איגוד הג'ודו נגד שלזינגר. האמת מתחילה להתגלות

BentzWatchJudo

New member
איגוד הג'ודו נגד שלזינגר. האמת מתחילה להתגלות

האמת מאחורי הנסיבות שגרמו לאליס שלזינגר לא לצאת לאליפות אירופה בג'ודו מתחילה לצאת לאור.
ע"פ מכתב ששלח עורך דינה של אליס לאיגוד הג'ודו מנהל הספורט הסכים להקצות תקציב למען יציאתו של מאמנה האישי של אליס לתחרות אבל יו"ר איגוד הג'ודו סירב לכך.
במכתב ששלך עורך דינה של אליס שלזינגר לוועדה המקצועית של איגוד הג'ודו נכתב בין היתר כי חברי הוועדה המקצועית ידעו כי מינהל הספורט מוכן לפתור את הבעיה הכספית של הוצאת מוסין לאליפות אירופה אולם יו"ר האיגוד, משה פונטי, הודיע על דעת עצמו למנהל הספורט כי הוא מסרב לאשר את התשלום עבור כך.
ציטוט מדואר אלקטרוני ששלחה אליס לשני הרשקו מאמן הנבחרת והמאמן האישי של ירדן ג'רבי:
"ההחלטה לא להוציא אותי היא של איגוד הג'ודו, לא שלי. אני רוצה לייצג את ישראל ושמחה לעשות את זה, ואני מראה את זה יום יום שעה שעה, כפי שאתה יודע, אבל זורקים אותי החוצה. זה בא לידי ביטוי, עכשיו, בין היתר, בשלילת המימון של יציאת המאמן האישי שלי לתחרויות איתי, ימים אחדים לפני אליפות אירופה, למרות שמינהל הספורט הצהיר כי הוא מוכן לייחד כספים לנושא המאמן האישי לתחרויות. "
עוד פרטים בכתבה הבאה של אורן אהרוני:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4377187,00.html
ניתן לשתף בפייסבוק:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=437091873054230&set=a.437091826387568.1073741832.100002602628245

yati6

New member
איזה אמת ??

שהם מעדיפים את ג'רבי ?? לא הבנתי.

המצב הזה נורא בעייתי . נכון שיש ניגוד אינטרסים ברור, אבל עד עכשיו המתכונת של אימון משותף לכל הנבחרת מוכיחה את עצמה. ספורטאים מתקדמים לאט לאט. צריכים למצוא את העמק השווה. או שאולי מצאו והאיגוד התחרט ?? שוב, מצב בעייתי.

BentzWatchJudo

New member
האמת מאחורי הנסיבות שגרמו לאליס שלזינגר...

לא לצאת לאליפות אירופה:
ע"פ מכתב ששלח עורך דינה של אליס לאיגוד הג'ודו ומנהל הספורט הסכים להקצות תקציב למען יציאתו של מאמנה האישי של אליס לתחרות אבל יו"ר איגוד הג'ודו סירב לכך.

וזה אני מנחש רק קצה הקרחון כי יש דברים שעדיין לא התפרסמו.

BentzWatchJudo

New member
תיקון טעות (ו' מיותרת)

ע"פ מכתב ששלח עורך דינה של אליס לאיגוד הג'ודו מנהל הספורט הסכים להקצות תקציב למען יציאתו של מאמנה האישי של אליס לתחרות אבל יו"ר איגוד הג'ודו סירב לכך.

למעלה