איבן מאיו לא יגיע גם השנה לוואלטה..

איבן מאיו לא יגיע גם השנה לוואלטה..

הרוכב הבאסקי אמור להודיע היום או מחר על זה שהוא החליט לוותר על הוואלטה, בדיוק כמו בשנה שעברה.

natyh

New member
ועל דרך השלילה

לאנס ארמסטרונג : רוכב האופניים האמריקאי המחונן לא הודיע , כי לא יגיע לוולטה השנה . הסיבה מן הסתם כי לאנס לא הודיע שיבוא ולכן אין לאיש כל סיבה להודיע כי לא יבוא . סביר להניח כי יהיו רוכבי אופניים מוכשרים נוספים שלא יגיעו לוולטה . עידכונים על כל אלה שלא יגיעו בהמשך .... וזאת רק לאחר שנדע מי כן מגיע , או אולי עדיף להודיע קודם מי לא מגיע ??? ההומור שלי : גל פרידמן יהחה מאד עייף לאחר האולימפידה ולכן לא יגיע לוולטה , ומסיבות אחרות ומאד שונות ... גם לא יעל ארד ... מי עוד לא יגיע ??? בועז ??? נתי

natyh

New member
סיכום האירוח עם גל פרידמן

להלן סיכום האירוח עם גל פרידמן בו כצפוי הגולש ורוכב הישראלי המחונן אינו מודיע שלא יגיע לוולטה , מן הסתם כי ממש כמו לאנס ארמסטרונג לא הודיע קודם לכן , כי יגיע לוולטה . לסיכום שניים מטובי הספורטאים בעולם , לאנס ארמסטרונג וגל פרידמן יצטרפו לאיוון מאיו ולא יגיעו לוולטה , ואני מאד חושש כי אפילו מישה קלגנוב , למרות שלא מסר עדיין הודעה רשמית בנושא , לא יגיע ... נתי

נתי הכל בסדר איתך?

איבן מאיו היה רשום ב-cycling4all כרוכב המוביל של אוסקלטל לוואלטה, די בנו על זה שהוא יגיע. וברגע שהחליטו שהוא לא יגיע, היה צורך להודיע על במסיבת עיתונאים. לא אני המצאתי את הדבר הזה, אבל כרגיל אתה מאוד אוהב להיתפס לקטנות ולספר סיפורים שבדר"כ לא קשורים לשום להודעות הרלוונטיות. לא נורא אנחנו כבר רגילים לזה.

natyh

New member
זהו סופי

מישה קלגנוב הודיע : שלא יודיע אם הוא מתכון או לא להגיע או לא ... לאן ... ואפילו מצא תירוצים עלובים : א הוא חותר קייקים , ב הוא מעולם לא רכב אפילו לא בקיבוץ , ג הוא לא יודע ספרדית . בושה וחרפה ... נתי

למעלה