איבדתי את אימי שהייתי בת 3 חודשים

איבדתי את אימי שהייתי בת 3 חודשים

כל השנים דמינתי שהיא תבוא לחפש אותי ובגיל 14 נודע לי שהיא סיימה את חייה בצורה טרגית כל הזמן ניסיתי למצוא פיסת מידע עלייה אבל ידעתי שבגלל שאני מאומצת אוכל רק בגיל 18 לדעת כל השנים אח"כ חיפשתי המון עלייה לפני החגים נודע לי שהיא נרצחה ולא התאבדה נרצחה בידי הביולוג ובשל מחלתה הנפשית סברו שזו התאבדות והוא אפילו לא ישב ולו יום אחד

דליה ח

New member
למלכת הלבבות

אני מקווה בשבילך שגדלת בסביבה תומכת ויש לך בסיס טוב להתמודד עם המידע הכאוב הזה. בגלל שאי אפשר לשנות את העבר, נותר לך לנסות ליצור הווה שאפשר להנות ממנו. לא פשוט לחיות עם ידיעה כזאת, ואני מאחלת שתהיה לך שתקימי משפחה חמה וטובה משלך......................דליה

דליה יקרה

לצערי האהבה שלה הייתי זקוקה לא קיבלתי אותה אלא רק אהבה חומרית אני אמא כיום לילד בן 16 וכל מה שלא זכיתי בילדותי מעניקה לבני היקר כמובן את העבר לא ניתן לשנות וגם לא למחוק

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif מלכת הלבבות

כמה טוב לקרוא שלמרות התנאים שבה גדלת את מעניקה לבנך אהבת אם אמיתית
, העבר לא ניתן למחוק אבל את בנתינתך לבנך ובהיותך האמה שאף אחד לא לימד אות להיות תמצאי את הדרך להתגבר. את הנחמה החום ואהבה שנשללו ממך אני בטוחה שאת מקבלת מבנך. שבת שלום אילנה, אמא של רונן

דליה ח

New member
השירים שלך חודרים אל הלב

השירים שלך כל כך יפים, פשוטים, קלים להתחברות. אני התמקדתי בשירים בגלל היותי כותבת, ופעם אמר לי לשונאי של הוצאה לאור, שבשירים שלי לא צריך לשאול למה התכוון המשורר. כך אני רואה את מה שאת כותבת, הכמיהה והגעגוע לאמא . פשוט נכנס אל הלב. אני מקווה שאת כותבת גם אל או על הבן שלך, שזה בא ממקום יותר שמח. מנסיוני, אחרי כל כך הרבה שירים לאודליה, התחלתי לכתוב לנכד שנולד לנו וזה מרומם את הלב, מכניס אנרגיה טובה לגוף. שבת טובה........................דליה

שרון123

New member
איזה סיפור חיים קשה../images/Emo24.gif

הכי נורא שההורים המאמצים לא הצליחו לתת לך נחמה ופיצוי על תחילת חייך...

למעלה