth

New member
אטרקטיביות.

אז באותו יום קראתי כתבה על כך שהמדינה אינה אטרקטיבית כלפי תושביה וזה למה הם נוסעים לברלין. המחשבה אודות אותה כתבה המשיכה להטריד אותי גם הרבה לאחר סיומה והחלטתי שאם מצפים מהמדינה שלנו שתהיה אטרקטיבית, כנראה שזה פועל גם בתחומים אחרים. אז התחלתי לחשוב מה הופך אותי לאטרקטיבי בהשוואה לגברים אחרים והגעתי לרשימה הבאה:

- אני לא מעשן, שותה או משתמש בסמים.
- הורדתי 30 ק"ג בשנה האחרונה. הייתי ממש Obese.
- יש לי עבודה קבועה שבה אני מרוויח משכורת שקרובה לחמש ספרות.
- אני מתעמל על בסיס יומיומי, כל יום בין חצי שעה לשעה.
- ניצחתי את מחלת הסרטן, מה שמעניק לי הן הערכה מחודשת לדברים מובנים מאליהם וכן גם את השיעור בעידון שהייתי צריך.
- יש לי תחומי עניין רבים, בניגוד לגברים אחרים.
- השנה לקחתי על עצמי את ההחלטה ללמוד לבשל, אז לראש השנה עשיתי למשפחה שלי צלי בשר, במוצאי כיפור אכלנו מכדורי השוקולד שהכנתי וכעת סיימתי להכין את הלזניה הראשונה שלי.

מעבר לסיפור האישי ולפריקה שעשיתי כאן, השאלה שלי היא כזו: האם אתם רואים את עצמיכם הופכים אטרקטיביים יותר על מנת למצוא בן/ת זוג או לא?

לא

כי זה בעצם להילחם את המלחמה הקודמת.
אתה אף פעם לא תדע מה הבאה תרצה עד שהיא תגיע. אני מעדיף להתפתח יחד עם בת הזוג.

צלשלספק

New member
רק מהמורכבות של המשפט האחרון שלך...

("אני מעדיף להתפתח יחד עם בת הזוג")

אפשר לפתוח שרשור בפני עצמו...

אני חושבת שלעשות דברים

רק לשם האטרקטיביות מאבדים את המטרה.
בוא נאמר כך, שינויים שאדם עושה למען עצמו וגורמים לו להרגיש יותר טוב עם עצמו- בין אם זה להרזות, להציב מטרות חדשות,
להתקדם בעבודה וכו'.. משפיעים בעקיפין גם על הביטחון העצמי ועל התחושה של להיות מרוצה ו "שלם עם עצמך"- לדעתי, זה מה שהופך אותנו ליותר אטרקטיביים בעיניי אחרים, יותר מסממנים כאלו או אחרים שאנחנו מאמצים לעצמנו.
ו-
על הלזניה.

dori78

New member
סחטיין על הלזניה.

וגם כל שאר מה שאופסי אמרה.

בגדול - נראה לי שקודם כל כדאי שאתה תחשוב שאתה אטרקטיבי, אל תנסה להתאים את עצמך למה שנדמה לך שנשים חושבות שהוא אטרקטיבי.
אני חושבת שיש לי מספיק מה להציע גם בלי לעשות צבע-פן-ציפורניים פעם בשבועיים, אני גם לא מתאפרת ביום-יום.
יש גברים שיגידו שאני מוזנחת, אחרים יגידו שאני אמיתית, לא מצועצעת. כל אחד וטעמו.
למזלי מצאתי אחד שאני הטעם שלו

למעלה