איבדתי תקווה

יבגני 94

New member
איבדתי תקווה

שלום לכולם, אני מרגיש ריקנות בתוכי,אני מודה בזה לא משנה מה אני עושה אני לא מגיע אל האמונה לא משנה מה קראתי אני מרגיש שעדיין כלום לא עזר לי,אפילו האמונה שלי היא מאוד חלשה,אכן אתמול ביקרתי בכותל אך לא הרגשתי מחובר לאלוהים אכן הרגשתי נוכחות אלוהית אך עדיין לא הצלחתי להתחבר לאלוהים ובאמת לקבל תשובות. האם קיימת אפשרות שתוכלו להתפלל עבורי ושיקרה נס שאוכל להאמין ושארגיש תחושה רוחנית שתעלים ממני את הרוחניות ושאוכל באמת להאמין בישוע לא מתוך ידיעה בלבד אלא גם מתוך רצון ואמונה ושהריקנות בתוכי תעלם? אם כן תודה מראש לכל מי שיכול לעזור בתפילה או בכל דרך אחרת.

שרוח הקודש יאיר את דרכך ויפתח את ליבך ותוכל

להאמין בלב מלא בישוע המשיח האדון והמושיע - אמן. רוח אלוהים, אנו קוראים לך שתבוא בקרבנו, תמלא אותנו בכוח ותחיה בנו כעת ולנצח נצחים אמן.

1ysrat

New member
תאמין כמו הילדים ורוח יכנס ללבך

(מתי יט' 15-13;) 13 הֵבִיאוּ אֵלָיו יְלָדִים כְּדֵי שֶׁיִּגַּע בָּהֶם, אַךְ הַתַּלְמִידִים גָּעֲרוּ בָּהֶם. 14 רָאָה יֵשׁוּעַ וְהִתְכַּעֵס. אָמַר לָהֶם: "הַנִּיחוּ לַיְלָדִים לָבוֹא אֵלַי, אַל תִּמְנְעוּ בַּעֲדָם, כִּי לְכָאֵלֶּה מַלְכוּת הָאֱלֹהִים. 15 אָמֵן. אוֹמֵר אֲנִי לָכֶם, כָּל מִי שֶׁאֵינֶנּוּ מְקַבֵּל אֶת מַלְכוּת הָאֱלֹהִים כְּיֶלֶד לֹא יִכָּנֵס לְתוֹכָהּ". 16 הוּא חִבֵּק אוֹתָם וּבֵרְכָם בְּשִׂימוֹ אֶת יָדָיו עֲלֵיהֶם. תאמים אמונה תטהורה כמו הילדים ורוח הקודש יבאו אליך אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיבגני אח יקר..../images/Emo201.gif

