אטרקציות לילדים באזור סובב כנרת

dadondadon

New member
הי חברים-שבת שלום

כקוראת סמוייה מזה שנים, כן..ן.. נהנית, לומדת ומקנאה בכם, היום תופסת אומץ לשאול על מקומות לבילויי בטבריה וסביבתה. רצויי משהו פיקנטי או חדש שלא מופיע בספרים ,שבהם אנו מעיינים כעת. תודה והמשך עשייה פורה בריאות לכלכם

kdr

New member
משהו מהספרים

"ירדנית" בכניסה לקיבוץ דגניה. כדאי להגיע כשיש מקהלות נוצרים, השירה שלהם מדהימה ואת זה לא מוצאים בספרים. לא לקנות כלום בחנות, היא מיועדת לתיירים. בהמשך הכביש יש חנות למקומיים בה נמכרת תבואת התמרים על צורותיה המדהימות. לצערי אין הרבה דברים הקשורים ליהדות (כמו בית הכנסת בכפר נחום), האתרים והכנסיות מאד נחמדים, אפילו קריר בפנים. בשבתות העיר נמצאת ברובה בעוצר דתי, זה לא מפריע למסעדות כמו זו בעין גב לפתוח בשם התיירות.

תרדי מהטריבונה....../images/Emo140.gif

למה להשאר בצד ...לקנא.........ועוד שנים.......
אם תרחיבי מה סוגי הפעילויות האהובים עליך נוכל לסייע לא ידוע לי על אטרקציות חדשות באיזור ואם ברצונך לערוך פעילות בטבע , עליך להביא בחשבון את עומס החום הכבד השורר שם עתה . שבוע טוב

perhay

New member
אטרקציות לילדים באזור סובב כנרת

שלום לכם: אשמח למידע בנוגע לאטרקציות לילדים (ילד בן עשר, וילדות בנות שמונה) שבאו לביקור מחו"ל. אני יודעת על סדנת השוקולד בדגניה, ומשערת שבאזור יש עוד מקומות מעניינים. תודה מראש על כל מידע!

kdr

New member
יהודים ? נוצריים ?

יש את אתר ירדנית בכניסה לקבוצת כנרת. אם התמזל מזלך, תגיעו כשיש שם מקהלות נוצריות שמגיעות להטבלה, השירים והטקס מקסימים לכל הדתות. יש את בית גבריאל, אפשר לשרוף זמן בסרט. קיבוץ האון מציע חוויה עם יענים. ארוחת דגים בעין גב ואחריה חצית הכנרת (בקרוב החציה ברגל). כפר נחום בקצה המזרחי צפוני, בית כנסת עתיק. יש מלא כנסיות בסביבה, מי שלא מאמין באף אחת מהדתות, יכול להאמין בכנסיית הלחם והדגים שישוע הוא בעצם משה ונס הלחם והדגים זה בעצם נס המן שירד משמיים. איש באמונתו יחיה. אפשר להכנס לגוגל ולחפש בסובב כנרת, יש המון מה לעשות בילוי נעים

פייטוש ../images/Emo47.gif המידע מקיף ונפלא../images/Emo70.gif

אני הייתי מוסיפה את עין גב בו יש נגריה לילדים, ליד המסעדה בה ניתן לערוך סדנאות לבנייה וצביעת צעצועים שייט בכנרת , בקור בפארק הירדן, בקור במוזיאון אדם בגליל בגנוסר , ולא פחות חשוב לבקר באתר ההנצחה באי השלום מול מנחמיה. טיול נעים

perhay

New member
תודה שוקולד אגוזים

עניין אותי הנושא של הנגריה לילדים. נבדוק את הנושא

ציפי105

New member
פעילות בכינרת

אני לא יודעת אם זה מתאים או לא מאוחר מידי, אבל עם הילדים עדיין יהיו אצלך עד תחילת אוגוסט, אני ממליצה על אירוע משפחות בכינרת. אני יודעת שיהיו שם סדנאות לבניית והשטת רפסודות, מתנפחים על המים, מוסיקה ועוד. חברת תלמה עורכת את האירוע ואני חושבת שזה לא יהיה יקר מידי... שולחת לינק, תבדקי אולי זה מתאים. בהצלחה ותבלו!

perhay

New member
תודה על ההצעה, אבל בתאריך הזה

הם כבר לא יהיו בארץ. חבל!

למעלה