איגרוף תאילנדי

zoratas

New member
איגרוף תאילנדי

באיזה מקומות מלמדים איגרוף תאילנדי אבל מקצועי? לא חובבני...מקום שאפשר להתקדם ממנו לתחרויות גם בינלאומיות אם יש...אני גר בחולון אז יש בסביבה? הבנתי שבתל אביב יש את בעז פולני איך הוא? הוא קשור לאיגוד מסויים? הוא מקדם לתחרויות? כי הבנתי שהמאמן רועי הייזלר למשל קשור לאיזה איגוד mafi או משהו כזה של איגרוף תאילנדי ושהוא מקצועי....מה אתם אומרים? יש באיזור שלי?

muaythai

New member
נסה אצל ..

מושיק קידר. אחלה מאמן שבעולם. בנוסף, אם נוח לך להגיע לתל-אביב אז לך לבועז (גם תותח), התאמנתי אצלו מס' שנים .. מוציא לתחרויות, גם בחו"ל, אינטר-קלאבים וכו' .. את זה תוכל למצוא אצל רוב המאמנים בארץ לאיגרוף תאילנדי .. הרוב משתתפים באירועי קרבות (בין אם באינטר-קלאבים או במקצועיים יותר). בסה"כ יש לך גם את פרנקו מהשורה הראשונה, פופלינגר והרשימה עוד ארוכה ..
אם כבר שאלת על בועז - אז כן, מוציא לקרבות, יש לו אחלה של מתחרים. הייתי הולך להתרשמות. בכל אופן, נסה גם את קידר.
ואגב, למה שהתכוונת - IFMA. זה האירגון של האיגרוף תאילנדי, שבני קוגן עומד בראשו.
בהצלחה.

zoratas

New member
תודה ועוד משהו...

אני לא מבין משהו...הייתי בכיף הולך למושיק קידר כי הוא מלמד ממש קרוב אליי בחולון אבל אני דיי נרתע מללכת אליו כי אני לא מבין מה הולך שם!...הוא מלמד איגרוף תאילנדי? ג'יו ג'יטסו ברזילאי? לחימה משולבת? כאילו מה? אני לא מבין...אני נרתע כי אין לי מושג אם באיגרוף תאילנדי הוא מקצועי ספציפית בזה עקב כל האומנויות האחרות שהוא מלמד...בגלל זה גם שאלתי על בעז פולני כי הבנתי שהוא מתעסק רק בזה באיגרוף תאילנדי אבל הוא רק מכין לאינטר קלאבים וכל זה אם אני לא טועה...הוא לא קשור לאיגוד ifma ...ולצערי בני קוגן לא מלמד במרכז איפשהו...אלא רק בירושליים או שאולי אני טועה והוא גם בתל אביב...אולי אני טועה לגביי בעז פולני והוא גם קשור לאיזה איגוד מסויים? אשמח אם תעשה לי שוב סדר בדברים תודה וסליחה על המגילה

muaythai

New member
אין בעיה .. אז ככה

נתחיל שלב שלב.
בועז פולני - אכן, מאמן לאיגרוף תאילנדי (מסורתי, עם דגש על "המסורתי"), מה שמאד מעטים מאמנים בארץ מלמדים, אלא יותר בסגנון הקיי-1, קיק-בוקס. אחלה של מאמן, ממליץ בחום. אם הינך מחפש איגרוף תאילנדי נקי - זה המקום. לא מבין מה חשוב לך IFMA או לא, בסופו של דבר, הוא מעלה חניכים לא רק לאינטר-קלאבים, אלא גם לקרבות IWC, אינטר-קלאבים בכל רחבי הארץ (לצורך שיפור החניך בקרבות עם מיגון ללא הכרעה), וקרבות בחו"ל גם. לך לאימון ניסיון, ותראה אם מתאים לך.

מושיק קידר - מגיע מלחימה משולבת ומאמן כיום איגרוף תאילנדי, ג'יו-ג'יטסו ברזילאי וקארטה מגע מלא. מה שהופך את המקום כבר לאימוני MMA מקצועיים. הוא מעלה חניכים ברוב הענפים המדוברים, אבל אלך עם זאת ואגיד מה שהולך ורץ היום זה אכן ה-MMA. אי אפשר להגיד שהתחום לא תפס תאוצה, ואף רבה ..
בסופו של דבר, אני מאמין שיש לו גם ימים וקבוצות של איגרוף תאילנדי בלבד. זה להתקשר ולשאול, או לגשת ולנסות (לראות).

