איבי!

Dafi the Mighty

New member
איבי! ../images/Emo3.gif

אל תקטלו את איב ככה, אני אוהבת אותה... אני אקרא לאימא שלה!
בקשר לאיב, הקטע שאיב עמדה מול עצמה הרעה מאד הזכיר לי פרק מסוים. מישהו מנחש? Dreamworker. כשזינה נעמדה מול עצמה הרעה- כמו איב. Like mother like daughter וזה שאיב הייתה צריכה להתמודד עם העבר שלה, אני דיי אהבתי את הקטע הזה. וליביה הייתה כזאת... חזקה, כזאת מרושעת, כזאת זינה הרעה. זה בטח ממש מתסכל את זינה, שהבת שלה כמוה. רואים את התסכולים האלה בפרקים "ליביה" ו"איב". ובקשר לזה שאיב מתנהגת כמו אחת בת 14... תראו... הייתה לה ילדות קשה...

ares chosen

New member
הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ילדות קשה.............. חחחחחחחחחחחחחח............................................

korinalir

New member
גם אני אוהבת אותה../images/Emo8.gif

הקטע הוא שמאז שהיא השתנתה והפסיקה להיות רעה היא גם הפסיקה להיות חזקה ונהיתה מן ילדה כזאת מפוחדת ורגשנית למרות שכולנו יודעים מהפרק הקודם that she stil kicks ass!
ולדעתי צריך להשאיר אותה כזאת רק טובה הרי גם זינה השתנתה מרעה לטובה ועדיין נשארה חזקה וקשוחה אז אין סיבה שאיב לא תמשיך בדרכה של אמא שלה... מצד שני מישהי עלתה כאן על נקודה שאולי היא מתנהגת כמו ילדה קטנה כדי שהצופים יראו אותה בקלות כבת הקטנה של זינה בכל מקרה long live tough eve

ילדות קשה יסביר הרבה דברים

אבל לא למה היא מדברת ונעה כמו ילדה קטנה. בקשר ל-Dreamworker, זה הדבר הראשון שעבר לי בראש. יכול להיות שיש כאן רמז להקבלה בין המסלולים של איב ושל זינה של העונה הראשונה? בכל אופן, הרגשתי שגם ב-Dreamworker זינה הכחישה בפחות עוצמה את היותה הדמות הרעה שהיא ראתה מולה. ובכל מקרה, בפרק הנוכחי לא ראיתי את איב לומדת שליביה היא חלק ממנה שהיא צריכה ללמוד לשלוט בו ולתפעל אותו, כמו שמאד אהבתי שזינה למדה ב-Dreamworker.

Dafi the Mighty

New member
אולי איב פשוט מפחדת מעצמה

היא בטח מפחדת ממי שהיא הייתה, מהמפלצת שהיא הייתה ובגלל זה היא לא למדה איך לשלוט ב"ליביה", לעומת זינה. ובכל זאת, יש הבדל בין איב לזינה. איב גדלה להיות לוחמת, מאז שהיא הייתה קטנה. שלחו אותה לאיזה מקום כדי שהיא תקבל את הכלים הכי טובים, את המאמנים הכי טובים. זה בכל זאת שונה מזינה. ואולי פשוט יש לאיב אופי חלש.

תופעה קטנה ונחמדה שנקראת "ריגרסיה"

אנשים, במצבים של לחץ, נוטים להתנהג כפי שהתנהגו בילדותם.

אבל זה בדיוק העניין

עם הגידול הספרטני של ליביה, ספק אם היא אי פעם התנהגה ככה, אפילו בתור ילדה קטנה. חוץ מזה, היא לא התנהגה ככה רק היום, אלא גם ב-COMING HOME וגם בעתיד. אז אלא אם כן אתה רוצה להגיד לי שכל החיים שלה מעכשיו הם מצב של לחץ, תצטרך למצוא הסבר אחר.

niv_204

New member
מצטערת לאכזב אתכם אבל בעתיד לא

כ"כ יחול שינוי באיב. אפילו אדריאן בעצמה אמרה שהיא לא אוהבת את איב אבל מאד אהבה את ליביה.

niv_204

New member
../images/Emo58.gifאדריאן גם לא אהבה את הקטע

שאיב נכנסת כל הזמן לצרות ואמא באה להציל אותה. גם כל הקטע של אילי... חכו חכו לעתיד, זה נעשה יותר גרוע (מבחינת עצבים ואולי גם התוכן).

ענבר1

New member
אני אסבול בשקט,העיקר זינה בפרקים

חדשים!!!!! אבל עדיין...היא כזאת מעצבנת ד"א ניב-אני עדיין מחרימה את fin

niv_204

New member
שלום ענבר!!! אני לא חושבת שתהיה לך

ברירה, כי עוד 20 שבועות מהיום יגיע הפרק, אם נרצה ואם לא...

ענבר1

New member
כבר חציתי את הגשר הזה,תכננתי הכול

אני רוצה להקליט את הפרקים הללו אבל לא לצפות בהם ושיהיו בלי פרסומות נשמע מסובך? ממש לא פשוט אני משחדת את אח שלי שיקליט לי בלי פרסומות כמו שאני אוהבת וכשאני אוכל אני אצפה בזוועה
הזאת

Maple85

New member
דפי...אני מסכימה איתך!../images/Emo13.gif

אני גם די מחבבת את איב. בהתחלה לא כל כך אהבתי אותה בגלל כל הקטע של איליי והנצרות...אני עדיין לא אוהבת את הקטע הזה, אבל...לא יודעת. יש משהו באיב שגורם לי לחבב אותה...אולי זה בגלל שהיא מאוד מזכירה את זינה, כשהיא צריכה להתמודד עם העבר האפל שלה. אביב
הפורום סוף סוף שולח הודעות שלי! יה!

canimal

New member
אני בכלל לא סבלתי את איב/ליביה עד

שראיתי את ליביה בפרק הזה. היה בה כזה תשוקה לרוע ומשחק טוב ולא בכייני שזה ממש ממש שיפר תדמות.

למעלה