איגרוף תאילנדי ושפה.

david800

New member
איגרוף תאילנדי ושפה.

היי חשבתי ללמוד איגרוף תאילנדי בבנגקוק בבקרים וללמוד תאילנדית בערבים מישהו יכול לומר כמה יעלה לי התענוג? (של לקחת קורס של חודשיים מרמת אפס באיגרוף תאילנדי ולקחת קורס מאפס של תאילנדית??? )

Ludwig

New member
לגבי לימוד השפה...

עד כמה שזכור לי מלימודי בעבר, לימוד אינטנסיבי של חמישה ימים בשבוע, כשלוש-ארבע שעות ביום, בכיתה קטנה (שזה מומלץ לדעתי) ועם מורים טובים עלה כ-3,000 עד 4,000 בָּאט לחודש (US$80-100 בקירוב). היו רמות שונות, כשכל שלב הוא כחודש. לגבי אִגרוף תאי אין לי מושג. אין לי כל קשר לדברים מסוג זה...

david800

New member
ולאיזה רמה אפשר להגיע אחרי חודש?

ואחרי חודשיים? איפה זה בדיוק? ומי מלמד?

Ludwig

New member
תשובה...

אינני זוכר בדיוק לאיזו רמה מגיעים לאחר חודש אחד. אני מניח שקודם כל מבינים איך להגות נכון, עיצורים, תנועות וטונים, לומדים שיחות בסיסיות וכד'. אם המקום שלמדתי עדיין קיים ובאותו מקום אתה יכול לנסות ליצור איתם קשר (אני ממליץ):
"TLA" School, 317 Kamol-Sukosol building, 10th floor, Silom Rd., Bangrak, Bangkok 10500. Tel. 02-6312712 (+66-2-6312712)​

קרלטון

New member
נסה לשלב את השניים.. ../images/Emo67.gif

אם אתה טועה בהגייה, חוטף אגרוף מהמורה. עוזר מאוד למוטיבציה
וברצינות, לגבי השפה, קצב ההתקדמות לא נמדד בזמן אלא במאמץ שאתה משקיע בללמוד. יש אנשים שנמצאים פה 10 שנים ועדיין עם שליטה בסיסית ביותר בשפה, או לחילופין כאלה שתוך פחות שנה הגיעו לרמה גבוהה יחסית בדיבור, קריאה וכתיבה.

IndianaJones

New member
אורז "מעפן "

אולי האורז שלי מעפן ... לא , לא נראה לי שהאורז שלי "מעפן" . בקמבודיה אני משתמש באורז יסמין סוג א' . כנ"ל כשאני בביקורים בארץ . ל FRIED RICE אגב , לא אמורה להיות חובה להשתמש בסוג א' . מי שאמר , בשביל מה לבשל? פשוט לרדת לאכול ברחוב - באמת תודה רבה , רק שאני לא גר כיום בתאילנד כך שזה לא ממש תופס אתה לא חושב . יום טוב.

למעלה