ישוע הוא אור העולם..והתקווה והחיים..אם נאבד את הקשר היומיומי עם החיים והאור..אנו כמו כל יצור חי אחר..ננבול לאט לאט..והריקנות והחושך יחזרו להשתלט.. אני מודה לאלוהים שהוא לא מוותר עליך, כי זה שבאת וצעקת לעזרה אומר שליבך כמהה לרוח הקודש שימלא אותו מחדש.. אני לא כלכך בטוחה איך היה טיב הקשר עד כה בינך לבין אלוהים..לבין ישוע המשיח.. אם אתה מאמין מכל ליבך..אפילו אם זה מתחיל בידיעה שאתה מאמץ אותה ומאמין בה שהוא הוא הדרך האור והחיים, הוא מת ונצלב למענך וקם בכדי לתת לך נצחון על השטן והמוות וחיי נצח, אם אתה מאמין ומקבל אותו כמושיעך האישי, אז אח יקר, תחזרו על הידיעה והאמונה הזו במלים שלך..תבקש כי ישוע המשיח ימלא את חייך ורוח הקודש יבוא לשכון בך ולהוביל אותו..להנחית את השלו המשיח בליבך המוטרד.. אתה יודע האבא שביקש נס מישוע, הגיע עם ידיעה כי ישוע מרפא..עם האמונה שרק התחילה להתבשל לה שהוא כנראה המשיח בן דוד בן אלוהים..הוא כלכך רצה עזרה ומשום מה בתוכו ידע שזה הוא ימצא אך ורק אצל ישוע, אך לא הבין הרבה ולא צריך הרבה בכדי שניגש לצלב..ליפול מול ישוע ולצעוק אדוני תעזור לחולשת אמונתי.. תעזור לי אדוני להאמין בך יותר.. ותחזק את רוחי במלוא כוח רוח הקודש, בשם ישוע המשיח -אמן. העצה היחידה שתמיד עוזרת יבגני יקר, היא למצוא קהילה מלאה ברוח הקודש בסביבתך..ולשתף מאמינים ולהתפלל יחד, להוציא את כל מה שקשור לעולם ושמרחיק אותך מאלוהים מסביבתך..לא להתנתק מהעולם אבל לא לתת לעולם ללחיות בתוכך.. כי אנו מהווים בית ומשכן לרוח הקודש והאור והחושך לא יוכלו ללגור יחד.. תבלה זמן עם אלוהים אפילו אם את המרגיש שאינו עונה, הוא מחכה לחזרה מלאה, להתקדשות מחודשת אח יקר.. והוא רואה כל דקה שאת המקדיש לו..תתפלל..תספר לו מה כואב ותבקש את הקשר החם איתו מחדש.. ואולי יעברו ימים וזה לא יהיה קל..אבל אלוהים רואה ולא ישכח שום צעקה או דמעה או צום..אלוהינו נאמן הוא וטוב לבניו.. אזכיר אותך בתפילותיי בכל פעם שאני אזכור..ואני מאמינה שאם תהיה נאמן עם האדום בחייך ובזמן שלך (תקדיש זמן לתפילה כנה ושיחה אישית עם ישוע+קריאה במילתו) אז הבאר של רוח הקודש תחזור לבעבע בתוכך..והשמחה והשלום ימלאו את חייך..גם שהחיים ישארו קשים אבל השלום שבלב אף אחד לא יוכל לקחת מבני אלוהים-אמן. סליחה שהארכתי.. אשמח לשמוע ממך בהמשך..תבלה זמן איכות בחדרך הפרטי עם אלוהים.. ואנו תמיד פה..איתך אחים לכל דבר.. באהבת ישוע המשיח-אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכרגיל כותבת מהר ולא חוזרת לתקן לפני שליחה

תיקון: להנחית את שלום* המשיח בליבך המוטרד

יבגני 94

New member
תודה לכולם

אחשוב על זה,אכן הרעיונות יכולים לעזור לי. תודה על כל התמיכה בי.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאין על מה../images/Emo13.gifזה בסך הכל מצב שעובר על כולנו

כמעט בשלב כזה או אחר..

lion 7

New member
יש לנו ישוע ואנו מודאגים?

יש לנו בן מלך המלכים מלת אלוהים , שר השלום האמת הדרך והחיים ואנו לא מצליחים לנצל את זה עד תום ? כיצד אנו מגיעים לנקודה זו? או שעמום או חטא . כן כן הרי אנו בני אדם ומה שעבר על אחד עובר בדיוק על אותו עדר בדיוק .. אם יתכנסו שניים או שלושה בשמי אני אהיה ביניהם , העבד שכותב כאן שלא היה לו זכות אפילו לאסוף את הפתיתים שהיו יורדים משולחן האוכל , שזה שניסה להיות הבן התועה , לא פעם אחת או שתיים ישוע חיבק אותו חזק מאד ואמר לו אל תתיאש אל תרכון ראש , נפלת? אז מה ? אני אוהב אותך , כן כן נתתי לך שם וזהות חדשה , אני נמצא על ימין אלוהים מכפר עבורך בדמי שאני מציג מול האב , אל תיפול אח יקר , רבים עוברים את זה , בימים קשים אלה יש לנו מושיע והוא מה לעשות נדחה מהעולם , אולם תהיו בטוחים ישוע ניצח את העולם. זהו שיר על אדם ותיק באמונה אז מה? הה , הוא מתפלל אל הקיר , אמונתו חלשה , עיניו יבשות (הרי לא בכה מזמן בחדרו הפרטי ושפך את הלב מול ישוע http://youtube.com/watch?v=nyxoqHBkwqY&mobileflash=1&hl=en-GB&gl=IL&client=mv-google&sfp=1

lion 7

New member
ועל השיר הזה היה טוקבק יפה

Incredibly beautiful song! No matter what our sin, God will forgive us if we come to the Cross and seek his forgiveness! Check out another beautiful YouTube song/video, "Fearfully And Wonderfully Made - Voice Of The Children" as recorded by 7 year old Sharon Morgan, grandaughter of the late Dr. Walter Martin. Another powerful reminder of God's amazing love for his children and how he will forgive those who are his. עוד שיר מגן עדן ממאגר האהבה של זמר הרוק האהוב עלי , שלא רצה להתפרסם ולקבל תהילה, הבחירה שלו לא היתה נוחה בכלל במובן התהילה הארצית, הוא בחר במה שהחרה מרים לשבת אצל רגלי האדון ורק להקשיב לו Keith Green - Your Love Broke Through http://www.youtube.com/watch?v=h89-3_kIRDA&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-HM

1ysrat

New member
../images/Emo140.gif הפסוקים אלה כל כך בישבלך !!

