איבוד בתולים

איבוד בתולים

הכרתי מישהו ואחרי 4 מפגשים איבדתי איתו את הבתולים שלי כי הרגשתי כל-כך נוח וכל-כך בטוחה איתו שבחיים לא הרגשתי ככה...
הוא גדול ממני בשש שנים ויש לציין שבחיים לא הבאתי הביתה בחור והצגתי אותו להורים...והוא מתחיל לדבר על הצגה להורים.
נהייתי מכורה לסקס איתו כל הזמן אני רוצה להתראות איתו פחות דיבורים ויותר מעשים הבעיה שהוא רוצה ובונה על יותר מזה ואני לא ממש רוצה כי תיכף אני טסה לחודש וחצי (טיול אחרי צבא) ואני לא רוצה להבטיח שום דבר לא יודעת מה יקרה שם...ומצד שני אני לא רוצה לפגוע בו כי הוא ממש ממש רגיש והוא כן חשוב לי....
מה אתם ממליצים לי לעשות?

רואה 6 6

New member
חודש וחצי את לא יכולה לשמור?

זו לא פרידה ממש משמעותית.
השאלה היותר גדולה כאן היא ,האם את בכלל רוצה משהו מחייב איתו ללא קשר לכלום.

Berethor

New member
אכן אם הוא יכול גם היא יכולה

מצד שני אם הוא מצידו לא ישמור אמונים אז היא תצא 'פראיירית' שרק היא מתנהגת כמו שצריך והוא לא.

Berethor

New member
הטיול הוא יחסית קצר, אין סיבה להרוס כלום

עד לא מזמן מיניות בכלל לא הייתה חלק מחייך ועכשיו את רוצה להרוס את זה עם הצד האפל והמוגזם שלה(בגידות, סטוצים וכו), לא חבל? אני יכול להבין שאולי בגלל הפערים בגיל ובניסיון שלהם אולי יש לך יותר רצון לעשות דברים כאלה, אבל מצד שני למה לך, לפי מה שאת מתארת הכל בסדר איתו וחבל להרוס את זה. אני הייתי ממליץ לך להיות כנה איתו ולהיות מסוגלת להיות בלי זה חודש וחצי ולחכות את שתראי אותו שוב. אבל מסיבה כלשהי את לא רוצה את זה כקשר רציני והחלטת שאת לא מוכנה להיות רק איתו, או סתם חושבת שלאת היה מסוגלת להיות חודש וחצי בלי סקס, אז לפחות תידעי אותו במחשבות האלה. אני חושב גם שעם הטיולים אחרי צבא האלה, צריך לשקול גם אפשרות אם הוא יכול לבוא איתך, למרות שבדרך כלל זה לא הולך. זה היה יכול לפתור את הבעית המרחק ביתר קלות.

סדר בדברים...

לא התכוונתי שאמרתי ש"אני לא יודעת מה יקרה בטיול" מבחינת סקס... אני לא אעשה שם סקס זה בטוח שרדתי 21 שנה בלי, אוכל חודש וחצי לשרוד.. כוונתי הייתה שאני בונה על להכיר שם ישראלים ולטייל איתם יחד ואולי יקרה מצב שהכרות שם תהיה קצת יותר מזה... בגלל זה קשה לי להתחייב כי אני לא מאוהבת בו אין לי פרפרים, פשוט נוח לי איתו

רואה 6 6

New member
טוב,אם הוא לא מעורר בך כלום משמעותי

אז יש לך תשובה לשאלה ולטיול אין קשר לזה.
זה לא חוק שצריך ליהיות בזוג עם מי שהיה ראשול שלך.

