"אט אט גווע זה שלא מסכן את הוודאי

"אט אט גווע זה שלא מסכן את הוודאי

כדי ללכת אחרי החלום" (פאבלו נרודה) רציתי לשתף אתכם - צעד אחר צעד, מסתבר שקורים דברים גדולים, התמדה, סבלנות, קבלה ועשייה. ואז אני פוגשת את עצמי אחרת, ושוב עצמי אחרת ושוב שונה... מי היה משער בדעתו שאני אעמוד פנים מול פחד ישן ויאמר לו מה אני חושבת עליו, ככה ישר בפנים, בלי כעס, טוב אולי קצת, אבל גם לזה היה מקום.

את יכולה לפרט לגבי הפחד?

מול איזה פחד עמדת? ובהצלחה

דמות דומננטית מאוד בחיים שלי

מגיל צעיר מאוד, חלק נכבד בההתנהגות שלי איתה וסביבה מנוהלת מתוך פחד. כבר זמן רב שחל שינוי הדרגתי ולא קבוע ביכולת שלי לעמוד מולה בלי שהפחד ינהל אותי. לפני שבועיים, באתי ואמרתי לה בדיוק מה אני חושבת. לא חלמתי ולא דימיינתי ואפילו לא כיוונתי להגיע לזה, לא שיערתי שזה אי פעם יקרה, זה משהו שמאוד חששתי מפניו ולכן לא רציתי להתעמת מולו, וכשזה בא זה פשוט קרב, פתאום זה היה הרבה פחות אישי. אף פעם אי אפשר לדעת איזה פרות יניבו הזרעים שנזרעו, לפעמים נדמה שהמחיר כבד מידי, בשתילה שמירה והשקייה של זרע, החיים מפתיעים. ממש לא חשבתי לרגע ששם אני יהנה מהפרות זה נראה לי גדול מיד, מסתבר שהרבה יותר אפשרי ממה שניתן לדמיין. יום טוב גרסייס

תודה על השיתוף!!!!!

שמחה באושרך
איזה כיף להיות במקום כזה, הא? מכירה את זה מחיי. זה מזכיר לי דברים שקורים שלא חלמנו שהם יקרו, או שדברים מתגשמים מעבר לציפיות הכי נעימות שלנו.

למעלה