איבדתם שפיות

איבדתם שפיות

רק קולות של ימין קיצוני נשמעות בפורום. אין יותר שוחרי שלום. כל הודעה יותר גזענית מהשניה, כל הודעה יותר אלימה מהשניה. אם אתם חושבים שמלחמה תפתור את העניין אתם טועים, היא רק תשמיד את מדינת ישראל. אתם לא כל כך מסכנים נהרגו מעל 130 פלסטינאים, כך שאתם מנצחים. אם ימשיכו קולות הגזענות והימין הקיצוני יהיה פה מלחמה עד החייל האחרון גם של הערבים וגם שלכם חייבים למצוא פתרון לשלום

amor

New member
שלום עם מי?

יאסר מתלהם (אתה די מחקה אותו)וחושב שהוא יכול לדבר בשני קולות ``יורה ובוכה``. זאת לא הכרזת שלום אלא עילה למלחמה. כדי שיהיה שלום צריך עראפאת לא רק להעמיד פני שה תמים אלא גם לתת הוראות מפורשות לנצירה מוחלטת של האש ולוודא ביצוע וכל הסוטה מן ההוראה יענש ללא כל פשרות. או אז נדעה כי שכן לנו עמו נוכל לשוחח ולדבר שלום . עד אז אין עם מי לדבר . חבל``ז.

אתה לא רואה את התמונה הכוללת

לערפאת אין ברירה אם הוא היה חותם עם ברק העם שלו היה מפנה לעורף הוא צריך להציג לעם שלו שהוא עשה הכל למען המדינה לקבל כמה שיותר. זו מלחמת השחרור שלהם ואני מוכן לספר לך היום מה יהיה. אחרי שיהרגו עוד כמה מאות פלסטינים האום יתערב וייתן לערפת להכריז על מדינה, וזהו. הוא יקבל קצת יותר ממה שברק רצה לתת לו, אבל הוא יהיה גיבור לאומי. זאת האמת המרה אבל בסוף תהיה לו מדינה, ויהיה פה שלום

רק שתדע..

לפני המצב שהגענו אליו כמעט כל הכותבים בפורום הזה היו שוחרי שלום אך המצב הזה הוכיח גם להם שאתם פשוט ערבים אתם לא רוצים שלום אתם רוצים את המדינה שלנו נקודה מי שרוצה שלום לא מתפנק יותר מדי להזכיר לך שלפני כמה שנים כולכם הייתם לא יותר מאשר טרוריסטים עלובים (גם היו``ר שלכם) פתאום פתחתם את הפה רוצים ככה וככה מי אתם בכלל שתדרשו מאתנו משהו תחזרו לחורים שמשם יצאתם יש לכם יותר מדי מדינות לגור בהן אבל אתם רוצים דוקא מה ששיך לנו יש לכם מזל שראש הממשלה שלנו הוא לא יותר מאשר אידיוט הוא היה צריך לגמור אותכם גם אני אישית רציתי בשלום אבל עכשיו אני רוצה תת-מקלע ........

שרונה 29

New member
זכיות ערבי ישראלי

אם מדינת ישראל נתנה לו תעודת זהות כחולה זכותו לדרוש כמו כל אזרח ישראלי אולם עליו גם למלא את החובות שלו וזה אומר מיסים כמו כל אזרח לשרת בצבא ולהלחם גם אם זה נגד הערביים שהם האחים שלו כך הוא יוכל להיות אזרח שווה זכויות דבר אחד שאני גם פוחדת ממנו זה שהם יהיו מקבלי החלטה שיכולים להחליט לרעתנו וזה בגלל כשל ברכישת האמון. וחוץ מזה פחות בוטה בתגובה שלך למרות שאני מבינה את הכעס שלך

אוי באמת ...

הם עושים צב``א? הם ילחמו באחים שלהם? הלא נתנו להם נשק והם כיונו אותו אלינו אין סיכוי יותר לאמון ביננו זהו תם עידן השלום עכשיו החזק שורד

שרונה 29

New member
סלילת דרך לשלום

אני מסכימה איתך שמלחמה זה לא הפתרון אבל בהתחשב במצב מה לדעתך אפשר לעשות? אני חושבת שאוהד ברק נוהג באיפוק מירבי והוא באמת אמיץ אבל מה עוד ניתן לעשות אני חושבת שעראפת חייב להשתלט על העם שלו ולהרגיע את המהומות ואח``כ שיחזרו לשולחן הדיונים. כל המדינות הערביות חייבות להבין שכאשר יושבים במטרה להגיע לפשרה להסכם שלום, ישנם וויתורים שכל צד צריך לעשות כדי להשיג את ההסכם זה בסדר להקשיח עמדות ולעמוד על שלך להשיג את המקסימום אבל מה שקורה פה זה חרפה , וזנ עצוב לי כי אני יודעת שיש ערבים מתונים וקיצוניים אבל עכשיו כולם נראים לי חשודים והאמון שלי מתמוסס אני לא יודעת להבחין בניהם מה יהיה?

למעלה