איברייה? צריכה עזרה..

simush87

New member
איברייה? צריכה עזרה..

מכירים את החברת תעופה הזאת איברייה? איך היה?? קונקשיין שמדריד שהוא רק שעתיים כזה נוראי?? אני צריכה עזרה.. למרות שכבר קניתי את הכרטיס אני צריכה להכין את עצמי... אשמח לייעוץ... תודה, סימה.

d a v i d k a

New member
את מוכנה להתמודד עם האמת? ../images/Emo13.gif

קורה (גם מניסיון אישי וגם מעדויות של אחרים) שבקונקשנים קצרים של איבריה המטען לא ממשיך לקונקשן באותו יום. בדרך כלל מגיע למחרת. בטיסה שלי כ 20 אנשים לא קיבלו את המטען שלהם באותו יום. עצה לחיים, בידידות, מתייעצים לפני שרוכשים ולא אחרי. טיול נעים.

0 אור 0

New member
האמת שזה קצת לחוץ

אבל יחסית במדריד שדה התעופה לא כזה נוראי אז זה אפשרי (בפרנקפורט להגיע בשעתיים כמעט מימה בלתי אפשרית ..) חוץ מזה עדיף על קונקשן של 6-7 שעות, שמעתי דברים נוראים על איבריה, אבל גם על אליטליה וגם על אירוליניאס - ובכולן נסעתי עד כה בלי הצרות הגרועות ביותר (טפו טפו טפו - טצ' ווד שימשיך ככה), אבל כמובן שגם לי פה ושם חויות בלתי נעימות. זה מה שקורה כשבוחרים את החברות והטיסות הזולות ביותר - חברת התעופה חותכת בפינות של התחזוקה, אז קרה לי שהאויר כבר נהיה כמעט לא ראוי לנשימה בטיסה של 13 שעות, וכמעט תמיד יש בעיות עם חלק מהמסכים ועם האוזניות, והאוכל לא משהו , אבל אני לא אשלם עוד 300-400$ לכל אחד בשביל ללכת על חברה יותר איכותית (מה גם שבגלל השרינג יש סיכוי לא רע שתשלמי איבריה ותקבלי אל על ולהיפך)

dune d

New member
בהחלט צפוף

לרוב גם הטיסות כאן בארץ מתעקבות ואז זה יוצר מצב דיי מלחיץ של קונקשיין, אבל! בקונקשיין עצמו מודעים לזה לרוב ואפילו מחכים (לא הרבה). אני רצתי את מדריד והגעתי בזמן, התיקים שלי הגיעו יום למחרת (בוגוטה). לא אסון אבל כדאי להפנים שזה יכול להיות.

למעלה