אטרקציות בנהריה?

• פותח הנושא elan4
  • פורסם בתאריך

elan4

New member
אטרקציות בנהריה?

תמליצו על מקומות שווים לבקר בהם

כל הארץ שווה רק צריך להכיר:

ראש הנקרה, חוף אכזיב, מערת קשת מערת נמר חוף בצת הגנים הבאהים בעכו הנמל השוק והמוזאונים בעכו העתיקה מבצר יחיעם מונפורט (בא מצרפתית ה-ט אילמת) נחל כזיב/ הומלץ לי מאד: יש פעילות מודרכת ע"י בי"ס שדה אכזיב שקשורה לחיות ים למינהם =בדיקה פירוט אצלי בבלוג

kdr

New member
יש את ה"גן הבוטני"

היינו שם עם פתיחתו, נראה לא יותר מגינה גדולה בוילה. המקום היה נקי ומסודר (לא נראה לי שהרבה הסכימו לשלם את הכניסה) ומאד מטופח. אני מקווה שהוא שרד ומצבו כיום טוב יותר. מול בית חולים נהריה יש את מושב "בן עמי", יש שם גבינות טובות, חנות תכשיטים, קטיף ליצ'י ועוד. בטח יש עוד

בן עמי -

קטיף פירות אקזוטיים במשק לנדאו , .מסעדת לה קרפ ז'קוב ,גבינות ועוד (האוכל מעולה , הגבינות הנמכרות במקום ניתן להשיג בכלך מעדניה וזול יותר(לא מיוצרות במקום). ליד המסעדה יש את טבע עז ,סיור בדיר והאכלת עגלים ועזים ,כייף לילדים . כמו כן ספא נעיין הברכה שעכשו פתח שיערו גם לבאים להנות מהבריכה המחוממת ולא מקורה. כמו כן יש בכניסה לישוב חנות יד שנייה שווה הצצה.

monica13

New member
בריכת המשושים

איך מגיעים לקרבת הבריכה עם רכב ?(ילדים קטנים)

elan4

New member
שחכתי לציין שהטיול הוא ללא רכב..

רק תחבורה ציבורית. רכבת אוטובוס

יש כמה אטרקציות

לראש הנקרה די בטוחה שיש גם אוטובוסים. אם אתם מוכנים לשלם על מוניות ספיישל אז תוכלו להגיע לאן שאתם רוצים. בכל מקרה אטרקציות שאפשר להגיע אליהן ברגל או בתחב"צ: הטיילת של נהריה- אפשר לשכשך שם במים [החופים שם הם ללא מצילים, יש חופים אחרים בנהריה שיש בהם מציל ויש את חופי אכזיב שגם חלקם הם מוכרזים ועם מציל], יש שם גלידריות ומסעדות וגם סתם כיף לטייל שם. בסוכות אולי גם יעשו שם משהו אבל על זה אני לא יודעת. בקיץ היו שם מלא הופעות ודוכנים וכל מיני. פשוט הולכים לאורך רח' הגעתון עד שמגיעים לטיילת. רח' הגעתון- גלידריות, מסעדות ומלא חנויות. אז אם בא לכם שופינג, זה המקום. אם אתם רוצים גלידה ממליצה על לג'נדה. נחל הגעתון עובר שם אבל הוא כבר יבש. קניון נהריה- גם לשופינג כמו כל קניון רגיל. אם יש לכם ילדים קטנים אולי יעשו שם פעילויות בסוכות. יש שם גם קולנוע. אם בא לכם קניון יותר רציני אפשר לנסוע באוטובוס/ מונית שירות לקריון או לנסוע ברכבת ללב המפרץ [שהיום כבר נקרא הסינמול אבל אף אחד לא באמת קורא לו ככה]. ביג רגבה- בד"כ בחגים עושים שם פעילויות אז שווה לברר. מעבר לזה זה פשוט מתחם של חנויות, אם אתם מעוניינים בשופינג עדיף כבר ללכת לגעתון או לקניונים. עכו- בעכו גם לא חסר מה לעשות. אפשר להגיע באוטובוס, רכבת או מונית שירות. פסטיבל הקרמיקה בכפר ורדים- בסוכות מתקיים פסטיבל הקרמיקה בכפר ורדים, במרכז המסחרי ימכרו כל מיני מוצרי קרמיקה ויהיו בתים פתוחים בכפר שאמנים מציגים בהם את תוצרתם [ולאו דווקא קרמיקה]. אם ברצונכם להגיע בררו טוב את השעות של האוטובוסים באתר של נתיב אקספרס כי אין כמעט אוטובוסים לשם ואין מוניות שירות. יש אפשרות של לקחת מונית/ אוטובוס למעלות ומשם לקחת מונית ספיישל לכפר ורדים. ספיישל ממעלות לכפר ורדים עולה 20 שקל.

הגעה לבין עמי

מונית שירות עד ביהח נהריה (מול המושב) המלצה מונית מיוחדת מנהריה למושב17 שח ...

GIL B

New member
ממליצה על :אקסטרים באוויר

ממליצה על משהו שונה,היינו,למרות שלא היו מקום,הוזמנו ע"ח הבית לקפה ועוגה כפיצוי..... חפשו :אקסטרים באוויר בגוגל.

למעלה