איגואנה.

avikhmgniv

New member
איגואנה.

שלום. רציתי לדעת כמה עולה איגואנה צעירה?[הגיל הכי צעיר שיש..]. יש מקומות שכותבים שהזכרים הבוגרים תוקפנים בתקופת היחום. אבל בכלליות כתוב שאיגואנות לא תוקפניות..אז זכרים באמת תוקפנים? רציתי לדעת אם איגואנה צעירה\בוגרת יכולה לשרוד בחורף ללא חימום? כי כשהיתי קטן היו לי זוג איגואנות למשך מספר שנים..ובכלל לא היתי מחמם אותם..רק כשהיתה שמש היתי מטיל איתן.. אם מישהו מכם מרבה אני מאוד אשמח לדבר איתו.

בiטן

New member
גם אתה יכול לשרוד

בלי שום אמצעי חימום בחורף, יהיה לך קר ואתה תסבול מזה וככה גם האיגואנה. אתה מחפש ליצור את התנאים האידיאליים בשביל החיה שאתה הולך לגדל? או מחפש ליצור תנאים מינימליים שהחיה תשרוד בהם בקושי? אתה חייב חימום ולא רק חימום גם מנורה שמספקת קרינת שמש.

avikhmgniv

New member
אני לא מחפש תנאים מינמלים..

פשוט ענין אותי אם הן יכולות לשרוד או לא ואם כן באיזו רמה הן נפגעות. רק מהסיבה שהיו לי והם שרדו כמה חורפים אז ענין אותי מה הן עברו. ואני אשמח לעוד תשובות.. :::::::::::::::::::::עוד שאלות:::::::::::::::::::: אם ניתן לשתול בתוך הטרריום צמחים ואילו מומלצים? תודה.

doriben

New member
תשובה לגבי הצמחים והחימום

היות והאיגונה צימחונית היא נוטה לאכול את ( התפאורה) צמחים שתשתול בטרריום. אני הייתי ממליץ לקשט בצמחי פלסטיק, אבל חשוב מאוד לשים לב שהיא לא יכולה לאכול את העלים שנוטים לפעמים ליפול. (בחושבה שזה אוכל). לגבי החימום- אני מגדל את האיגואנה שלי בכלוב ענק 2מטר רוחב 3 מטר אורך על 2 מטר גובה. עם קערת מים גדולה. הכלוב מקורה חצי כלוב בגג כך שיש לה שמש ישירה, ומנורת חימום. כאשר יתחיל להיות טיפה יותר קר(חורף), אני מעביר אותה לכלוב חורף מחומם לכול התקופה. בהצלחה

הזכרים באמת מסוגלים להיות תקופניים

מאוד בעונת הייחום, ואז הם ממש מסוכנים. לגבי הייתר אין לי הרבה נסיון, אצלי הן תמיד מקבלות חימום בחורף.

למעלה