איגור אסטרלואה חוזר לסאקו

איגור אסטרלואה חוזר לסאקו

ועכשיו הידיעה המלאה, לאמפרה וסאקו הודיעו רשמית שהן מתאחדות ויתחרו בפרו טור כקבוצה אחת. הקבוצה תורכב מהכוכבים של שתי הקבוצות: קונאגו, סימוני, אסטרלואה, די לוקה, קאזאגרנדה ועוד... ועכשיו לשתי שאלות חשובות: באיזה צבע תרכב הקבוצה? יכול להיות שסאקו תוותר על האדום המרשים שלה? ועל איזה אופניים תרכב הקבוצה? מי יוותר למי? קנונדייל או ווילר?

Mont Ventoux

New member
בלי קזגראנדה, שלא ברור אם פוטר או

התפוטר מלמפרה אחרי הכישלון בבדיקה בוואלטה, ועבר למדי ויני קלדירולה.

levinerez

New member
מכיוון שווילייר ויתרה על גרולשטיינר

אני מניח שאני יודע את התשובה אבל אני אשאל את אנריקה מווילייר ביום שני ואעדכן אתכם אולי תמיר יברר לנו עם קנונדייל מה חדש אצלם ויעדכן אותנו? ארז

levinerez

New member
שימו לב שהקבוצה החדשה רשומה

באנגליה ולא באיטליה!!!!!! מוזר???? בכלל לא! אני אסביר - רוב הכספים האיטליה המושקעים באופניים הינם כספי0 "שחורים" (אולי מאפיה
) וואו אני מקווה להשאר בחיים אחרי הגילוי הזה באיטליה כל כספי התרומות מקבלים מיידית ניכוי מס של 25% אבל לא שואלים שאלות מאפה בא הכסף. באנגליה מרוויחים מנהלי הקבוצות את המס של ה- 25% וגם אין שאלות עכשיו אתם משחקים משחק פנטזיה ובכלל לא מבינים שאין לכם סיכוי לזכות כי רוב המרוצים - כמו מירוצי סוסים נשלטים על ידי המאפיה - טוב נו חוצ מהטור. וזאת הסיבה שפנטאני הועף מהטור יום לפני הסוף - קונאגו (סוס שחור) ניצח בג'ירו - הם חוגגים על כספי ההימורים ולכם נותנים לראות מירוץ טוב?????? קונספירציה דימיונית בעיניכם? אז למה התכוונה אמא של פנטאני כשהיא אמרה: "הם הרגו לי את הבן"? ועכשיו יותר מעניין לפני שלוש שנים בישראל לא משנה עזבו בין כה לא תאמינו לילה טוב ארז א

natyh

New member
מי לא מבין

שנה שלמה אני חוטף אש מכל הפורום במטרה להסביר דברים שעדיף לא להסביר . עד שהבנתי שאני משחק באש . עזוב מה זה מעניין מה תהיה התוצאה העיקר שאנשים יהנו לא ??? נתי

יוסי בר

New member
../images/Emo7.gif מצא מין את מינו

סוף סוף נמצא אחיך האבוד. הפרק הבא בטלנובלה הבלתי מסתימת: "מלחמת הקשקשנים בכוחות האופל" או "איך חברת טבע נישלה את ארז לוין מתואר אלוף ישראל לז*&^ שכל" נתי יתן לנו את המכפילים וארז ימכור אופניים רק בשביל לקדם את ענף האופניים בישראל. ובא לציון גואל אמן סלע אמן סלע

natyh

New member
נו באמת

אתה מוריד דיון לגיטימי לא בטוח שנכון אבל לגיטימי לרמת השוק . עלה והצלח .

יוסי בר

New member
לגיטימי my ass

אתה ועד כמה מעוררים פה ויכוחים בשביל הויכוח. תרבות הדיון והשפה נמוכות יותר מים המלח רק מתקשטות במילים יפות פסבדו אינטלקטואל בגרוש. טחנות רוח יש בהולנד, ודון קישוט מזמן קנה מרצדס. אני רק תוהה מי המסכן שצריך היה לשמוע אותך לפני שהגעת לפורום זה. כל כך מייגע ולא משכנע. מזל שיש אינטרנט אחרת מה היית עושה?

יוסי בר

New member
אתה יודע שלא על כל הודעה יש חובת

תשובה , אם יש לך משהו חכם תגיד , אופס, שכחתי שרק דברי "חוכמה" וידע מפיק מוחך. ___________________________________ "הקלות הבלתי נסבלת של המקלדת" - עכשיו לך תוכיח שאחותך לא זונה וזה כאשר בכלל אין לך אחות

David C

New member
מעל שנה לא ניכנסתי לפורום !!!!

אז הפסקתי להיכנס , בגלל מה שקורה פה גם עכשיו ........ חבל , ממש ממש חבל ויש פה חבר'ה טובים,נחמדים, רציניים שאני אוהב ומעריך עצוב לי

למעלה