מרקוס י 17 בְּצֵאתוֹ לַדֶּרֶךְ רָץ אֵלָיו אִישׁ אֶחָד, כָּרַע לְפָנָיו וְשָׁאַל אוֹתוֹ: "רַבִּי הַטּוֹב, מֶה עָלַי לַעֲשׂוֹת כְּדֵי לָרֶשֶׁת חַיֵּי עוֹלָם?" 18 אָמַר לוֹ יֵשׁוּעַ: "מַדּוּעַ אַתָּה קוֹרֵא לִי 'טוֹב'? אֵין טוֹב כִּי אִם אֶחָד וְהוּא הָאֱלֹהִים. 19 אֶת הַמִּצְווֹת אַתָּה יוֹדֵעַ: לֹא תִרְצַח, לֹא תִנְאַף, לֹא תִגְנֹב, לֹא תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד שָׁקֶר, לֹא תַּעֲשֹׁק, כַּבֵּד אֶת־אָבִיךָ וְאֶת־אִמֶּךָ." 20 הֵשִׁיב לוֹ: "רַבִּי, אֶת כָּל אֵלֶּה שָׁמַרְתִּי מִנְּעוּרַי." 21 הִבִּיט בּוֹ יֵשׁוּעַ וְרָחַשׁ לוֹ אַהֲבָה. אָמַר אֵלָיו: "דָּבָר אֶחָד חָסֵר לְךָ. לֵךְ מְכֹר מַה שֶּׁיֵשׁ לְךָ וְתֵן לָעֲנִיִּים, וְיִהְיֶה לְךָ אוֹצָר בַּשָּׁמַיִם; אַחַר כָּךְ בּוֹא וְלֵךְ אַחֲרַי." 22 לְשֵׁמַע הַדָּבָר נָפְלוּ פָּנָיו וְהוּא הָלַךְ מִשָּׁם עָצוּב, שֶׁכֵּן הָיוּ לוֹ נְכָסִים רַבִּים. 23 הִבִּיט יֵשׁוּעַ סָבִיב וְאָמַר לְתַלְמִידָיו: "בְּאֵיזֶה קֹשִׁי יִכָּנְסוּ הָעֲשִׁירִים לְמַלְכוּת הָאֱלֹהִים!" 24 נִדְהֲמוּ הַתַּלְמִידִים בִּגְלַל דְּבָרָיו, אַךְ יֵשׁוּעַ הֵגִיב בְּאָמְרוֹ לָהֶם שֵׁנִית: "בָּנַי, כַּמָּה קָשֶׁה לַבּוֹטְחִים בָּעֹשֶׁר לְהִכָּנֵס לְמַלְכוּת הָאֱלֹהִים!" 25 נָקֵל לְגָמָל לַעֲבֹר דֶּרֶךְ נֶקֶב מַחַט מֵהִכָּנֵס עָשִׁיר אֶל מַלְכוּת הָאֱלֹהִים." 26 הֵם הִשְׁתּוֹמְמוּ עַד מְאֹד וְאָמְרוּ זֶה אֶל זֶה: "וּמִי יָכוֹל לְהִוָּשַׁע?" 27 הִבִּיט בָּהֶם יֵשׁוּעַ וְאָמַר: "מִבְּנֵי אָדָם נִבְצָר הַדָּבָר, אַךְ לֹא מֵאֱלֹהִים; כִּי הָאֱלֹהִים כֹּל יָכוֹל." 28 הֵחֵל כֵּיפָא לוֹמַר לוֹ: "הִנֵּה אֲנַחְנוּ עָזַבְנוּ הַכֹּל וְהָלַכְנוּ אַחֲרֶיךָ." 29 אָמַר יֵשׁוּעַ: "אָמֵן. אוֹמֵר אֲנִי לָכֶם, אֵין אִישׁ אֲשֶׁר עָזַב בַּיִת אוֹ אַחִים אוֹ אֲחָיוֹת אוֹ אֵם אוֹ אָב אוֹ בָּנִים אוֹ שָׂדוֹת לְמַעֲנִי וּלְמַעַן הַבְּשׂוֹרָה, 30 שֶׁלֹּא יְקַבֵּל כָּעֵת, בַּזְּמַן הַזֶּה, פִּי מֵאָה: בָּתִּים וְאַחִים וַאֲחָיוֹת וְאִמָּהוֹת וּבָנִים וְשָׂדוֹת, עִם רְדִיפוֹת, וּבָעוֹלָם הַבָּא - חַיֵּי עוֹלָם.

