|אט|

|אט|../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היתה אצלנו הפסקת חשמל עכשיו בדיוק נגמרה
היה חושך ולא היה אפשר לעשות כלום אז אחותי אמרה לי שעכשיו אנחנו יכולות לדבר (אני לא אף פעם לא מדברת איתה כי אין לי כח
) אבל לא רציתי אז הלכתי לישון ואז פתאום חזר האור והיה ציפצוף כי כל המכשירים חזרו לעבוד זה הפריע לי לישון ואחותי שאלה אם לסגור לי את האור אמרתי לה שכן והיא לא סגרה!!!
קיצר אז באתי לאהובי
(המחשב למי שלא הבין...) כי ממש התגעגעתי אליו כשהייתה הפסקה (אני כבר מכורה למחשב!) גם לכם הייתה הפסקת חשמל?
בכל מקרה פתחתי שירשור אוף כי מזמן לא היה מנצל"שים הכל להודעות של תפוז ומזניחים את האוף! מעכשיו צריך לפתוח שירשור אוף לפחות פעם בשבוע!
שיהיה לכם יום טוב ומלא הפסקות חשמל
(אני אוהבת)
ישראלה

*../images/Emo32.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רואים! כבר שכחתי איך עושים מרוב שאין אף פעם

רק כשאני כותבת פה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם היית מכירה אותי אישית היית אומרת שאני אחד האנשים הכי משעממים ורציניים שאת מכירה...

תגידו../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מישהו מכיר אתר טוב של ליריקס באנגלית לפי מילים מתוך השיר? נגיד אם אני לא יודעת איך קוראים לשיר או לזמר ואני יודעת רק כמה מילים

ושלא יזרוק לי טונות שירים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני מכירה אתר אחד שנותן כל שיר שיש בו איזה שהיא מילה ממה שכתבת
אי אפשר למצוא בו כלום!

הייתה הפסקת חשמל../images/Emo110.gif

בערך ברבע לשבע עד שבע ככה, היינו בפעולה בבציפר ופתאום הייתה הפסקת חשמל והיה מזה כיףף

לא נראלי בכל הארץ../images/Emo110.gif

כי איפה שהייתי היה הפסקת חשמל,אבל שאלתי את אבא והוא אמר שלא היה להם..

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifאיפה הוא היה?בירדן?../images/Emo12.gif

סתם
זה נראלי היה על כל גוש דן
לא מתמצאת בארץ ישראל

אמממ לא../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אני הייתי בבציפר והוא היה בבית
איפה זה גוש דן?

שכטרון

New member
../images/Emo59.gif

הייתי אצל סבתא שלי... בבית שלי הייתה הפסקת חשמל, אצל סבתא שלי הייתה תקלה בHOT, וגם באינטרנט

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הנהג המטומטם של האוטובוס לא עצר לי אז אני לא יכולה לבוא לשעת אפס יש לנו תחנה שמי שלא מגיע לתחנה הרגילה הולך אליה והנהג עוצר בזמן האחרון הנהג שלנו צועק על כל מי שמאחר והיום הוא בכלל לא עצר לי
לאחרים הוא כן עוצר!!! אמא שלי לא יכולה להסיע אותנו אז אני מפסידה מחשבת ישראל
סתם קמתי ב-6 בבוקר...

למעלה