יש קרוטנויד שהופך לויטמין A
נהרסים הכוונה מתאדים או רק בורחים למים? זאת אומרת במרק הערכים נשמרים בדיוק כמו לפני בישול?
ומה עם עוף ודגים? בבישול כל הויטמיני B בורחים למים?
אז הדרך הכי טובה לאכול ירקות ובשר מבושלים זה בתור תבשיל/מרק? ואפיה בתנור זה לא אופציה בכלל? (בגלל הטמפ הגבוהה) ומה עם הקפצה במים? (כמו טיגון רק עם מים במקום שומן) או שגם זה לא כדאי בגלל הטמפ במחבת?
נהרסים הכוונה מתאדים או רק בורחים למים? זאת אומרת במרק הערכים נשמרים בדיוק כמו לפני בישול?
ומה עם עוף ודגים? בבישול כל הויטמיני B בורחים למים?
אז הדרך הכי טובה לאכול ירקות ובשר מבושלים זה בתור תבשיל/מרק? ואפיה בתנור זה לא אופציה בכלל? (בגלל הטמפ הגבוהה) ומה עם הקפצה במים? (כמו טיגון רק עם מים במקום שומן) או שגם זה לא כדאי בגלל הטמפ במחבת?