איבחון

המאושרת

New member
איבחון

אובחנתי לפני יותר מעשר שנים. עכשיו שאני רוצה ללמוד באונ` אמרו לי שאני יכולה לקבל הקלות אבל האיבחון מהתיכון לא תקף שלחו אותי לאיבחון אצל משהו מוכר. יותר מזה לא הצלחתי לדלות שום מילה. לאן הולכים? מה עושים? ולא פחות חשוב- כמה זה עולה? אשמח לתשובה

מאושרת יקרה...

א.הולכים לניצן ב.עושים איבחון בהקדם ג.עולה הרבה... יש לך את האופצייה של אבחון דרך ניצן,אבל תאלצי לחכות בתור הארוך של הממתינים לדבר, זה יעלה (עד כמה שאני זוכרת)פחות או יותר בין 800 ל-1000 שקלים,אבל תוכלי גם לעשות אותו באופן פרטי. ישנן מאבחנות פרטיות מצוינות,כדוגמאת טובה כץ,שהיא אחת מהמפעילות הראשיות בתחום של ניצן. היא מקבלת באופן פרטי. אולי זה יעלה קצת יותר..אבל...יהיה מהיר יותר ובסופו של דבר...איכותי הרבה יותר. בהצלחה :),דראג~*~

המאושרת

New member
תודה

למה כול כך הרבה כסף בשם אלוהים.. אני ינסה לברר דרך האונ`. תודה

oren163

New member
כמה זה עולה

שעשיתי את זה לפני שנתיים באוניברסיטת ת``א זה עלה 200 ש``ח (באגודת הסטודנטים) נכנסים, עושים אבחון של רבע שעה, לא רציני ולא אמין, ויוצאים עם פתורים. נ.ב אם את לומדת באוניברסיטת ת``א, בקורס לאנגלית יש גישות חיוביות כלפי דיסלקטים. ניתן לעשות את המבחנים לרמות באנגלית, עם קלטות, על המחשב (המחשב מקריא), בנוסף ניתן לקבל את המאמרים לשיעורי הבית על קלטות. וכמובן יש תוספת זמן. לכי לבניין שרת קומה ראשונה בהצלחה

dor43

New member
אבחון למאושרת

באוניברסיטאות יש יחידה פסיכולוגית השיכת לדיקנט הסטודנטים פני לדקנט גם באגודת הסטודנטים ידעו לאן להפנות אותך. כמו כן בחוג יש ועדת הוראה פני ליו``ר הועדה עם יש בעיות בהצלחה דור43

למעלה