איגרא רמא, בירא עמיקתא וגם התנצלות

איגרא רמא, בירא עמיקתא וגם התנצלות

קודם כל ההתנצלות - המחשב שלי שכח לדבר עברית (כלומר הויסטה, ימ"ש, שוב התקילה אותי), ובהעדר עברית לא יכולתי להכנס לתפוז, ונעלמתי קצת (שוב). אז סליחה. חשוב יותר - היום נפגשתי עם המנחה. אחרי שהכנתי את עצמי לשיחת ה"פיטורין", טיעונים בעד, נגד, בקשה להמשך עזרה מקצועית גם אם לא בפורמט של הנחיה, והייתי כולי חיל ורעדה, התיישבנו. היא התחילה במחמאות למאמר שכתבתי (לא ההוא שנדחה. אחד אחר), שינויים קלים והוא יישלח לפרסום, גם אם לא בעיתון מאד נחשב (ובצדק. הוא מאד התחלתי, ונחשב פיילוט סטדי), וחלק ממנו יקטע וישלח (אולי) לכנס. נחמד. אחרי כמה שיחות דא והא על מה אני עושה בסמסטר הזה ומה צפוי הלאה, היא דברה על ההנחיה. אז - א. היא לא זורקת אותי. ב. היא חנוקה בזמן, לא מרגישה שהיא מנחה כמו שמנחה אמור להיות (נכון) מפאת אילוצי זמן. ג. חושבת שזה לא פייר כלפי. ד. ולכן היא מציעה הנחיה משותפת, כשביומיום אני אעבוד עם המנחה השני, הצעיר והמתלהב, ובגדול היא תהיה שם בסביבה, לעזרה ותמיכה והכוונה מקצועית כשצריך. ו"בוודאי שאני כאן בשבילך, כמה שאת רק צריכה, אבל את חייבת לנדנד לי כי אין לי זמן לכלום". ובקיצור, יצאתי במצב רוח טוב יותר מאשר בשבוע שעבר, וקיבלתי הוכחה לטענה המתמדת של בעלי שפסימיות לא עושה טוב לעור הפנים
. וחוצמזה, הסמסטר התחיל, שוב אין זמן לנשום, אני משרתם של 3 אדונים שכל אחד מהם רוצה 110% מהזמן שלי (וזה בלי לקחת בחשבון את שלושת המעסיקים הנמוכים והעיקריים שלי
ואת הבעל שעושה קולות של זנוח. אההההההה....). תודה על התמיכה שלכם כשהייתי צריכה אותה. אין כמוכם!

Unicorn98

New member
המסקנה העיקרית בעיניי - להאמין יותר בעצמך ../images/Emo13.gif

וזו המסקנה שאני משתדל להטיף לאשתי כל אימת שאני יכול...
מצבך מצוין, והלוואי וימשיך ככה!

משתפר, עדיין לא מצוין...

אני צריכה להתחיל לחשוב ברצינות על נושא הדיסרטציה (זו אחת המטלות שאיתן יצאתי מהמפגש), ומרגישה אבודה לגמרי. אבל תודה על התמיכה

tulkin

New member
גם אני התחלתי את הסמסטר

ונמצא במצב דומה לשלך (כלומר - מחפש נושא לדיסטרטציה או לפחות לפרוייקט קצר יותר שייצא ממנו מאמר, וגם המנחה שלי שעסוקה הרבה יותר ממני, שזה אומר שאם מכניסים למשוואה גם כמה אני עסוק לא ברור איף אפשר לנהל מערכת מנחה-מונחה) אבל, כמו שכבר אמרתי פעם, אני קורא את הדברים שאת כותבת, ונראה לי שמצבך בכלל לא רע. שני מאמרים מהשנה האחרונה, אחד נדחה (סטנדרטי לגמרי למאמר ראשון - לא משהו שצריך להתאבל עליו)...נראה לי הספק מרשים. כל ההתבחבשויות האלה מוכרות וטבעיות. הן גם עוברות. ונראה לי שהכל יסתדר. מתערב איתך שעוד כמה חודשים את מספרת לנו על איזה מיילסטון מרשים שהשגת. אז קדימה... להתעודד. יש מלא מחקרים שמראים כמה חשיבה חיובית עוזרת להשיג תוצאות. אז תחשבי חיובי. (רק דבר אחד התבלבלתי, ניחשתי ששלושת האדונים ששולטים בזמנך הם הילדים. אבל זה שהמרצים שלך נמוכים כולם קצת בלבל והפתיע אותי....
)

יש אדונים ויש אדונים ../images/Emo6.gif

אלה ששולטים בחיי לא עוברים את המטר עשרים. אלה ששולטים בשעות העבודה שלי גבוהים ממטר עשרים. מזל שיש את ההבדל הזה, אחרת הייתי מתבלבלת ומכינה למרצים אוכל לארוחת הצהריים, ושולחת לילדים קבצים משעממים במיוחד ובלי ציורים

tulkin

New member
ועכשיו רק צריך לחכות ולראות

איך הדינמיקה תשתנה כשגם הילדים יעברו את המטר עשרים. (וחוץ מזה אומרים שאפקטים ויזואליים עובדים טוב גם על פרופסורים...למה שלא תשלחי גם להם איזה דיאגרמה או שתיים בשנים שלושה צבעים)

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif אני כל כך שמחה בשבילך

נשמע שתקבלי את המיטב שבשני העולמות (מנחה צעיר ומנחה מנוסה) וזה אכן אחלה דבר! גם האישלי כל הזמן דוחף אותי להאמין בעצמי. מסתבר שגם מאוחרי אישה מצליחה צריך גבר ולא רק להיפך
.

../images/Emo65.gif איזה יופי!

כמו שאומרים אצלנו - סוף טוב הכל טוב.... נשמע שלא רק שלא "הפסדת" מה דבר הזה, אלא אפילו - הרווחתbig time שילוב בהחלט יאה ונאה, ואפילו - כזה שאפשר לייחל לו. מקווה שמעכשיו הכל יזרום ויהיה קל ומוצלח.

למעלה