איגי וקסמן!!

מיץ פזי

New member
זוהר יא אהבלה ../images/Emo163.gif

את לא זוכרת שדיברנו במסנג'ר..? בקיצור התחברתי.. אז תשלחי לי בבקשה!

bזוהר

New member
וכדי שיהיה ברור...

טוב, זה לא ממש קשור לזה שלא זכרתי שדיברנו במסנ', אבל אני מדברת עם שתי יעליות מהפורום במסנג'ר (אחת כתבה פה כמה הודעות - יעל144 משהו כזה, ואת) (ויש עוד יעל שאיתה לא דיברתי במסנ'), וכל השיחות שלי לא היה לי מושג מי זאת יעל השנייה ומי זאת את!!! אז רק שתדעו את זה(אני מדברת לשתי היעליות)חח אני ממש מבולבלת עכשיו!! אבל זה לא באמת משנה כי שתיכן חמודות לאללה:)

מיץ פזי

New member
בעיה בעיה עם כל היעליות האלה..

לאחר שהבהרנו את העניין.. בפורום די קל להבדיל בכינויים שלנו.. ובמסנג'ר הכינוי שלי הוא *יעלי*.. מקווה שלא יהיו עוד אי הבנות

noa08128

New member
לדעתי שלומציון הרבה יותר

משמעותי ערכי ויפה ...מאהרונה(רחמנא ליצלן)

punky brewster

New member
טוב שכחתן לציין פרט חשוב מאוד

היא בת 38-37 כלומר היא קיבלה את שמה ב1960 בערך. זאת גם השנה שאביגדור, ששון, מזל, רוחמה וכו' (סורי אם העלבתי) היו שמות נורא פופולרים... אז שלומציון היה בסדר בזמנו, עכשיו זה כבר משהו אחר לגמרי. לי בכללי זה מזכיר דמות מצוירת.

מיץ פזי

New member
קצת בדיליי וקצת לא קשור אבל

אם היא בת 37-38, זה לא אומר שהיא קיבלה את שמה בשנת 1970 בערך?

Sheeesh

New member
לא יודעת למה קראו לה שלומציון אבל...

קראתי שעל שמה נקראה המפלגה עמה התמודד אריאל שרון בבחירות ב77'.... כן, ממזמן.. :) "קינן הוא בעלה של חוקרת הספרות נורית גרץ ואביהן של הזמרת רונה קינן ושל העיתונאית שלומציון קינן (שמה נתן השראה לאריאל שרון בבחירת שם הרשימה עמה התמודד בבחירות לכנסת בשנת 1977 - מפלגת שלומציון)."

מצחיק... כי...

דווקא על המפלגה הזו למדתי לא מזמן בשיעור חברה ופוליטיקה בישראל - אם הייתי מקשרת, השיעור עשוי היה להיות קצת יותר נחמד.

DeepThoughts

New member
עוד תמונה של הקינניות

(עם רועי צ'יקי ארד) http://www.flickr.com/photos/chicky99/361631189

Sheeesh

New member
קצת בעייתי...

כשלא מכירים את המקומות האלה.. מצטרפת לDeepthoughts

bזוהר

New member
אין אפשרות אחרת בשאלה כזאת..

אולי השאלה בעייתית למרות שאת תמונע אני מניחה שהרוב מכירים(רונה הופיעה שם כ"כ הרבה) ובזאפה היא גם היא גם הופיעה יתר מפעם אחת לדעתי זו שאל מעניינת וחשובה,אבל אני אחליף אותה בזמן הקרוב לטובתכם

Sheeesh

New member
לא באה בטענות..

באמת אין אפשרות אחרת כי ההופעות שלה במרכז הן יותר משתלמות עבורה... בגדול סתם באסה בשבילי כנראה שאני לא מכירה את המקומות האלה... ככה זה צפוניים.. אולי בקרוב זה ישתנה.. בכל אופן שתופיע כבר בא לי עוד הופעה ואחרי המבחנים אני מתכוונת לפנק את עצמי באחת!! יום טוב זוהר

Sheeesh

New member
בסרגל למעלה....

איפה שרשום על גבי רקע כחול... • ראשי • תקנון תפוז • ChatTV • קישורים • מאמרים • סקר וכו'...

misheani

New member
וואלה, תודה.

די צפוי שתמונע תנצח- בכל זאת, מי שמכיר ואוהב, מכיר ואוהב את תמונע.

bזוהר

New member
אני עשיתי שיקול

גם לגבי מה יותר טוב ורווחי וכדאי לרונה

למעלה