אטרקציות לקיץ בעמק המעיינות במחירים מוזלים!

אתם מוזמנים לחלוק ......./images/Emo23.gif

פעמים רבות, כשאנחנו פוגשים גולשים, בלוגרים ומנהלי פורומים הם מספרים לנו את סיפורם האישי המרגש שקשור לתפוז,בחיים, כמו בחיים גם בתפוז המציאות עולה על כל דימיון! אנשים שמצאו את אהבת חייהם בין עמודי הפורום, אב שמצא את בתו האובדת דרך שיחה תמימה בצ`ט, אשה שגילתה כי בעלה ביגמיסט תוך מעקב אחר בלוג עלום, פונדקאית שהביאה אושר גדול ומזור להורים ללא ילדים שסיפורם האישי שנגע לליבה נכתב ע``ג האתר, אמן מפורסם הואשם באונס בעקבות הודעות שנכתבו בפורום ע``י גולשות אמיצות ועוד ועוד. אנשים באים לתפוז כדי לדבר, לחלוק, לתמוך, להתמך, למצוא אהבה או אוזן קשבת והפסיפס האנושי שנוצר בתפוז מרתק ומקסים ואנחנו היינו רוצים שתשתפו אותנו בסיפורים התפוזיים שלכם. חברי היקרים.........אם יש לכם סיפור תפוזי נוגע ללב נשמח אם תפרסמו אותו כאן ואני אעביר אותו להנהלת תפוז לפרסום.
הסיפור האישי שלי , שכאן בפורומים של תפוז הכרתי קבוצת אנשים מדהימה, שספק רב אם הייתי פוגשת בהם בנסיבות אחרות . לכולנו יש חברים ממעגלי חיים שונים , ולמרות זאת מסתבר שהכלי הגלובלי הזה מספק חויות והכרויות עם אנשים חדשים מענינים בעלי עיסוקים מגוונים ,אך עם מכנה משותף לרעיון או תחביב אהוב . החברות איתם חצתה מזמן את העולם הוירטואלי , אנשים שכייף לפגוש אותם כל פעם מחדש, שהקשר נשמר מעבר לפורום ברמה יומיומית כמעט , שחלקם תרמו לי במישרין או בעקיפין לשינוי בחשיבה ....כן ....כן גם בגילי המתקדם.....ולתובנות חדשות . גם אם נרשמו בדרך "כוויות " פה ושם , הרי שהערך המוסף תמיד גדול יותר .

חתונה בהוסטל זקוקים לעזרה

קול ששון וקול שמחה כל חתן וכל כלה. זוג אנשים עם צרכים מיוחדים הנמצאים בהוסטל בשרון החליטו להכריז על אהבתם הארוע יתקיים ביום שלישי ה-30 לחודש פורום תפוז למען הקהילה החליט להרים את הכפפה ואנו מבקשים עזרה ומה אנחנו צריכים: 15 מפות חד פעמיות 10 ארגזי שתיה צלחות, כוסות, סכום חד פעמי 10 קג בורקס (ניתן לרכוש קפוא ובהוסטל יאפו)לא גבינה 10 עוגות 2קג סלט חומוס 2קג סלט חצילים 2 קג סלט טחינה 2 קג חמוצים סלט ירקות סלט חסה פירות 10 פשטידות פרווה או בשרי (יהיו נקניקים) פרחים לשולחנות זר פרחים לכלה - ליד, וזר לראש נעליים לחתן מידה 42 רצוי לבנות, ולכלה מידה 36 100 לחמניות עוגת חתן כלה 20 שקיות חטיפים רעיונות נוספים יתקבלו בברכה אנא שילחו לי מסרים

עזרה והמלצה !

לפני מ'ס ימים היתה המלצה בפורום על מקום במושב בית נקופה קפה בסטודיוף אשמח לקבל קישור למודעה אפשר ? שבת שווה !!! מירה

Ofra m

New member
היי, באוג' נלך למרום גולן - שאלה

נהיה עם ילדה בת 7 ותינוקת, איזה אטרקציות נוכל לעשות ולראות בסביבה?

דנה163

New member
אטרקציות לקיץ בעמק המעיינות במחירים מוזלים!

ביו-תור שדה אליהו בשיתוף עם אתרי תיירות נוספים בעמק המעיינות מציעה מגוון חבילות מוזלות לשעות בין הערביים... החבילות אטרקטיביות הן בתוכן והן במחיר. פירוט של החבילות ניתן למצוא באתר ביו-תור. קהל הרחב מוזמן להגיע לעמק הקסום שלנו, לבלות ביום באחד מהמעיינות הרבים באזור, ולקראת ערב לרכוש אחת מהחבילות. מומלץ ביותר!!

maestro9

New member
הולכים בשביל ישראל קטע' מס' 3 שבת ה- 27-06-09

שלום לכולם בשבת הקרובה נקיים הליכה אחרונה בשביל ישראל לעונה הנוכחית. התוואי יעבור ממצודת כ"ח ועד לנחל דישון. אורך המסלול כ- 15 ק"מ. לפרטים והרשמה: http://www.eretz-hatzvi.co.il/81845/נחל-דישון צביקה

ofrago1

New member
מבקשת המלצה לחגיגת היומולדת

אני מעוניינת לצאת עם כמה חברים לבר-מסעדה רגוע.משהו בסגנון של ישיבה על החוץ עם כורסאות וכאלה. באיזור המרכז. המליצו לי על beach bar,אם מישהו מכיר.. עוד רעיונות?

ווקשה ../images/Emo140.gif

2 מקומות שאהבתי בקיץ שעבר......... גורדו בחוף גורדון בתל אביב רוקה בחוף הרצליה ליד מלון דניאל שניהם קלאסה , במיוחד בשעת השקיעה ברוקה חייבים להזמין מקום , מומלץ להזמין את השולחן הקרוב למעקה השקוף מזל טוב ליום ההולדת

למעלה