איב יודעת שצ'אד הבן שלה?

I n n u e n d o

New member
חשבתי על משהו.

אם קריסטל אומרת שלאבא שלה קראו צ'אד האריס. אז אם נניח שצ'אד הוא באמת הבן של איב אז איך היא לא זוכרת את השם שהיא לוותה מקריסטל? בהנחה שקריסטל מדברת על איב בכלל.

ווואי נכון../images/Emo70.gif

איך זה באמת
נראה לי שלכותבי תשוקות יש פאק בתסריט.. או שאולי היא רק ביקשה את השם.. בלי לדעת מה הוא.. ומסרה אותו עם השם הזה או משהו..

Bow Wow2004

New member
מה?! איזה טמטום!!!

הפאק לא בתסריט ממושקות שלי... בטח שאיב יודעת שצ'אד הבן שלה. לא, סתם מההתחלה היא הרחיקה אותו מהבנות שלה, סתם היא מוציאה בגדי תינוקות ובוכה, סתם היא נזכרת בשיחות ההריון שלה עם קריסטל, סתם היא שומעת את השיר "MY BABY IS GONE" ובוכה ומגיעה לבית הקפה בשביל צ'אד ובוכה. סתם היא גם שורפת דירה של מטופל שלה, לא לפני שהיא דואגת לדרוס אותו ולאשפז אותו בבית החולים. סתם היא וג'וליאן נוברים במזבלה בשביל למצוא פסל של ציפור. סתם, בלי סיבה. האמת שהיא עושה את כל זה כדי שלא יגלו שצ'אד הוא הבן שלה מג'וליאן... קאפיש?

Principesa Reut

New member
נו ברור שהיא יודעת שזה הוא../images/Emo70.gif

מה אתם חושבים
שהיא באמת מרחיקה אותו מוויט וסימון כי היא חושבת שהוא פרחח
(פרחח - מילה מצחיקה
)

python 4

New member
לדעתי שניכם טועים

היא לא יודעת שצ'אד הוא הבן שלה. קודם כל כמו שהיינקן (נדמה לי) כותבת מתחתי צ'אד הוא לא הסיבה שאיב דרסה את אורוויל ושרפה לו את הבית, אלא הבירד סטאטו והתמונות שבתוכו - זה גם לדעתי פאק של תסריטאי תשוקות, שבהתחלה הם גרמו לנו לחשוב שאורוויל יודע על ההורים של צ'אד (כפי שהוא אמר לו) ושאורוויל הזהיר את איב בגלל שהוא יודע שהיא אמא של צ'אד, כשלמעשה בסוף הם שינו את דעתם ובתוך הבירד סטאטו לא היתה תעודת הלידה של צ'אד כמו שחשבנו בזמנו אלא התמונות של איב וג'ולי. עכשיו איב רצתה להרחיק את הבנות שלה מצ'אד בגלל שהיא חושבת שמגיע להם מישהו פחות פרחח מצ'אד, ולא בגלל שהיא חוששת שצ'אד הוא אח של וויטמון. אתם באמת חושבים שהיא היתה מדברת ככה לצ'אד כל פעם שהם נפגשים עם היא היתה יודעת שהוא הבן שלה? מה גם שאני לגמרי לא משוכנע שצ'אד הוא הבן שלה מלכתחילה.

Principesa Reut

New member
כן, האמת...

שגם אני חשבתי על זה שאם היא יודעת שהוא הבן שלה למה היא מדברת אליו ככה
אז מה אתם אומרים
היא לא יודעת

python 4

New member
כל העסק מבלבל לגמרי

נראה לי שגם את התסריטאים, שלדעתי שינו את דעתם לגבי העניין באמצע הסדרה ומכאן כל הסתירות של איב ואורוויל - נראה לי שכל הקטע של התמונות של ג'ולי ואיב נכנס פתאום בגלל שהם היו צריכים משהו שיצדיק את היחס של איב כלפי אורוויל אחרי שהם החליטו לרדת מזה שהוא זה שיספר לצ'אד את האמת על ההורים שלו. אחרי הכל אנחנו לא יודעים איך פתאום הבית של אורוויל נהפך להיות החמ"ל של הרמוני, נכון? פתאום יש לו בבית את תעודת הלידה של צ'אד וגם את התמונות של איב וג'ולי. בטח היה לו שם גם את המסמך שמוכיח מעל לכל ספק ששרי הרגה את מרטין. מזל שזה נשרף.. ולא, איב לא יודעת. ולא רק זה - אוקי, תגידי שהיא שונאת את צ'אד ואומרת לבנות שלה להתרחק ממנו בגלל שהוא 'פרחח' - בסדר, נראה לך שאם היא היתה יודעת שהוא אח של וויטני היא היתה מסתפקת בזה? ההתנהגות שלה כלפי צ'אד היא כמו של אמא פולניה שלא רוצה שהבת שלה תצא עם פושטק, בהחלט לא כמו אמא שחוששת שהבת שלה תצא עם אחיה האובד!

HAINEEKEN

New member
ידפוק היא לא יודעת שהוא הבן שלה!!!

למה אתה אומר סתם? אתה לא זוכר שהיא שאלה את אורוויל למה הוא כל כך רוצה שהיא תתרחק מצ'אד?? חוץ מיזה בפסל ציפור יש את התמונות שלה עם ג'וליאן ואת המידע על העבר שלה בגלל זה מחפשת אותו. ומה הקשר לבגדים של התינוק??? היא בוכה כי היא נזכרת בילד שהיא מסרה(היא לא יודעת שזה צ'אד) בקיצור אין לה מושג.

הצילצול

New member
אז רגע...

פעם באמת היא לא ידעה.. בגלל שהיא שאלה את ארוויל למה צריך להרחיק את צ'אד אבל אולי ארוויל האבא של קריסטל?? וככה איב מכירה אותו? חשבתם גם על זה?

הצילצול

New member
איזה טיפשה אני...

איך ארוויל יכול להיות אבא של קריסטל אם קוראים לו ארוויל ולא צ'אד... אז איך ארוויל נכנס בכלל לתמונה???

shirgi

New member
לא היא לא יודעת

וזו בעצם הבעיה בכל הקטע. או שאיב ממש מטומטמת או שהיא היתה מסוממת כשהיא נתנה לבן שלה את השם הזה. כל הסימנים מראים שהוא אכן הבן שלה, אבל היא אמורה לדעת את זה, ואנחנו יודעים שהיא לא יודעת. אז מה קורה כאן??? חוצמזה, רק כדי שתשימו לב עברו כבר 230 פרקים ושום "תעלומה" לא נפתרה ושום דבר מעניין לא קרה, אז מתי לעזאזל דברים יתחילו לזוז שם??? בחגיגות ה1000??????

L i r a n L

New member
תשובה

כן, ברור שאיב יודעת שהוא הבן שלה. בגלל זה היא מרחיקה את ויטני ממנו כל הזמן. היא הרי הייתה בהריון מג'וליאן וילדה אותו... היא מסרה אותו כשהוא נולד.

HAINEEKEN

New member
מי שלא יודע שלא יגיד סתם

היא מרחיקה אותו כי הוא "ילד רחוב" והיא מפחדת שיהיה לוויטני קשר לטיפוסים כאלה.

L i r a n L

New member
ממש לא!

כמו שכבר אמרתי, הסדרה טובה אבל שקופה בטירוף. הוא כן הבן שלה. זאת לא הסדרה הראשונה שאני רואה בסגנון הזה. טוב, ימים יגידו

למעלה