איגואנה חדשה....

galit 03

New member
איגואנה חדשה....

קיבלנו אתמול את האיגואנה שפורסמה כאן בפורום לפני מס' ימים, והוא פשוט מדהים ומרשים בצורה יוצאת דופן!!!(מקווה להעלות תמונות עוד הערב) הוא מוחתם חלקית אבל אני עובדת על זה איתו..... בסה"כ הוא טיפה רזה(ולזה תדאג הפולניות שלי.... ),ויש לו אצבע אחת שלא מתפקדת בקדמיות ועוד 2 אצבעות באחוריות שניראות קצת יותר חלשות. יש המלצה למשהו מסויים שניתן לתת לו?(הוא מקבל תוספת ca+ במים ואוכל יבש שמכיל כמות גדולה של חלבונים וכמובן סלטים עם הרבה ירוק וכתום....) עדיין לא מצאנו לו שם כי הוא כל כך יפה ומרשים שהכל ניראה "קטן" עליו.... אז אם יש למישהו רעיונות... יתקבלו בברכה... **** **** *מחפשים בירדי נקבה להרבעה....

tesnake

New member
תוספת על הפולניות שלך../images/Emo13.gif

נראה שאת יודעת מה את עושה, אך אפשר להוסיף כמה דברים: 1) ירקות שלא כדאי לתת לאיגואנה- ברוקולי, עגבניות,חסה(לא יותר מדי) כרוב, ממתקים, פיצות וג'אנק פוד. 2) בחורף(שלא יהיה לה קר...): שיהיה לו כלוב מרווח עם ספוטים של uv לזוחלים, מרחק של 40 ס"מ ממקום הרביצה. בקיץ היא צריכה להיות בחוץ. תדאגי לאלה, בנוסף לכל מה שאת עושה עכשיו, תהיה לך איגואנה מאושרת.

galit 03

New member
היי,

תודה רבה,לגבי הירקות אני יודעת(יש לי עוד איגואנהחוץ ממנו וכמובן לפני שהחלטתי שאני הולכת לגדל למדתי המון....)ובטוח שמאושר הוא יהיה. אין לו כלוב יש לו טרריום ענק(2על 1.5על1.5) עם מכסה רשת מאובטח,של ספוט uv מיוחד לזוחלים כמובן של רפטי,מעבר לזה בחורף(החל בעצם מעוד מעט)יש מנורת חימום קרמית שהוא לא יכול להגיע אליה(כדי שלא יקבל חלילה כוויה...),ג'אנק פוד אין בבית בכלל(דוגלת במה שאתה מכניס לגוף ככה הוא והנפש ניראים....אז אין סיכוי שהוא אי פעם יקבל דברים כאלה...) בקיץ כמובן אין חימום. השאלה שלי היא האם הנזק שיש לו באצבעות יכול להזיק בעתיד(ניראה שאין תחושה באצבעות האלה)? הרי עוד זמן לא רב הוא יגדל... ויגדל... ומסת הגוף תעלה,אני מפחדת שזה יפריע לו בתפקוד ויפגע באיכות החיים שלו. אני לא רוצה סתם להלחיץ אותו כרגע בנסיעה לוטרינרית כי זאת נסיעה די ארוכה והוא עדיין בסטרס ממה שעבר עליו,השאלה אם אני סתם פולנייה?!

altid

New member
אין שום בעיה עם האצבעות

לאיגואנה שלי יש אצבע עקומה ברגל הקידמית וגם באחורית היא לא משתמשת באף אחת מהן ומסתדרת נפלא

למעלה