lion 7

New member
אהבתי מאוד את התגובה של ישוע

20 הֵשִׁיב לוֹ: "רַבִּי, אֶת כָּל אֵלֶּה שָׁמַרְתִּי מִנְּעוּרַי." 21 הִבִּיט בּוֹ יֵשׁוּעַ וְרָחַשׁ לוֹ אַהֲבָה. אָמַר אֵלָיו: "דָּבָר אֶחָד חָסֵר לְךָ. לֵךְ מְכֹר מַה שֶּׁיֵשׁ לְךָ וְתֵן לָעֲנִיִּים, וְיִהְיֶה לְךָ אוֹצָר בַּשָּׁמַיִם; אַחַר כָּךְ בּוֹא וְלֵךְ אַחֲרַי." דבר אחר חסר לך , לך מכור את מה יש לך ותת לעניים , ויהיה לך אוצר בשמים ובוא אחרי יש שיר הלל (תרנימה ) ישן של האב (או דרגה גבוהה יותר היום) מנסור לבקי , שהיינו שרים בכנסיית הבית ספר הקתולי : עזוב כל דבר ולך אחרי ואני אהיה לך חלקתך اترك كل شيئ واتبعني אגב השירים האלה נגעו בליבם של כמה ילדים והתנזרו מהחיים , היה פעם השפעה על חיי התלמידים הנוצריים (לטינים אורטודוקסים קתולים) וחבל היום שהחומריות מונעת מהמשך הדרך זו הקשה אבל יפה מאוד עד לפני שנתיים הילדות כבר סיימו להיות בגן הפרטי של הנזירות, חבל מאוד שבמשך 5 שנים נזירה אלמונית (לא מכאן) קיבלה אותנו בשעה 7:15 כל בוקר בפנים מסבירות, אף פעם התלוננה, אף פעם היה לה טענות על השעה המוקדמת (בדרך כלל מביאים תינוקות בשעה מאוחרת יותר) וכפי שראיתי על האם תרזה, למרות השקפת חיי הבפטיסטית, אני לא מוצא ולו הקרבה מצד שום אנשים משהכרתי בחיי שעושים או מקריבים כמו שמקריבים הנזירים הללו כמה חבל שלפני 25 שנה אב מסויים עשה לולאות וכל מיני אנטי לגישתי שרציתי מאוד להצטרף לחיי ההתנזרות אלו אולי טוב מה בו אני היום, משפחה ילדים חיים פעם בשיא האמונה ולפעמים למטה (לא בשפל) זה כמו עקומה , אבל רציתי מאוד גם להצטרף לתנועת הבישור העולמית om ולהצטרף לספינת הלוגוס העולמית למען אחרים. גם אופציה זו היתה בגדר הלא ולא מצד הורי היום ילדי יהו חופשיים אם להתנזר אחר, אני רק אנסה להיות שביל ולא מועקה. מנסור לבקי http://trateel.1fch.com/taratel_songs/tratel_another/alabmnsor_lbke/Utruk kulla shai2in.mp3 http://trateel.1fch.com/taratel_songs/tratel_another/alabmnsor_lbke/Utruk kulla shai2in.mp3 ומדף זה באתר, השיר מס 8 מלמעלה או מלמטה , שירים מקסימים נוסטלגגים של מנסור לבקי http://trateel.1fch.com/tartel_alabmnsor_lbke_page.htm

עזוב את הכל, תקבל את הכל, שא את הצלב ותבוא

תמצא את הנחת ואת השלווה, לא תתאכזב, תבוא. איפה שתשכן, אני אשכן, פניי לא יעלמו. אני בחרתי בך כמסייע, השמיים קוראים לך, תבוא. הסתכלתי בעיניך ואהבתי אותך, ידעתי מה בלבך, תבוא. אדמתך צמאה לאהבה ולשלום, קוראת לך לבוא.

למעלה