בני קוגן - אכן, מאמן בטדי, ירושלים. אני מאמין שיש לו עוד סניפים באיזור, אך לגבי תל-אביב - לא ידוע לי. יש את רועי הייזלר מרחובות (אם נוח לך להגיע) - שמאמן את המסורתי גם הוא, בצורה מדהימה.

תעשה חשובים עם עצמך, תנסה בסופו של דבר את מי שמתאים לך, ומה שנוח וקרוב אליך - ותראה מה הכי טוב עבורך.
שיהיה בהצלחה ידידי,
וחג שמח.
בברכה,
ארז שוקרון.

zoratas

New member
תודה רבה עוד דבר אחרון...

לגביי המשפט הראשון שרשמת "בועז פולני - אכן, מאמן לאיגרוף תאילנדי (מסורתי, עם דגש על "המסורתי"), מה שמאד מעטים מאמנים בארץ מלמדים, אלא יותר בסגנון הקיי-1, קיק-בוקס"...אז התכוונת שבועז פולני מלמד יותר בכיוון ה-k1 קיקבוקס או שמאמנים אחרים? כי בועז פולני לפי מה שאמרת מלמד איגרוף תאילנדי נקי נטו....ועוד דבר אחרון זה שאני בטוח אלך או לבועז או לרועי משום שלפי דבריך הם מלמדים את המסורתי ונטו איגרוף תאילנדי ולא סוג של קיקבוקס k1...מה ההבדל ביניהם? מבחינת איגודים שהם קשורים להם? איגודים ארציים ו/או לאומיים? אני יודע שזה התעסקות בקטנות אך בכל זאת אשמח אם רק תענה לי לגביי זה...פשוט שמתי לב שאצל רועי הייזלר כולם שם עם ה"סרטים" על הזרוע גם כשהם עולים לקרב ואצל בועז למשל אין את זה...זה אומר משהו לגביי המקצועיות שהוא יותר מקצועי ומסורתי מבועז? או שאין קשר?...שוב אני יודע שזה התעסקות בקטנות אבל בכל זאת הייתי שמח לדעת....מצטער על כמות השאלות ותודה שוב

גבר אתה טוחן מים....

מה הבעיה להתקשר למקור במקרה הזה בועז פולני ולשאול אותו כל מה שאתה רוצה לדעת?

בשביל מה לשמוע דעתם של אחרים?, מי יודע לענות לך הכי טוב אם לא המקור.....

דבר איתו, לך לשיעור ניסיון ותחליט מה שאתה רוצה.... מדיבורים לא מתאמנים....

יניב

muaythai

New member
מסכים עם יניב ..

אך, בתור מנהל הפורום (ומידע שיש לי), אוכל להגיד לך בוודאות ששניהם מאמנים מצויינים. התכוונתי שיש מעט מאד מאמנים בארץ שמאמנים את האיגרוף תאילנדי המסורתי וביניהם בועז פולני, רועי הייזלר, אוהד קורלנד רועי הייזלר ובני קוגן. אני כמובן גם אחד מביניהם, אך זה מגיע מכיוונו של בועז, מכיוון שהגעתי ממנו.
לגבי עניין "הסרטים על הזרועות" זה כבר עניין של עם המאמן רוצה להכניס את זה אליו או לא, זה לא קשור לשיטת אימון ולטכניקה הנלמדת. יש כאלו שמלמדים את הריקוד ("ראם מואי"), ויש כאלו שלא. אז בגלל זה לא תלך להתאמן?! אם כן, אתה מפש אך ורק את זה ..
בסופו של דבר, האימונים נעשיים בשיטה המסורתית, ונלמדים גם דברים שלא עושים בתחרויות זירה אם מרפקים, קפיצות למיניהם, וכל מיני דברים מלהיבים שלא תראה בזירה. בנוסף, כל מיני טכניקות רחוב מגניבות ומשולבות, אבל שוב .. כל מאמן לעצמו. וכל אחד מאמן בשיטתו ובסגנון האימון הייחודי לו. כמו שיניב אמר, תתקשר - תברר, ומשם תראה איך ולאן אתה חותר. שיהיה המון בהצלחה ידידי,
ומקווה שעזרתי.
בברכת חג שמח, והמשך שבוע מצויין,
ארז שוקרון.

למעלה