איגואנה סרבנית ויטמינים

איגואנה סרבנית ויטמינים ../images/Emo53.gif

שלום כולם! מה עושים עם איגואנה שלא נוגעת באוכל שעובבו בו ויטמינים? התחלתי מכמות אבקה מיזערית אבל גם זה לא עוזר והיא מסרבת לאכול. להתעקש? אחרי יומיים צום נשברתי והכנתי לה אוכל חדש שנאכל בתיאבון ... אגב, איתי- אם אתה קורא את זה- הצבה שהבאת לי פשוט מהממת וזאת ההזדמנות לומר שוב
! הניק הקודם שלי עשה בעיות אז החלפתי אבל אני בטוחה שאתה מזהה

איזה גודל האיגואנה?

היא במצב בריאותי טוב? אם היא לא בייבי בייבי והיא שמנמנה הייתי עושה לה צום של 4 ימים (להשאיר כלי מים כל הזמן) ואחרי זה הייתי מציע לה את המזון שהיא רגילה אליו מעורבב במעט מאוד ויטמינים. עוד משהו, באיזה ויטמינים את משתמשת? מה היצרן והאם את גם נותנת לה אבקת סידן? ושוב מה היצרן?

תשובות

אני לא יודעת לגבי מצבה הבריאותי. היא בת שנה וחצי ואורכה 17 ס"מ לא כולל הזנב. הוטרינרית אמרה שהיא קצת חיוורת, הצבע אמור להיות יותר חזק. היא עירנית, פעילה, אוכלת אבל אולי לא הרבה. אין לי למה להשוות. פרטי הויטמינים: SERA H רפטימינרל קלציום לזוחלים אגב זה מתאים גם לצב יבשה סודני? תודה, חגית.

לפי התיאור שלך היא לא ממש מתפתחת

בקצב טוב. היא מקבלת תאורת UVA+B? ואם כן באיזה מרחק ממוקמת המנורה ממנה? איך הטמ"פ בטרריום שלה? זה טוב לאפשר לאיגואנות נקודה שבה הן יכולות לחמם את גופן לטמ"פ של 35 מעלות והטמ"פ הכללית בטרריום תהיה 28-30 מעלות. ועוד נקודה שכדאי לבדוק עקב מקום מגורייך: הלחות שיש בטרריום. איגואנות ירוקות הן חיות שמגיעות מאזורים טרופיים בעלי לחות אוויר גבוהה מאוד וכשהן נמצאות במקום יבש זה לא עושה להן טוב, לכן מומלץ לרסס אותן במים מדי פעם ובאופן כללי לדאוג להעלאת הלחות בטרריום. בנוגע לSERA H אין לי ניסיון עם הויטמינים שלהם אבל הסידן שלהם לא היה משהו, אבקתי עם הרבה גושים ובעל צבע כתום מוזר. ואיתי פעם אפילו התלונן בפני שהצבים אם איני טועה לא ממש מסמפטים את הסידן של SERA ואז הצעתי לו קצת ממה שאני משתמש RepCal ultra fine calcium with D3 והוא אמר לי שהם קיבלו את זה ללא כל בעיה. מתאים גם לצבים זה מתאים. השאלה אם הוא יסכים לאכול את זה...

מה עם טיפות?

יש ויטמין בטיפות שאולי יהיה לי קל יותר לתת לה? אכן SERA כתום-ורוד ונראה קצת מוזר ... בעסה, עלה המון כסף, אבל אם יש המלצה טובה אחרת אנחנו נחליף. לגבי לחות בטרריום- בהחלט יש, אבל בחודשי הקיץ אין מנורה כי אני מוציאה אותה לשמש.

את מוציאה אותה עליך או שיש

לה כלוב בחוץ? חשיפה של כמה דקות לא מספיקה במקרה והתשובה היא עליך. אין לי ניסיון עם הטיפות, אני יכול להמליץ רק על הRepCal ultra fine calcium with D3 שאיתו כן יש לי ניסיון. ובחודשי החורף יש לה מנורה שמספקת קרינה מתאימה? ואם כן השאלה נשארת לגבי מיקום המנורה ביחס לאיגואנה והאפשרות של האיגואנה להתקרב למנורה.

אגב גם לי איתי המליץ על הREPCAL

אבל ביררתי בהמון מקומות ולא מחזיקים את זה. אשמח לדעת איפה אתה משיג. האם זה טיפות או אבקה? ואיך אני נותנת את זה לצב?

זו אבקה שמפזרים על האוכל

דומה למה שיש לך אבל יותר אבקתי וכנראה שגם פחות מגעיל בשביל החיות. אני מזמין מחו"ל, בארץ באמת נדיר למצוא את זה, אני בטוח שאם תעשי חיפוש בגוגל על השם תמצאי לא מעט חנויות שמוכרות את זה.

חנויות בארץ או בחו"ל ?

אפשר להצטרף בהזמנה למישהו שמזמין מחו"ל ? (אתה או כל אחד אחר שיוכל לעזור לי) יחסוך לנו מחירי משלוח נראה לי ... תודה רבה רבה !!

נו, אז אולי תייבא? ../images/Emo8.gif

חוזרת על הבקשה ממך או מישהו אחר שמזמין ורוצה לעזור לי ולחסוך עלויות משלוח וכאב ראש. יש לי איגואנה, צב סודני וזוג אדומי אוזן. זקוקה לויטמינים שהחבורה תסכים לטעות. בבקשה !!! בבקשה !!!

למעלה