איברייה...

Black Hawk B

New member
איברייה...

מישהו טס איתם ? מהארץ למדריד ממדריד באיברייה לבואנוס איירס פרטים בעיות וכ"ד בתודה רבה מראש עמרי

sailor

New member
אם אתה טס איתם

תתפלל שהתיק יגיע איתך ולא שבוע אחריך.

sailor

New member
אם תבדוק חוות דעת מאירופה

תמצא שהם החברה המובילה באובדן מזודות באירופה, קצת לפני אליטליה, וביחס פי 10 או יותר לעומת רוב החברות המובילות ביבשת. בארץ היו כמה תביעות נגדם בענין.

SOLO TREKKER

New member
אני טסתי איתם לדרום אמריקה

לפני 3.5 שנים. דרך מדריד לקיטו. היה בסדר גמור. לעומת זאת, לפני שנתיים טסתי איתם למלגה דרך ברצלונה, לטיול טיפוס מצוקים באל-צ'ורו (יש אל-צ'ורו גם בספרד, לא רק בבוליביה), והתרמילים שלי ושל אישתי (עם ציוד טיפוס מלא) נשארו בברצלונה. הם הגיעו למלגה למחרת, אבל יום טיפוס אחד הלך. עצתי לך: טוס איתם, אבל תוודא שהקונקשן במדריד ארוך יותר משעה וחצי.

yaelgro

New member
קונקשן ארוך לא תמיד עוזר

ב-2005 כטסתי לארגנטינה כבר לעבוד, פספסנו את הקונקשן, ונשארנו יום שלם במדריד. כשהגענו לבואנוס קיוויתי לקבל את המזוודות איתי, בהן בגדים שלמחרת הייתי צריכה להשתמש בהם כדי להתחיל לעבוד בשגרירות(מזל שלקחתי איתי ליתר בטחון עוד ג'ינס בתיק ועוד חולצה). למזוודות לקח 5 ימים להגיע, ולמרות שהם אמורים לתת פיצוי, לא קיבלתי כלום.

Litchi28

New member
מסכימה עם כולם, לצערי...

גם לי לא עברה המוצ'ילה בקונקשן. ניחא אם השירות אח"כ היה טוב והייתי מקבלת איזשהו פיצוי הולם, אבל כל מה שקיבלתי היתה ערכה מגוכחת (מכנסי טריקו קצרים וחולצה קצרה שיכולתי להכניס בהם עוד 3 אנשים, בזמן שבחוץ 5 מעלות, ועוד כמה פריטים לא משמעותיים כמו נעליי בית שנקרעו אחרי שני צעדים וכף נעליים
) מעבר לעניין המוצ'ילה, הם גם שיגעו אותנו בדרך חזרה (הפרידו את מקומות הישיבה של ושל בעלי למרות שלא הית בעיית מקום במטוס). בקיצור - אם אין הבדל רציני במחיר, כדאי לטוס עם מישהו אחר...

natyh

New member
כולם צודקים

רק הבעיה היא לא איבריה טאפ או כל חברה אחרת. לדוגמא טיסה בה טסתי עם לופטהנזה ביולי האחרון תל אביב פרנקפורט קונקשן של שעתיים בפרנקפורט והמשך לניו יורק מצא אותי בניו יורק עם מזודה אחת מתוך השתיים לופטהנזה הבטיחו לשלוח לי את המזודה לאורלנדו על חשבונם עד החוה בה שהיתי : ( ואלאבי ראנץ ראו גלישה אווירית ) בסופו של דבר חסכתי 50 דולר לפחות על משקל יתר המזודה הגיעה למחרת בבוקר עם פדקס ישר אלי לבקתה . הסיבה פשוטה : היום מזודות בקונקשן מורדות מהמטוס ועוברות לתור בידוק נוסף, כנ"ל האנשים , הבידוק בלוד או בכל שדה אחר לא מספיק לשדה התעופה בפרנקפורט או כל שדה אחר זה המצב בכל העולם לאחר ה 11 בספטמבר. הפיתרון היחיד הוא לשהות יום במידת האפשר באירופה אחרת תהיה בעית מזודות בכל החברות לא רק איבריה הקונקשן פשוט לא מספיק ארוך לבידוק הנוסף והמטוס יצא בזמן גם בלי המזוודות , בכל החברות .

LunaNegra

New member
דווקא אצלי המזוודה הגיעה

מסיבה שלא ברורה לי עד היום ... הדיילות אנטיפתיות ברמות, המטוס צפוף למדיי, ומומלץ להביא נשנושים מהבית כדי לא לרעוב

natyh

New member
מאד אופיני

הדיילות של איבריה אכן אנטיפטיות מן הסתם תושבות מדריד . בספרד הנחמדים הם הקטלנים תושבי הצפון חירונה ברסלונה ארץ הבסקים וכולי . האנטיפטיים בענק תושבי מרכז מדריד אלה שנותנים שירותים בר מנים דיילות וכולי. דוקא במוזיאונים האינטלקטואלים ותושבי הפריפריה גם במדריד מאד נחמדים . נחזור לדיילות הם גרועות אך לא יותר גרועות מהדיילות של רייאן אייר האירית או הדיילות של אמריקן איירליינס .....

galitay

New member
דווקא נלי היה בסדר גמור

בטיסה שלי אכלתי המון , שתיתי בלי הפסקה והדיילות היו אחלה, אפילו 3 סרטים מצוייניים שהעבירו לי את הטיסה ממדריד לבואנוס איירס. גם החזרה הייתה אחלה ולא היו איחורים או בעיות עם התיקים. לעומת זאת שמעתי המון תלונות ובעיות עם איבריה ושבחברות אחרות התנאים בטיסה טובים יותר, לי בתור מוצ'ליר זה הספיק. הבעיה העיקרית שלנו בתור מוצ'לרים זה שאיבריה היא החברה שנותנת הכי הרבה מרווח בקשר לשינוי היעד והתאריך של הטיסה חזרה ולמרות שלפעמים טסים זול יותר דרך ארה"ב או עם לופטנזה כשרוצים לחזור ממקום אחר או בתאריך אחר המחיר יוצא אותו הדבר אם לא יקר יותר וזה כרוך הרבה טלפונים וטרטורים כי אין משרדים בכל היבשת. בקיצור יש המון תלונות על איבריה אבל אם זה המחיר הכי זול אולי בכל זאת שווה לטוס איתם, זו החלטה שלך...

למעלה