איבדתי את הידידה הכי טובה שלי

Toy story

New member
שלום על האש היקר..

נגע לי ללב. אני כל כך מקווה שהיא תחזור ותדבר איתך. ברשותך מחר בבוקר אני אבקש משאלה..עבורך ועבורה שתחזרו להיות הכי חברים. ושהכל יחזור על מצבו. בהמון אהבה Toy

ohad m

New member
הערה

רציתי לקרוא באמת מה קרה וגם לזרוק איזו מילה מנחמת, אבל הפונט שלך כל כך קטן שהוא ממש הכאיב לי בעיניים, אני מניח שאנשים אחרים נמנעים מקריאת האתר שלך בגלל שהפונט קטן וצפוף מדי, וחבל.
אוהד

איה@

New member
על האש ../images/Emo24.gif

רק דברים טובים מצפים לך בהמשך הדרך. ....."היי חזק ותתגבר"...... (אומר השיר)
שרוק אותו במעלה הדרך.
איה.

emale

New member
דווקא לא...

אני נמנעתי מהקריאה בגלל הרקע האדום המזעזע. אחרי חצי שורה הרגשתי שתי רכבות דוהרות אצלי בתוך שתי הרקות
תשנה את זה, פליזזז. רוצה לקרוא גם. Emale סייברלייף

גם אני לא הצלחתי לקרוא

א- כי אני מזל שור (עוד מעט יומולדת), רואה סדין אדום ובורחת כל עוד נפשי בי וב- כי אני חתיארית, ואפילו עם המשקפיים הפונט הביא לי את החלסטרה... דווקא הייתי רוצה לקרוא, אז אני מצטרפת לדרישת הקהל שתעשה משהו בנדון....
אפשר?? וחוץ מזה, אל תהיה עצוב בבקשה... חמדה מיקרו קוסמוס שעת סיפור

על האש

New member
שיניתי את רקע הבלוג

אבל לגבי הפונט... זהו פונט סנדרתי לרוב אתרי האינטרנט ואיתו אני מרגיש הכי בנוח

איה@

New member
שינוי לטובה ../images/Emo45.gif אבל...../images/Emo26.gif

אכן נראה הרבה יותר ברור וקריא, אבל תוסיף את הקוד הזה לתוך ה-HEAD כדי להסדיר את הקידוד. כשנכנסים לאתר שלך מקבלים ג´בריש - הקוד יסדיר זאת. <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1255"> ולאלו שהטקסט קטן מדי, אפשר להגדיל אותו בדפדפן שלכם בצורה פשוטה כנסו ל-תצוגה > גודל טקסט > ושם קבעו גודל גדול יותר. על האש - אני מקווה שהיום אתה מרגיש טוב יותר.
איה.

על האש

New member
ממש לא איה ממש לא ../images/Emo10.gif

גם לא מרגיע להרגיש טוב יותר אחרי מה שעשיתי..

למעלה