Berethor

New member
מה שאמרת עכשיו קצת משנה את התמונה

אז הבעיה היא לא באם תצליחי להחזיק מעמד/לשמור על נאמנות למשך חודש וחצי, אלא בכך שלמעשה את לא אוהבת אותו וזה סוג של קשר של נוחות מצידך, היו שישאלו אותך מה את עושה איתו בכלל אם את לא אוהבת אותו, אני אישית לא מתפלא מכך כל כך, כי בעצמי יצא לי לשקול בעבר קשרים מהסוג הזה. אז אם אני נכון זה קשר שמבוסס על נוחות ועל משיכה/קטע מיני בעיקר מצידך, ככל הנראה הבחור מעוניין במשהו יותר רציני כמו חתונה ואת לא ממש בקטע כי את לא אוהבת אותו, אבל גם לא ממהרת לפרק את המסגרת, גם משום שבמלא את כבר בקשר הזה וגם הוא הראשון שלך וגם משום שזה כרגע מספיק לך כמו שזה. אני חושב שאם יקרה ופתאום תתאהבי במישהו אחר זה לפחות יהיה סיבה מובנת ללעזוב את הנוכחי לטובת אותו אדם, במיוחד שאת הנוכחי לא אהבת אף פעם ממלא(מקווה שגם היית כנה איתו לגבי זה), עכשיו קחי גם בחשבון שזה יכול גם לא לקרות, יכול להיות גם שאת פשוט לא "טיפוס של פרפרים", וכמו שלא חשת את זה עליו לא תחושי את זה גם לאף אחד אחר, אבל זה הזמן יגיד.

Berethor

New member
ועוד משהו שצריך לציין

הפרפרים גם יכולים להטעות, את יכולה להתאהב באנשים הלא נכונים, ואז זה לא יהיה עדיף על הקשר הנוכחי שלך, לדעתי עדיף בלי קשר בלי "פרפרים" מאשר פרפרים לאנשים הלא נכונים. אבל אם תצליחי למצוא מישהו שיהיה איתה גם אהבה, גם משיכה וגם התאמה זה עדיף.

תודה

אתה צודק אני באמת איתו כי נוח לי הוא גר בעיר שלי הוא מספק את כל הצרכים שלי, מצד שני באמת בחיים שלי לא התאהבתי ויש האומרים שזה מגיע עם הזמן... אני אראה בטיול מה יהיה, אם אתגעגע אליו אדע שזה זה.

Berethor

New member
יש אומרים, אבל זה לא תקף לגבי כולם

אל תכנסי את עצמך לאשליות שזה חייב לקרות לכל אחד, תדעי לך שגם אם יש משיכה ויש התאמה ואת מסופקת מהקשר זה כבר הרבה מאוד, יש זוגות שאין להם אפילו את זה. בנוסף יש רוב הזוגות חיים ביחד גם בלי כל הפרפרים האלה אז קחי אותם בעירבון מוגבל, כי גם הם לא חשובים כל כך וגם לא בטוח שתרגישי אותם בכלל.

Berethor

New member
מה גם

שיש אומרים שאנשים נוטים להתאהב בראשון שלהם ועובדה שאצלך זה לא קרה, אבל לפחות המין והמשיכה שם בסדר..

Survivor Man

New member
אין סיבה שתרגישי רע.

אתם לא מתואמים בציפיות זה מזו. זה הכל.

דברי איתו בכנות. תאמיני לי שאחרי 4 פגישות הוא לא ימהר לחתוך ורידים.

Berethor

New member
אתה טוען שהיא מתנשאת על הבחור איך בדיוק?

יש לו כמעט כל "יתרון" אפשרי עליה בקשר הזה.

אייבורי

New member
עניין של מזל

אכן יש לו יתרון עליה בכל נקודה
אבל בין מציאות לבין ביטחון עצמי ותפיסת תחת
אין תמיד קשר ישר או רלוונטיות.

במקרה הזה, הם יפרדו ואחרי שבועיים שלשה בקור הסיבירי
[והעובדה שהיא תגלה שהיא שווה פחות מכפי שהיא חושבת]
היא תנסה לחזור לבחור שלא יהיה שם.

תאמין לי, יגמר בבכי

למעלה