איבחון שלום, מישהו עשה איבחון במילמן ויודע מה העלות? תודה
T TikvaBonneh New member 10/12/14 #2 שאלתי כמה אנשים, הנה התגובוצ העלות 3000 ש"ח מומלץ בחום, צוות נעים ומקצועי. כך מוסרים הורים לילדה בתפקוד גבוה שקיבלה אבחנה שם.
שאלתי כמה אנשים, הנה התגובוצ העלות 3000 ש"ח מומלץ בחום, צוות נעים ומקצועי. כך מוסרים הורים לילדה בתפקוד גבוה שקיבלה אבחנה שם.
T TikvaBonneh New member 10/12/14 #3 הנה עוד המלצה שקיבלתי כשהתפתחות הילד בחיפה לא מזהים ילד בספקטרום גם אם יהיה לו כתוב על המצח שהוא אוטיסט, מטפל בילד שנתיים ומאבחן בעיות רגשיות... אין ברירה אלא לפנות למקום פרטי ומקצועי כמו מלמן כדי לאבחן.
הנה עוד המלצה שקיבלתי כשהתפתחות הילד בחיפה לא מזהים ילד בספקטרום גם אם יהיה לו כתוב על המצח שהוא אוטיסט, מטפל בילד שנתיים ומאבחן בעיות רגשיות... אין ברירה אלא לפנות למקום פרטי ומקצועי כמו מלמן כדי לאבחן.
T TikvaBonneh New member 10/12/14 #4 בסוף עוד תחשבי שיש לי שם מניות- ציטוט מעוד אמ אנחנו גם עשינו במילמן ..בהתפתחות הילד הם לא היו בטוחים באבחנה ( שנה וחצי של כאב ראש עד שהתעצבנתי)..
בסוף עוד תחשבי שיש לי שם מניות- ציטוט מעוד אמ אנחנו גם עשינו במילמן ..בהתפתחות הילד הם לא היו בטוחים באבחנה ( שנה וחצי של כאב ראש עד שהתעצבנתי)..
A aniani101 New member 10/12/14 #5 תודה תודה רבה רבה, בהתפתחות הילד גוררים אותנו כבר שנה , זו בדיוק הבעיה. כייף לראות את כל ההמלצות על מילמן...
תודה תודה רבה רבה, בהתפתחות הילד גוררים אותנו כבר שנה , זו בדיוק הבעיה. כייף לראות את כל ההמלצות על מילמן...
T TikvaBonneh New member 10/12/14 #6 בטח היום אני אקבל עוד תשובות שאלתי בפייסבוק (כמובן בלי להזכיר את הניק שלך ובאיזה אתר ראיתי את השאלה)