איאמ

ToryMaster

New member
איאמ

איך את מעזה? איך את מעיזה לפלוש לי לפרטיות ולקרוא את השירים שלי? איך את מעזה? אחרי שדיברנו על זה? למה את מצפה, שעם היחס הזה שלך, אני ארצה לחזור הביתה? למה את מצפה, שאני אדבר איתך כשזה לא מתאים לי? בעקיר אחרי שאת קוראת מה שבפירוש אמרתי לך לא, אחרי שאת מגנה על אחוית כשהיא הורסת לי את החיים? למה?

faith2

New member
ויקי../images/Emo24.gif

זה באמת לא נעים שפולשים לפרטיות שלך, וזה אחד הדברים היותר פוגעים בחיים. למה שלא תחביאי אותם? למרות שאין סיבה כי הרי את ביקשת באופן ברור שזה ישאר בינך לבים עצמך...אבל אולי בכל זאת? בכל אופן קבלי ממני
חם ו

ToryMaster

New member
תודה

הבעיה שרציתי להעתיק כמה למחשב, והשארתי את זה בחדר של המחשב, והיא מצאה את המחברת, סגורה, ופתחה והתחילה לקרוא, אפילו שהיא יודעת שאסור והבטיחה לי שהיא לא תעשה את זה, ואפיל ושהיא זיהתה את הכתב שלי (של מי עדו זה יכול להיות?) היא אמרה ש"זה היה זרוק כאן מול העיניים שלי" וחשבה שזה מצדיק

הורים הם גם בני אדם(לפעמים כמובן)

סקרנים, חטטנים, עייפים, עצבנים, עצובים, שמחים, תוססים, עגומים, הפוכים, ישרים ואני יכולה להמשיך שורות שורות של איפיונים. נכון שזה לגמרי לגמרי לא בסדר שהיא קראה את השירים שאת כתבת. אבל זה כל כך אנושי,להסתקרן לקרוא ,לדעת ,להבין . עכשיו תנסי לראות "בהפוך" במסגרת סדר בעליית הגג (אני יודעת שאין, הדימיונית) את מוצאת ארגז של כל מיני תכשיטים ישנים ואלבומי תמונות מתפוררים ובין הדפים נושר לו מכתב אהבה של מישהו לאימא שלך. ת'אמת- לא תקראי אותו? נכון,לא יפה, לא מוסרי ולא עושים דברים כאלו. אבל כולנו עושים דברים "לא בסדר" כי אנחנו בני אדם, (כולל את קצרי הגפיים גם).

ToryMaster

New member
לא

היא ביקשה ממני לא לקרוא את היומנים הישנים שלה למרות שהם היו מונחים בחדר שלי המון זמן, ואל קראתי

yael yaron

New member
יש לי בעיה דומה

אבל אצלי זה נוראי יותר- היומנים שלי. . היא קראה אותם. הכחישה, אבל קראה. וכשהחבאתי- מצאה. היומנים האלה גרצמו לכ"כ הרבה ריבים בינינו כי גילתה דרכם שאני לא תמימה כמו שחשבה. איך אני יודעת שקראה? כי תפסתיא ותה. השארתי אחד ליד המיטה ועשיתי את עצמי ישנה, ראיתי אותה באה, מוודאת שאני רדומה ולקחה אותו איתה. קמתי, דרשתי אותו והיא טענה שהיא בשירותים ולא יודעת על המ אני מדברת. נכנסתי בכוח והוא היה שם. פתחתי בלוג, כך שהיא לא ידעה, אבל זה פגע. אני עדיין לא מוכנה לסלוח על זה. אין שום סיבה שהוא יחביא את השירים שלו. זה החדר שלו, המגירות שלו, הפרטיות שלו. אין לה כל זכות להגיע לשם.

faith2

New member
נכון...

אני מסכימה איתך, אבל אין טבע האדם הוא סקרנות...ואם באמת חשוב לך שלא יקראו את היומנים שלך- חייבים להחביא, פשוט חייבים...יחש כאלה שעומדים נגד הרצון שלהם אבל לצערי מאוד יש כאלה שלא...

למעלה