איגואנה

Liav 2003

New member
איגואנה

לצערי אני נאלצת למכור או למסור את האיגואנה שלי אשר נמצאת אצלי כבר כמעט 8 שנים. האם תוכלו לייעץ לי לאן לפנות בנושא זה? חשוב לי ביותר כי האיגואנה תמצא בית חם ואוהב. חשבתי לפנות לספארי ברמת גן, אך אשמח לשמוע על אפשרויות אחרות יותר מתאימות במידה ויש! תודה!

naja

New member
איגואנה

אני משער שהכי טוב יהיה למצא לה בית אצל מגדל פרטי שיוכל לתת לה את היחס והטיפול המגיעים לה אבל לצערי אני לא מכיר אף אחד כזה. אני מקווה שמשהו מאנשי הפורום יוכל לעזור. בקשר לספארי- אני לא מכיר את הזוחליה שם ואת המטפלים אבל אני אוכל לברר בגן חיות אחר(במוצקין) שם עובד משהו מאוד רציני והזוחליה שם מאוד מושקעת ומרווחת.

1צחי

New member
בית חם

יש לי איגואנה (זכר) בוגרת בת חמש אם כלוב מיקצועי גדול והייתי מעוניין לאמץ איגואנה. ט"ל 057-247336 E-MAIL: [email protected]

צחי שלום

אתה יודע שאם האיגואנה שלך הוא זכר וגם זאת של ליאב זכר אז לטובת שניהם עדיף שלא יפגשו באותו הכלוב. ובלי קשר אם תוכל לפרסם תמונה של הכלוב שהמקצועי שאמרת שיש לך זה יכול לעזור למגדלים אחרים ללמוד איך לגדל את האיגואנות שלהם. תודה יונתן.

1צחי

New member
טרריומים

אני מגדל זוחלים כבר שנים רבות ולאחר בריחות של זוחלים בתחילת דרכי החלטתי שאת הטרריומים אני בונה בעצמי(אני בעל ניסיון בבניה מסגרות ובנייה אומנותית ועוד),זאת בנוסף לכך שיש לי חצר גדולה (700 מ"ר) ולכן בניתי קומפלקס שהוא שלושה חדרים 2*2.5 מ' עם יציאה לחצר מגודרת לכל אחד מהחדרים. היום אני נימצא בבית אחר והתחלתי לבנות מחדש. אין לי אפשרות לצלם כרגע אך אני מקווה לפרסם תמונות בקרוב. מי שצריך ייעוץ בבנייה מוזמן לשאול. לגבי האיגואנה לא צויין מין ולכן כתבתי ששלי זכר.

shirili

New member
אני רוצה לאמץ אותה

יש לי כמה איגואנות את יכולה לפנות אלי לטל: 050-485653

שלום שירלי

רציתי לשאול האם האיגואנות שלך חיות בחנות והן למכירה או שהן חיות מחמד שאינן למכירה?

theshark

New member
שלנו, ולא אנכנו לא מעונינים

בעוד אחת וגם לא מעונינים למסור. רק רציתי לשתף...

למעלה